• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat Mucizesi - Buyrun Yorumlayım Kızlar Ne Yapmalıyım

Kızlar merhaba

İlk buluşma gerçekleşti ve kocaman bi tedirginlik aldı içimi

Çocuk çok rahat ve özgürlüğüne düşkün yani evden hamama gidiyorum diye dayısı ile çıkıp soluğu bodrumda almışlar o kadar rahat yaşayan bir tip ve çok eleştirici

İlk buluşmada dediği şey seni ilk gördüğümde kaşların daha kalındı (: Kuaförün inceltmiş oldu

Bilmiyorum çok sempatik ve sıcak kanlı ama dediğim gibi 32 yaşında birisi gibi değil sanki ciddi düşünmüyor takılmaya kız arıyor gibi falan filan

Dün gece bana msj atmış kızlardan bahsetmiş sonra her erkek gibi kızlarla uyumak güzel gibi bir cümle kurmuş

Bende sana kızlarla bol şans dedim

Oda Amin demiş ama şansa ihtiyacımmı var demiş cvp bile vermedim kapadım telimi

Bide bana buluşmada çok güzelsin saç şeklin yüzüne ve sana çok yakışmış falan filan dedi

Ama ben ısınamadan soğudum :44:

Canım kendi adıma bişey söylemek istiyorum , arkadaş çevremdede olsun sevgili olarakta olsun , ilk tanışmalarda yada 1-2-3 fark etmez , yeni yeni tanındığı zamanlar , kendini anlatanlardan resssssssssssmen nefret ediyorum ben , hiç hoşlanmıyorum direk soğuyorum çok itici geliyor , ha sen sormuşsundur cvp vermiştir Can bilemem ama , durup durrken dediyse bunları saçma yani ,
ayrıca daha toplasan 3 saat bile görüşmediğin bi insana kalıp kaşların şöyle böyle demekte mantıksız , ukalalık bile diyebilirim . Dediği gibi o gündür aklından çıkaramıyorsa senden baya etkilenmiş demektir , ve baya etkilenmiş bi erkek birazzz mahçup olur bence , öle bardan tanıştığı kızla muhabbet eder gibi olmaz , olursa olur olmazsa güle güle modundada olmaz , ilk tanışmanızı tesadüfünüzü okuduğumda yüzümde tebessüm oluştu sevindim senin adına inan ama , arkadaşların yazdıklarını okuduğumdada ve buluşmanızı okuyunca soğudum , bence uzak dur arkadaşım ...

Bu arada diğer erkek arkadaşından haber yok mu ?

Canım kendi adıma bişey söylemek istiyorum , arkadaş çevremdede olsun sevgili olarakta olsun , ilk tanışmalarda yada 1-2-3 fark etmez , yeni yeni tanındığı zamanlar , kendini anlatanlardan resssssssssssmen nefret ediyorum ben , hiç hoşlanmıyorum direk soğuyorum çok itici geliyor , ha sen sormuşsundur cvp vermiştir Can bilemem ama , durup durrken dediyse bunları saçma yani ,
ayrıca daha toplasan 3 saat bile görüşmediğin bi insana kalıp kaşların şöyle böyle demekte mantıksız , ukalalık bile diyebilirim . Dediği gibi o gündür aklından çıkaramıyorsa senden baya etkilenmiş demektir , ve baya etkilenmiş bi erkek birazzz mahçup olur bence , öle bardan tanıştığı kızla muhabbet eder gibi olmaz , olursa olur olmazsa güle güle modundada olmaz , ilk tanışmanızı tesadüfünüzü okuduğumda yüzümde tebessüm oluştu sevindim senin adına inan ama , arkadaşların yazdıklarını okuduğumdada ve buluşmanızı okuyunca soğudum , bence uzak dur arkadaşım ...

Bu arada diğer erkek arkadaşından haber yok mu ?

Malesef en can yakıcı noktada o 33 gün oldu çocuktan ses seda yok o bile 20 yaşındaydı bundan olgundu

Malesef en can yakıcı noktada o 33 gün oldu çocuktan ses seda yok o bile 20 yaşındaydı bundan olgundu
:43:

ama sonuçta sende onu aramadın , belki oda senden bekliyodur , tmm olur , yaz yolla sonrada pardon arkadaşıma atıodum mesajı de bakalım napcam , klasik kız taktiği :61: Neden ayrıldınız bilmiyorum ama ne biliyim gönlümden onla barışman geldi ...

:43:

ama sonuçta sende onu aramadın , belki oda senden bekliyodur , tmm olur , yaz yolla sonrada pardon arkadaşıma atıodum mesajı de bakalım napcam , klasik kız taktiği :61: Neden ayrıldınız bilmiyorum ama ne biliyim gönlümden onla barışman geldi ...

cnm bizim barışmamız imkanız beni zorla tesettüre sokmak istedi ya tesettür yada ayrılık dedi
:( çok özlüorum onu

Canım eski erkek arkadaşın bu çocukla konuştuğunu bilse tepkisi ne olurdu sence:52::52:

Son düzenleme:
Aslında böyle biri olduğunu tahmin etmen gerekmezmiydi. Ben söylediğimde bana karamsar demiştiniz :) .
Ben size uyarıda bulunmuştum aslında.

Hayat film senaryolarındaki gibi değil ...
Toz pembe masallar romanlarda ve filimlerde oluyor malesef...

Arkadaşım bu arkadaşla asla arkdaş kalma... Bir daha iletişime bile geçme ...
Bu kişi eski sevgilinden bile daha çok canını yakar...

Sana ne amaçla yaklaştığını zaten belli etmiş ... Bir bayanla uyumak... diye cümleye başlamış artık cümlenin sonu nereye gelecek tahmin etmek zor değil...

Son düzenleme:
evet arada haber alıorum okuluna gidip eve geliomuş face şifresi falan halen aynı hayatında bi renk yok sadece kız arkadaşlar edinmiş buluşmuşlar videosunu face koymul :59:

Belki de sana nispet yapıyor senin tesettüre girmeni istiyor. Beyefendi kız arkadaşlarıyla takılıyor bu nasıl iş anlamadım.

Belki de sana nispet yapıyor senin tesettüre girmeni istiyor. Beyefendi kız arkadaşlarıyla takılıyor bu nasıl iş anlamadım.

ve hatta görseniz kızların hepsinin tip farklı biraz fazla uçuklar

Ben nie tesettüre girceksem o öyle kızlarla takılsın diemi

ikisini de bırak.. kafanı topla dinlen biraz.. konunu hatırlıyorum..
sen tesettüre gir o fink atsın..yok öyle..

cnm ya çok şanssızsın..eski erkek arkadaşını mumla aratmış sana.
ama sakın ha bu duygulara kapılıp emin olmadıgın bişeyi kabul etmeyi düşünme..:53:
özlemiş olabilirsin ama unutma o seni kendi istediği şekle sokmaya çalıştı..
ne bunlar ya üzülüyorum durumuna.
boşluga dşüpte eski erk.arkadaşını arayım deme sakınn..
kapanmayı gerçekten istesen bile bu şartla evlenecek birini istemezsin bence..

Pöfff yenisinden hayır gelmeyince,konu eskisine dönmüş.:47:
Şu Eski Bey akıllansaydı,kendine uygun tesettürlü kızlarla arkadaşlık ederdi.Bunun gibi adamlar,açık kızla evlenip kapatırlar,sonra kapalı kız evde oturur,onlar dışarıda açık kızlara bakmaya devam ederler.Bunların bir türü de çalışan kızla evlenip işi bıraktırırlar.Sonra çalışan kızlara hayran olup saygı duyarlar,onlara aşık olurlar.
Sil şu eskiyi aklından,bırak face ini mace ini.Birisiyle tanışmışsın,piyango vurmamış,ne yapalım,kısmet sonrakine.En azından kalbini başka birisinin çarptırabileceğini görmüş oldun.:kkk:

tatlım öncelikle üzüldüm.daha ilk görüşmede kendisini bu kadar belli eden erkek tipi beni hayretlere düşürdü.artı dayısı ne alaka onu anlatma gereği niye duymuş çözemedim sanki örnek alınacak biriymiş gibi...
artı kaşların ve saç rengine yani sadece dış güzelliğine odaklanması ilk görüşme için çok saçma.sanki yıllardır çıkıyormuşsunuz gibi bu kadar rahatlık ne haddine düşmüş onu da çözemedim.Allah böylelerinden korusun...
böyle biriyle karşılaştığına hiç üzülme tatlım.talihsizlik de deme.karşımıza bizimle tamamen alakasız,uyumsuz hatta asla tasvip etmeyeceğimiz insanların çıkması gelecekte ciddi düşüneceğimiz insana karşı Allaha şükretmemizi sağlar bence.çünkü böyle yanlış kişilikler tanıdıkça bizim için doğru olan insanı ve onun ne kadar kıymetli olduğunu anlamamız kolaylaşır..bir de insan sarraflığına da birkaç adım atmış oluruz..her şerde bir hayır var bunu önemsemeden geleceğe bakmak lazım.
artı eski nişanlın sanıyorum,onu özlemeni anlıyorum.ben de yeni nişan attım.karşımıza her hayal kırıklığı üreten biri çıktığında eminim eski nişanlımızı mumla arayacağımızı düşünürüz.çünkü daha iyisi gelene kadar en iyisi onlardır.ama şunu da düşünmek lazım.bizim için o kadar doğru insan olsalardı biz nişanı atmazdık değil mi?mesela yanlış anlamadıysam türban konusunda fikir ayrılığı yaşamışsınız.sen içinden geldiği için değil onun için kapanmış olacaktın ve ileride bir süre sonra çevrendeki başı açık kadınları gördükçe içinde önleyemeyeğin bir heves olacaktı.ve sen bu hayalini gerçekleştiremedikçe içindeki huzursuzluğu eşine de hissettirecektin.hatta belki bu bile değil,evlendikten sonra bilemeyeceğimiz bazı huzursuzluklar yaşayacaktık bilemeyiz ki?
kısmetimiz değilmiş anlayacağın tatlım.bir söz var " üzülme,birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için,ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.. " bunu düşün herzaman.Allah büyük seveceğimiz karakterini beğeneceğimiz biri elbet çıkar...hiç sıkıntı yapma olur mu tatlım:):70:

Back