• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat Mucizesi - Buyrun Yorumlayım Kızlar Ne Yapmalıyım

canım bı tanıs kahve iç konusun.ama tedbiride elden bırakma.bankanın tel nosunun o bölüm biraz tedirgin etti beni.:44:hanı demiş ya bu kadar genc yasta ev sahibi olmussun bıde senı bırakmak ıstemıs sende benımde aracım var demissın ya nebılıyım bu devırde aklıma ılk once olumsuzluklar gelıyo.tabı kımsenın gunahını almak istemem.
adam belkı genc yasta evı var arabası var diye düşünmüştür vs.vs..
ne biliyim nacizane fikrim.yanlış anlama benıde:38:.ama insallah cok guzel bır asş baslangıcıdır.Allahım herkese hayırlısını nasıp eylesın.Canı gonulden dılegım bu.:69:

Son düzenleme:
Canım tabiki düşüncende haklısın eskisini unutmadan yeni bir ilişkiye başlanmaz

Fakat onun imkansız oldugunu bildiğimiz için EBANK a bir şans verip en azından birbirimizi tanımamız için zamana yayabiliriz

tabiki cnm ömür boyu diğerini elbette beklemiceksin ama kendiniz hazır hissettiğnde bak bu çocuk seni heyecanlandırmış kahve iç baktın hiç bişi hissetmedn illa hissetmek sewgili anlamında değil ozaman nerden gideceğine bakarsın

Biz ne yapıyorsak bu havaya sokmakla yapıyoruz .. bayanlar erkekler biz gibi değil malesef. Günde kaç kere bir kıza kahve ısmarlamışlardır..

Bu erkekler için gayet sıradan bir teklif kanma hemen...

Bir kız aramış diye arkasına düşen capkının tekidir..

Çok fazla hayale kapılma arkadaşım çok ama çok daha fazla üzülürsün. Böyle tesadüfler her zaman olabilir ama illa birşeyler olacağı anlamına gelmez...

Tüm hayal kırıklıkları insanı başka bir hayal kırıklığına sürükler...

Ben o kadar tesadükfler yaşadım ki aynı film gibiydi bende çok hayale kapıldım çok üzüldüm o yüzden ne aramasını bekle ne de fazla hayale kapılma...

Düşünme bile.

Ne kadar karamsar negatif bir bakış açısı,kusura bakmayın ama okurken çok rahatsız oldum ben. siz eğer kendi hayatınızda da bu felsefeyi uyguluyorsanız sahiden kendinize, hayatınıza çok haksızlık ediyorsunuz demektir...

Canım tabiki düşüncende haklısın eskisini unutmadan yeni bir ilişkiye başlanmaz

Fakat onun imkansız oldugunu bildiğimiz için EBANK a bir şans verip en azından birbirimizi tanımamız için zamana yayabiliriz

canım yanlış anlama tek bir şey sormak istiyorum; tamam eskisiyle bir daha asla olmaz diyorsun(en azından aklın böyle söylüyor ve doğru olanı da bu),,peki kalbin ne diyor? kalbinde eskisine karşı hiçbir iz yok mu?
eğer cevabın unuttum ise tamamdır.

Biz ne yapıyorsak bu havaya sokmakla yapıyoruz .. bayanlar erkekler biz gibi değil malesef. Günde kaç kere bir kıza kahve ısmarlamışlardır..

Bu erkekler için gayet sıradan bir teklif kanma hemen...

Bir kız aramış diye arkasına düşen capkının tekidir..

Çok fazla hayale kapılma arkadaşım çok ama çok daha fazla üzülürsün. Böyle tesadüfler her zaman olabilir ama illa birşeyler olacağı anlamına gelmez...

Tüm hayal kırıklıkları insanı başka bir hayal kırıklığına sürükler...

Ben o kadar tesadükfler yaşadım ki aynı film gibiydi bende çok hayale kapıldım çok üzüldüm o yüzden ne aramasını bekle ne de fazla hayale kapılma...

Düşünme bile.

Öncelikle yorum yaptıgınız için teşekkür ederim

Ama yorumunuz biraz ağır bir üslup olmuş Belki Allah karşıma böyle bir tesadüfü çıkardı belki gerçekten düzgün birisi belki gerçekten benden hoşlandı ve bu bir mucize

Tanımadan bilemeyiz ki :63:

Ne kadar karamsar negatif bir bakış açısı,kusura bakmayın ama okurken çok rahatsız oldum ben. siz eğer kendi hayatınızda da bu felsefeyi uyguluyorsanız sahiden kendinize, hayatınıza çok haksızlık ediyorsunuz demektir...

Ben çok pozitif biriydim, eskiden... şimdilik pek pozitif olasım gelmiyor. Herkes olaya pozitif yaklaşmış zaten. Bizler" ay çok güzel" diyerek sadece kıza hayal kurmasını sağlıyoruz bu yanlış bana göre...

Olacak zaten olacak. Olmayacaksa da olmayacak yeni biri bir muzice diye düşünmek bana göre ters..

O yüzden heyecan iyidir sadece...

canım yanlış anlama tek bir şey sormak istiyorum; tamam eskisiyle bir daha asla olmaz diyorsun(en azından aklın böyle söylüyor ve doğru olanı da bu),,peki kalbin ne diyor? kalbinde eskisine karşı hiçbir iz yok mu?
eğer cevabın unuttum ise tamamdır.

Canım Kalbim kesinlikle tam unutmuş değil sonuçta 1 aydır onun için gece gündüz üzülüyorum

Ama bizimkisi imkansız bir aşk unutmak zorundayım

Canım Kalbim kesinlikle tam unutmuş değil sonuçta 1 aydır onun için gece gündüz üzülüyorum

Ama bizimkisi imkansız bir aşk unutmak zorundayım

anlıyorum canım benim. o zaman bak ne yap biliyor musun; bu çocukla illa ki görüşmek istiyorsan ona karşı dürüst ol ve yeni bir ilişkiden çıktığını hala tam anlamıyla unutamadığını söyle. bir süre arkadaş olarak görüşün. belki bu süre zarfında tamamen eskisini unutursun(yani inşallah) EBANK ıda iyice bir tanımış olursun hem. Ama dediğim gibi çocuğa karşı dürüst ol ve yeni bir ilişkiden çıktığını belirt.
umarım hakkında hayırlısı ne ise o olur.

Sana başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Üniversitede birini aşık olmuştum iki yılımı heba ettim. O da beni seviyordu ama ilişkimiz nedenleri seninkine benzemese de bitti. Hem de severek ayrıldık. Senin eski sevgilin gibi çekti gitti. Çok acı çektim. staja başlamıştım. Staj yaptığım fabrikada bir mühendis ile tanıştım çok ilgili alakalıydı. Bütün staj dosyamı nerdeyse o hazırlamıştı:27: staj dosyamdan okulda tam puan almıştım. Bir kaç kere çıktık kahve içtik. o yaşadığım acının üstüne bu çocukla tanışmak o kadar iyi geldi ki. Bu çocukla da ilişkimiz sevgili boyutuna gitmedi aslında ben götrümedim. Zamanla aramayarak görüşmeye kestik. Bunun sonucunda ben kendime gelmiştim arkama bile bakmadan memleketime döndüm. Bir yıl sonra aramaya başladı ama benim yeni bir sevgilim var ve nişanlanmak üzereyim inan yeniden araması bile beni heyecanlandırmamıştı. Üstelik sevgilimden ayrılıp ona dönmemi istemişti
Sana bunu anlatmamın sebebi yeni başlayacağın bu arkadaşlıktan ciddi bir ilişki doğmasa bile inan kafanı dağıtırsın yeter ki sen kendini fazla kaptırma

Son düzenleme:
anlıyorum canım benim. o zaman bak ne yap biliyor musun; bu çocukla illa ki görüşmek istiyorsan ona karşı dürüst ol ve yeni bir ilişkiden çıktığını hala tam anlamıyla unutamadığını söyle. bir süre arkadaş olarak görüşün. belki bu süre zarfında tamamen eskisini unutursun(yani inşallah) EBANK ıda iyice bir tanımış olursun hem. Ama dediğim gibi çocuğa karşı dürüst ol ve yeni bir ilişkiden çıktığını belirt.
umarım hakkında hayırlısı ne ise o olur.

Haklısın cnm

Zaten bende buluştugumuzda konuşmalarda konu nereye varacaksa ben ona göre kendimi ifade edeceğim

Sana başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Üniversitede birini aşık olmuştum iki yılımı heba ettim. O da beni seviyordu ama ilişkimiz nedenleri seninkine benzemese de bitti. Hem de severek ayrıldık. Senin eski sevgilin gibi çekti gitti. Çok acı çektim. staja başlamıştım. Staj yaptığım fabrikada bir mühendis ile tanıştım çok ilgili alakalıydı. Bütün staj dosyamı nerdeyse o hazırlamıştı:27: staj dosyamdan okulda tam puan almıştım. Bir kaç kere çıktık kahve içtik. o yaşadığım acının üstüne bu çocukla tanışmak o kadar iyi geldi ki. Bu çocukla da ilişkimiz sevgili boyutuna gitmedi aslında ben götrümedim. Zamanla aramayarak görüşmeye kestik. Bunun sonucunda ben kendime gelmiştim arkama bile bakmadan memleketime döndüm. Bir yıl sonra aramaya başladı ama benim yeni bir sevgilim var ve nişanlanmak üzereyim inan yeniden araması bile beni heyecanlandırmamıştı.
Sana bunu anlatmamın sebebi yeni başlayacağın bu arkadaşlıktan ciddi bir ilişki doğmasa bile inan kafanı dağıtırsın yeter ki sen kendini fazla kaptırma

Evet canım çok güzel bir örnek oldu

Bende öyle düşünüyorum en azından kafam dağılır bunlar kader kısmet işi hakkımda hayırlısı olsun

EBANK Abank Zbank önemli değil , için ısındıysa herkes bir şansı hakeder :34:
Sevindim çok senin adına gerçekten canım...:71:
Umarım bu kez mutlu olursunn

EBANK Abank Zbank önemli değil , için ısındıysa herkes bir şansı hakeder :34:
Sevindim çok senin adına gerçekten canım...:71:
Umarım bu kez mutlu olursunn

Evet Canım dediğim gibi o gün onu gördüğümde çok iyi sempatik sıcak kanlı bir karakteri vardı İşini yapıyordu

Ama şimdi benim için gelecek buluşmaya ve bu benim için çok önemli davranışları konuşmaları ve itiraf etmeliyim ki içimde heyecan var birazcık :51:

Aşkın nerden geleceği belli olmaz canım, görüşmekte fayda var derim ben:70: ilk dostca görüşürsünüz, bakarsın hoşuna gider zamanla ısınırsın ona, o zaman diğerini çoktan unutursun:16:

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.Çok güzel bir başlangıç güzel bir tanışma hikayesi...Severek okudum yazdıklarınızı.Umarım ciddi bir ilişkiye dönüşür(eski sevgilinizi tamamen aklınızdan çıkardıysanız!)

Back