14 Şubat hüsranı :(

Ben sizi anlıyorum ilk degil eski mevzularda var demişsiniz.demekki eşiniz uzun zamandır hissettirmiyor size sevgisini.bu ara hep bakımlı alımlı olun ama onu umursamayın.bakalım kaçan kovalanır :işsiz:

Haklısınız. Öneriniz ne? Siz napardiniz mesela akıl akıldan üstündür insan içinde bulunduğu durumun rehavetine kapılıyor mantık vs düşünmeden yapıyor herşey

önceki yorumda yazdığım cümle benim için boşanma sebebidir
ama sizin öyle bir isteğiniz olmadığı için
öncelikle konusacaksiniz hissettiklerinizi istediklerinizi suçlamayan bir üslupla anlatacaksiniz en sonunda eğer ailemden ve benden Özür dilemezsen ve sevgi saygı gösterme konusunda bu konuşma anında itibaren bir degisiklik gostermezsen biter bu evlilik diyeceksiniz ama gerçekten degisiklik olmazsa bitirecekseniz yoksa sizinki gibi lacka bir evlilik olur
ya da her seferinde her yaptığını sineye çekip tepkisiz ve ona kendinizi adayarak feda ederek sırf evli olayım da isterse kocam naparsa yapsın düşüncesiyle yaşamayı sececeksiniz

Son düzenleme:
Canım bazı erkekler söze dökmez tamam sana sözlü hiçbirşey söylememiş ama orda kaçırdığın noktalar var yemeği dışarıda yiyelim demişsin götürmüş sonra sinemaya gitmişsiniz + seni yatağına getirmiş ve birdaha ayrı yatılmıcak demiş aslında bunlarda çok romantik görmek istememişsin sanki . Çok güzel olmuşsun ama yemek yap evde yiyelim deseydi sinemaya getirmeseydi tartıştığınızda alıp yatağına götürmesiydi ve ayrı yattığında takmasaydı çok doğru mu olurdu. Yada o zaman seviyor mu olurdu. Bence önemli olan söze dökmek değil davranışla desteklemek. Haklı yanların var tabi bende seviyorum duymayı.. ilgiyi severim çünkü ama seni yatağına getirmesi ve ayrı yatılmıcak demesi bile bana çok romantik geldi valla

Evlilik böyle çabalarla yürür mü yahu? İnsan hayattan soğur.
Bitmiş sizde önemli değerler. Hediyeden bahsetmiyorum, adam sizin gözyaşlarına karşı bile kayıtsız.

Başlığı okuyunca bende 14 Şubat'la alakalı sanmıştım, öyle günlere anlam yüklemeyin diyecektim ama bu evlilikte sorunlar daha derinmiş meğerse.

Hebehubele Hebehubele kadınlar sevgiyle beslenir, bu su götürmez bir gerçektir ve evliliklerini sevdiklerini hissettiklerinde daha çok sahiplenirler, duymak isteyipte duyamadığın sözler için üzülmekte haklısın, dışarı da yemek, burundan gelen bir sinema olmasaydı da eve ilk geldiğinde sımsıcak sarılsaydı, aşkım çok güzel olmuşsun seni seviyorum deseydi, insan evde peynir ekmekte yer o sözleri duyunca, tvde fi tarihten kalma bir filmi de seyreder.

Eski konularından buraya alıntılanan başka şeylerde okudum, şöyle yap diyemem ama bana öyle bir ima yapılsa bitmişti, arkama bakmazdım.

Kocanın ne kadar hissiz duygusuz soğuk olduğunu şu yazdıklarınla öyle güzel ifade etmişsin ki, ne desem bilemedim..
Sanırım çok da zorlamanın bir anlamı yok..

Birincisi filmden çıkıp tekrar filme girip birde ağlamıssınız.
Üstüne küsüp ayrı yatıp geri yatağa dönmüssünüz.
Adam sabah ayrı yatılmayacak demiş siz susmussunuz.
Burda neyin yaygarasını koparıyorsunuz ki?

Ben tam anlayamadım, seni öyle görünce arzuladı, ilişki oldu mu ? Sormamın sebebi, önceki konunda bahsettiğin cinsellik problemi yüzünden. Evlilikte sağlıklı cinsellik yoksa sıcaklık olmuyor.
Eşin beklentini karşılamamış olabilir ama çok ümitsiz vaka değil sanki. Yemeğe çıkması, seni yatağa geri götürmesi filan güzel adımlar. Yemeğe acıktı diye mecburen gitti demişsin ama gitmez gitmez. Sinirlenir, olay çıkarır gitmez yani eğer odunsa.

Başlığı okuyunca bende 14 Şubat'la alakalı sanmıştım, öyle günlere anlam yüklemeyin diyecektim ama bu evlilikte sorunlar daha derinmiş meğerse.

Hebehubele Hebehubele kadınlar sevgiyle beslenir, bu su götürmez bir gerçektir ve evliliklerini sevdiklerini hissettiklerinde daha çok sahiplenirler, duymak isteyipte duyamadığın sözler için üzülmekte haklısın, dışarı da yemek, burundan gelen bir sinema olmasaydı da eve ilk geldiğinde sımsıcak sarılsaydı, aşkım çok güzel olmuşsun seni seviyorum deseydi, insan evde peynir ekmekte yer o sözleri duyunca, tvde fi tarihten kalma bir filmi de seyreder.

Eski konularından buraya alıntılanan başka şeylerde okudum, şöyle yap diyemem ama bana öyle bir ima yapılsa bitmişti, arkama bakmazdım.
Aynen ablacım bir çift söz bile yeterdi oysa
Kendi sonumuzu kendi hazırlıyor. Kendimi tanıdığım için ilk hatasında dönüp gitmedim keşke kalıp mücadele etseydim dememek için bekledim ondan soğuyana kadar beklemekti düşüncem ya o bunu basaracakti ya ben onu birbirimizi sevdigimiz gunlerimze geri dondurecektim ama o bunu gün geçtikce başardı soğuttu kendinden . İçimde bişeyler bitti artık. Bir süre geçtiken sonra sinirim geçtikten sonra sakince konuşup bitireceğim hiç umudum kalmadı

Birincisi filmden çıkıp tekrar filme girip birde ağlamıssınız.
Üstüne küsüp ayrı yatıp geri yatağa dönmüssünüz.
Adam sabah ayrı yatılmayacak demiş siz susmussunuz.
Burda neyin yaygarasını koparıyorsunuz ki?
Yaygara kopardığımı düşünmüyorum. Burda sizi rahatsız eden ne oldu ? Ben sıkıntımı paylaştım sadece ve içinde bulunduğum durumda olsaydınız ne yapardınız ne mantıkla yol alırdınız diye akıl danıştm yargılamak neden ?

Bu sene Evlilik yıldönümü , peşine tanışma yıldönümü peşine doğumgünü unutulmuş biri olarak söylüyorum ki eşiniz hatalı. Beklentiniz hediye de değil zaten biraz sevgi biraz ilgi biraz beğenildiğini görme.. anlıyorum sizi.

Eşim de bugünleri hep unuttu ama üzüldü unuttuğuna. Zaten şu an başka şehirde ve deli gibi ders sınav nöbet baya yoğun bir tempoda. Evet kırıldım ben de unutmasına ama ona hatırlatınca unuttuğu için üzüldüğünü hissettim, yanına gittiğimde de telafi etmek için gerçekten çabaladı. Hediyesi günü falan değil önemli olan, değer gördüğünü sevildiğini beğenildiğini hissetmek..

Umarım eşin de pişman olup gönlünü almaya çalışır. (Eski konularını bilmiyorum)

Ben tam anlayamadım, seni öyle görünce arzuladı, ilişki oldu mu ? Sormamın sebebi, önceki konunda bahsettiğin cinsellik problemi yüzünden. Evlilikte sağlıklı cinsellik yoksa sıcaklık olmuyor.
Eşin beklentini karşılamamış olabilir ama çok ümitsiz vaka değil sanki. Yemeğe çıkması, seni yatağa geri götürmesi filan güzel adımlar. Yemeğe acıktı diye mecburen gitti demişsin ama gitmez gitmez. Sinirlenir, olay çıkarır gitmez yani eğer odunsa.
Baştan odunluklari yoktu değer verirdi belki hep söylemezdi ama belli ederdi sevdiğini. Birliktelik oldu canım beni öyle gördükten sonra . O esnada bile beni sevdiği için değildi dokunuşları bi kadın hisseder diye düşünüyorum.
Belki umutsuz vaka değil ama eşimin davranışları çok garip iyiliklerini bile göremez hale geldim yaptığı şeyleri çok farklı düşünerek açıklıyor ben iyilik yaptı diye algilarken o farklı birşey yaptığını söylüyor aslında biraz inatlaşma var ama ne ye niye.neden bilmiyorum çözemiyorum

Bu sene Evlilik yıldönümü , peşine tanışma yıldönümü peşine doğumgünü unutulmuş biri olarak söylüyorum ki eşiniz hatalı. Beklentiniz hediye de değil zaten biraz sevgi biraz ilgi biraz beğenildiğini görme.. anlıyorum sizi.

Eşim de bugünleri hep unuttu ama üzüldü unuttuğuna. Zaten şu an başka şehirde ve deli gibi ders sınav nöbet baya yoğun bir tempoda. Evet kırıldım ben de unutmasına ama ona hatırlatınca unuttuğu için üzüldüğünü hissettim, yanına gittiğimde de telafi etmek için gerçekten çabaladı. Hediyesi günü falan değil önemli olan, değer gördüğünü sevildiğini beğenildiğini hissetmek..

Umarım eşin de pişman olup gönlünü almaya çalışır. (Eski konularını bilmiyorum)
Zaten sonuç sevmek sevilmek evlilik teklifi esas olan bu benim için. Hediyeymis başka biseymis değil . Onemseseydim kapıdan girer girmez suratımı asardım ellerini boş görünce ama yapmadım ben kendim nolur sa olsun verdiğim emeği göstermek istedim bir çırpıda sinirlenmedim zaten umarım demek istiyorum napacagimi bilmiyorum düzelir mi bilmiyorum bitsin mi bilmiyorum bilmiyorum canım:KK43:

Baştan odunluklari yoktu değer verirdi belki hep söylemezdi ama belli ederdi sevdiğini. Birliktelik oldu canım beni öyle gördükten sonra . O esnada bile beni sevdiği için değildi dokunuşları bi kadın hisseder diye düşünüyorum.
Belki umutsuz vaka değil ama eşimin davranışları çok garip iyiliklerini bile göremez hale geldim yaptığı şeyleri çok farklı düşünerek açıklıyor ben iyilik yaptı diye algilarken o farklı birşey yaptığını söylüyor aslında biraz inatlaşma var ama ne ye niye.neden bilmiyorum çözemiyorum

E tamam bak o da güzel. Sonuç almışsın en azından. Evet güzel söz etmemiş ama kayıtsız da kalmamış. Belki duygularını dile getiremeyen bir yapısı vardır.

ya kusura bakma ama neden bu adamla ömrünü harcıyorsun ki arkadaşım.. zerre umursama, vicdan, merhamet falan yok adamda bırak sevgiyi aşkı.. ben erkek olacağım, eşim yanımda ağlayacak ben film izleyeceğim ya da o kadar laftan sonra uyuyacağım.. bilmiyorum ama bu kadar umursamaz birini kimse haketmez hele hele senin kadar verici bir kadın hiç haketmez.. bırak defolsun gitsin yoluna, inan karşına daha iyisi çıkar bu ne yahu..

ya kusura bakma ama neden bu adamla ömrünü harcıyorsun ki arkadaşım.. zerre umursama, vicdan, merhamet falan yok adamda bırak sevgiyi aşkı.. ben erkek olacağım, eşim yanımda ağlayacak ben film izleyeceğim ya da o kadar laftan sonra uyuyacağım.. bilmiyorum ama bu kadar umursamaz birini kimse haketmez hele hele senin kadar verici bir kadın hiç haketmez.. bırak defolsun gitsin yoluna, inan karşına daha iyisi çıkar bu ne yahu..
Allah hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin

Bazı adamlar severler gerçekten sever sizi kırmaz sayarlar,onların sevdiğini bakışlarından anlarsınız bazıları vardır söver sayar hediye alır bazen siz kısa süreli mutlu olursunuz ,bazıları hem söz hem de davranışları ile belli ederler sizin eşiniz de benim eşim gibi zorla asla birşey yapmayan sevdiğini sözlere ve hediyelere bağlamayan biri sizde buna göre anlayışla yaklaşmalısınız.Benim eşim sevgililer günün adını geçirmedi mesela bende söz etmedim bnm için bir anlamı yok çünkü.Benim için herzaman sevgi saygı daha değerli eşimde bunu veriyor zaten.Bence bazı şeyleri fazla abartmışsınız eşiniz yanınızda olmasaydı ,sakat olsaydı vs vs bence sağlık çok daha önemli sizi yemeğe sinemaya götürmüş demek ki durumu çok iyi değildi nolmuş alamadıysa bu kadar abartılır mı ya huu

Bazı adamlar severler gerçekten sever sizi kırmaz sayarlar,onların sevdiğini bakışlarından anlarsınız bazıları vardır söver sayar hediye alır bazen siz kısa süreli mutlu olursunuz ,bazıları hem söz hem de davranışları ile belli ederler sizin eşiniz de benim eşim gibi zorla asla birşey yapmayan sevdiğini sözlere ve hediyelere bağlamayan biri sizde buna göre anlayışla yaklaşmalısınız.Benim eşim sevgililer günün adını geçirmedi mesela bende söz etmedim bnm için bir anlamı yok çünkü.Benim için herzaman sevgi saygı daha değerli eşimde bunu veriyor zaten.Bence bazı şeyleri fazla abartmışsınız eşiniz yanınızda olmasaydı ,sakat olsaydı vs vs bence sağlık çok daha önemli sizi yemeğe sinemaya götürmüş demek ki durumu çok iyi değildi nolmuş alamadıysa bu kadar abartılır mı ya huu
Belirttim zaten konumda ama yanlış anlaşıldım. Sürekli ağlayan bi kadın asla değilim. Onda hediye bekledim diye değil benim tribim ağzından tek kelime güzel birşey çıkmadı o kadar hazırlık yapmama rağmen dedim ya bi çok güzel olmuşsun canım karım demesi bile yeterdi . Yapmadı bende şirinlige döküp sordum ne aldın bana diye . Çünkü normalde alan bi adamdı. Bni kırmış olan eşimin genel anlamda soğuk olması
Çabalarimin hiç sonuç vermemiş olmasi
Ve defalarca yaşattıklarına rağmen birikiminin dün çıkmış olması. Ben 14 şubatta değilim yani

X