- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Canım tabiki düşüncende haklısın eskisini unutmadan yeni bir ilişkiye başlanmaz
Fakat onun imkansız oldugunu bildiğimiz için EBANK a bir şans verip en azından birbirimizi tanımamız için zamana yayabiliriz
çivi çiviyi söker..ben bir ilişkiden hemen çıkıp başka bir ilişkiye başlayanlara hep kızmışımdır.
eskisini unutmadan yeni ufuklara yelken açmak bana ters geliyor.
ama senden yana bir sorun yoksa, yani eski sevgilini unuttuğuna gerçekten eminsen yine karar senin.
benim fikrimi soracak olursan da duygularını iyice bir sorgula..
canla gerçekten ondan hoşlandığın için mi görüşmek istiyorsun yoksa diğerini unutmak için mi?
Seni her başlıkta yorularını falan gördüğümde üzülüyodum.durumunuda takip ettim en başından..senin adına çok sevindim ya en azından bi gece mutlu onu düşünmeden uyucan belkide bundan sonraki her gece..ben gerçekten kısmet olarak görüyorum allahın sevdiği kulusun ..bence bi kahve içip muhabbet etmekten HİİÇ bir zarar gelmez..hem senin bir kahveye ihtiyacın var bence
herşeyy süper olucakkk
böyle bir 14 şubat sürprizi yok vallahi yok:)))) okurken ben heyecanlandım:) hakkında hayırlısı tatlım ama birk ahveden birşey çıkmaz bence git bir görüş.gerçi sen şimdi heyecandan eski sevgilini zaten önemseyemezsin de ama arkadaşların dediği iki şeye katılıyorum:)
1.eski sevgilinin kafanda bittiğine %100 emin olmadan bir ilişkiye başlama
2. Aşk tesadüfleri gerçekten de severmiş
çok hoş yaa:)) umarım herşey gönlünce olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?