- 16 Şubat 2012
- 6.277
- 10.224
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Çalışmıyorum ne yazık ki bıraktım işi
Bizim sorunumuz ciddi anlamda temelden çabalaMayı bırakıyorum artık kendime yönelmeyi tamamen kafama koymalıyım ama o kadar birikti ki ilk defa kendmi bu kadar güçsüz ve halsiz hissediyorum
Bazı şeyler birikince olur ya hani .adam size dışardan gelince neden duş alıyorsun dediğinde bir şeyler mi yapıyorsun ima sinda bulunduğunda o.. muamelesi yaptığında sevmediğini anlamadiniz da bu kadar ufak bir şeyden mi alindiniz
hemcinslerim de olsa bazen gerçekten anlayamıyorum
Bazı şeyler birikince olur ya hani .
Ve sevdiğin için tanıdığın için esini bunu canını yakmak için söylediğini anlarsın ya hepsi bu yüzden diyorum çok bıriktigi için budurumdauim suan
Haklısınız. Öneriniz ne? Siz napardiniz mesela akıl akıldan üstündür insan içinde bulunduğu durumun rehavetine kapılıyor mantık vs düşünmeden yapıyor herşeyçünkü sorunlari cozmuyorsunuz
hep affeden olunca
aman huzurumuz bozulmasın ali Rıza Bey modunda
bütün sorunları hali altına supurunce
böyle birikiyor işte
adam sizden Özür dilemiyor mesela siz hemen akşam ona sevginizi gösteren bir şey yapıyorsunuz ya da adam sadece çene kapansın diye agzinin ucuyla Özür diliyor böyle olunca
daha çok birikir içinizde
mesela daha geçen konuda fenalasan babanızi hastaneye götürmemis adam bunu ne çabuk unuttunuz da uyduruk sevgililer günü için gereksiz hazırlık yaptınız
yani adam en temel aile konusunda yeterli özeni göstermiyor sevgililer gününü onemser mi
Hala aynı.değişen birşey yok. Aileme karşı sözel bir saygısızlıği yok . Konuşmaması digru duzgun saygısızlık bence zaten ilk olarak yarın toparlanırm sanırımAilen konusunda hala aynı mı?
Niye güçsüz olacaksın tam tersi dişli ol
Götürmezse aç kalacak ve ben istedim diye olarak mı gördünüz bunu?Ama umursayıp siz istediniz diye yemeğe gidilmiş
Teşekkür ederim canimmm :)Pardon ben kapalı olabileceğini düşünmemiştim. Eminim çok güzel olmuşsundur :)
Belki de bunca zamandır alttan alman, taleplerini dile getirmemen iyi olmamıştır. Mızmız, gürültücü, ağlak bi kadın olmanın tam sırası bence :) Bu saydıklarım kendini daha iyi ifade etmeni sağlayabilir. Tuttuğunu kopar
Götürmezse aç kalacak ve ben istedim diye olarak mı gördünüz bunu?
Nerdeyse hazırlanıp hadi aşkım yemeğe çıkalım dedim diye beni suclayacak arkadaşlar çok şaşırdımAdamı haklı bulanlara şaşırdım açıkçası.Unutmuş olabilir, ne bileyim bu özel günlerden hoşlanmıyor olabilir, ama karşısında karısı var ve onun için özel bir şeyler yapmış, emek harcamış, iki güzel cümle kurup teşekkür etmek, unuttuğu için ya da karşılık veremediği için özür dilemek zor olmasa gerek.Neden bunları yapmak zorunda değil anlamıyorum.Hem karı kocalar birbirlerine hadi bugün dışarda yiyelim diyebilir, bu çok marjinal bir durum değil ki
Bence bir insan bu durumu çok marjinal görüyorsa, hayatında hiç böyle şeyler yapmamış, yapmasına müsade edilmemiş, sürekli baskılanmıştır ve bu şekilde rahat davranıyor olarak algıladıkları kişilere karşı da öfke duyuyorlardır.Bazen insanlar kendi hayatlarını sorgulayıp, daha ince şeyler de olabilr mi hayatımda, daha sevgi dolu ve güzel şeyleri de hak ediyor muyum diye muhasebe yapamıyorlar, çünkü şartlar uygun değil ve kendilerini de o resmin içine yerleştiremiyorlar, bilinçaltlarında ne haddime ki diyerek kodlanmış belli olgular.Sonrasında da bu öfke böyle dışa vuruluyor.Nerdeyse hazırlanıp hadi aşkım yemeğe çıkalım dedim diye beni suclayacak arkadaşlar çok şaşırdım
Olabilir katılıyorum canımBence bir insan bu durumu çok marjinal görüyorsa, hayatında hiç böyle şeyler yapmamış, yapmasına müsade edilmemiş, sürekli baskılanmıştır ve bu şekilde rahat davranıyor olarak algıladıkları kişilere karşı da öfke duyuyorlardır.Bazen insanlar kendi hayatlarını sorgulayıp, daha ince şeyler de olabilr mi hayatımda, daha sevgi dolu ve güzel şeyleri de hak ediyor muyum diye muhasebe yapamıyorlar, çünkü şartlar uygun değil ve kendilerini de o resmin içine yerleştiremiyorlar, bilinçaltlarında ne haddime ki diyerek kodlanmış belli olgular.Sonrasında da bu öfke böyle dışa vuruluyor.
Hayır bulunmadı ayrılmak istiyorsan niyetin varsa söyle diyorum olunca söylerim diyorEşini anlayamadım,ayrılma talebinde bulundu mu hiç ?
adam size dışardan gelince neden duş alıyorsun dediğinde bir şeyler mi yapıyorsun ima sinda bulunduğunda o.. muamelesi yaptığında sevmediğini anlamadiniz da bu kadar ufak bir şeyden mi alindiniz
hemcinslerim de olsa bazen gerçekten anlayamıyorum
Evet canım o bayan benim o adam benim eşimdiBu o bayanmıydı
yok artık Hubele kardeşim sen çok bile durmuşsun.
adamın ağzına kürekle vurasım geldi
Evet canım o bayan benim o adam benim eşimdi