14 Şubat hüsranı :(

Birde kayınvalidenlere hata buluyorsunda asıl sorun kocanın kendinde
sen hassas duygulu bir bayansın eşin ise tam tersi

eşinede ailesinede fazla yumuşaksın kestirip atamıyorsun ezilen sen oluyorsun

Ailen konusunda hala aynı mı?

Niye güçsüz olacaksın tam tersi dişli ol

adam size dışardan gelince neden duş alıyorsun dediğinde bir şeyler mi yapıyorsun ima sinda bulunduğunda o.. muamelesi yaptığında sevmediğini anlamadiniz da bu kadar ufak bir şeyden mi alindiniz
hemcinslerim de olsa bazen gerçekten anlayamıyorum

Bazı şeyler birikince olur ya hani .
Ve sevdiğin için tanıdığın için esini bunu canını yakmak için söylediğini anlarsın ya hepsi bu yüzden diyorum çok bıriktigi için budurumdauim suan

Bazı şeyler birikince olur ya hani .
Ve sevdiğin için tanıdığın için esini bunu canını yakmak için söylediğini anlarsın ya hepsi bu yüzden diyorum çok bıriktigi için budurumdauim suan

çünkü sorunlari cozmuyorsunuz
hep affeden olunca
aman huzurumuz bozulmasın ali Rıza Bey modunda
bütün sorunları hali altına supurunce
böyle birikiyor işte
adam sizden Özür dilemiyor mesela siz hemen akşam ona sevginizi gösteren bir şey yapıyorsunuz ya da adam sadece çene kapansın diye agzinin ucuyla Özür diliyor böyle olunca
daha çok birikir içinizde
mesela daha geçen konuda fenalasan babanızi hastaneye götürmemis adam bunu ne çabuk unuttunuz da uyduruk sevgililer günü için gereksiz hazırlık yaptınız
yani adam en temel aile konusunda yeterli özeni göstermiyor sevgililer gününü onemser mi

Haklısınız. Öneriniz ne? Siz napardiniz mesela akıl akıldan üstündür insan içinde bulunduğu durumun rehavetine kapılıyor mantık vs düşünmeden yapıyor herşey

Ailen konusunda hala aynı mı?

Niye güçsüz olacaksın tam tersi dişli ol
Hala aynı.değişen birşey yok. Aileme karşı sözel bir saygısızlıği yok . Konuşmaması digru duzgun saygısızlık bence zaten ilk olarak yarın toparlanırm sanırım

Teşekkür ederim canimmm :)

Götürmezse aç kalacak ve ben istedim diye olarak mı gördünüz bunu?

Evet

Hadi yap yiyelim bir şeyler diyebilir ya da kendisi yapabilirdi

Üstüne de sinemaya gidilmiş ve siz tatmin olmayıp hediye sormuşsunuz

Adam alsa verir almadığını bile bile sorup kavga çıkartmışsınız

Bir kadin her zaman sevildigini hissetmek ister,duymak ister.O kadar hazirlanipta hevesle bekleyince bir iki güzel söz duymak hakkınızdı.

Adamı haklı bulanlara şaşırdım açıkçası.Unutmuş olabilir, ne bileyim bu özel günlerden hoşlanmıyor olabilir, ama karşısında karısı var ve onun için özel bir şeyler yapmış, emek harcamış, iki güzel cümle kurup teşekkür etmek, unuttuğu için ya da karşılık veremediği için özür dilemek zor olmasa gerek.Neden bunları yapmak zorunda değil anlamıyorum.Hem karı kocalar birbirlerine hadi bugün dışarda yiyelim diyebilir, bu çok marjinal bir durum değil ki

Nerdeyse hazırlanıp hadi aşkım yemeğe çıkalım dedim diye beni suclayacak arkadaşlar çok şaşırdım

Nerdeyse hazırlanıp hadi aşkım yemeğe çıkalım dedim diye beni suclayacak arkadaşlar çok şaşırdım
Bence bir insan bu durumu çok marjinal görüyorsa, hayatında hiç böyle şeyler yapmamış, yapmasına müsade edilmemiş, sürekli baskılanmıştır ve bu şekilde rahat davranıyor olarak algıladıkları kişilere karşı da öfke duyuyorlardır.Bazen insanlar kendi hayatlarını sorgulayıp, daha ince şeyler de olabilr mi hayatımda, daha sevgi dolu ve güzel şeyleri de hak ediyor muyum diye muhasebe yapamıyorlar, çünkü şartlar uygun değil ve kendilerini de o resmin içine yerleştiremiyorlar, bilinçaltlarında ne haddime ki diyerek kodlanmış belli olgular.Sonrasında da bu öfke böyle dışa vuruluyor.

Olabilir katılıyorum canım
Eşini anlayamadım,ayrılma talebinde bulundu mu hiç ?
Hayır bulunmadı ayrılmak istiyorsan niyetin varsa söyle diyorum olunca söylerim diyor

Bu o bayanmıydı

yok artık Hubele kardeşim sen çok bile durmuşsun.

adamın ağzına kürekle vurasım geldi

Başlık 14 şubat diye konu da 14 şubat odaklı okundu herhalde, halbuki ne kadar üzücü çırpınışlarınız.

Bu evlilik sürecekse beklentisiz olacaksınız malesef, yoksa hep üzüleceksiniz.

Yani bir evlilikte bu denli beklentisiz olmak...
Evlilik denirse artık buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…