- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 37
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Normalde kapalı bir bayanım canım saç rengimi değiştirdim birtakım farklılıklar yaptırdım . Sürprizim de eşimin hiç görmediği bir şekilde onun için hazırlanmis olmam . Her özel günde hazırlanırdm ama hiç bu denli olmamıştı benim içinde eşim içinde .ve asla trip atan biri değilimdir yanlış anlaşılmak istemem hep alttan alırım esim beni çok kırdı bu zamana kadar bu olayda patladım yoksa alıngan ve mizmiz bir yapım yoktur hele eşimin yanında ağlamamaya özen gösteririm istekte bulunmam eşime ama gönül paramparcaydi bu tuz biber oldu diyebilirim:)Birkaç güne regl olacaksın galiba.
Canım sürprizin neydi anlamadım. Normalde nasıl geziyorsun ki kuaföre gidip süslenmen sürpriz oluyor? :)
Biraz alıngan biri gibisin. Tabi yaşananların birikimi de olabilir. Sırf bu olaydan yola çıkarsak eşin seni iyi idare etmiş.
Dediğim gibi eşimin yanında çok nadirdir aglamisligim güçlü bir kadınımdr eşim bundan şikayetçi güçlü olmam dan ona muhtaç biri olmamı bekler hepnasıl bir mesajla bitirdiniz evliliği ben şok... adam karısını başka bi yataktan kendi yatağına götürüyor ve bir daha ayrı yatılmayacak diyor. bu evlilik için hala umut var demek... valla böyle yorumlar yüzünden soğudum kadınlar külübünden.
başlık sahibi, kocan karşısında mızmız kadın görmek istemiyor. ilgi vermekten yorulmuş belli ki. ya da siz hep fazlasını mı istediniz?
yani dört dörtlük değil her evlilik.
erkek güçlü, ayakları yere sağlam basan, duygusal ve kendini peşinde koşturabilen kadınlardan hoşlanır. ağlayarak bi erkeği tav edeceğimiz zamanlar flört dönemleriydi.
ağlamak zayıflık olarak algılanıyor.
Soğuduysanız girmeyin kadınlar kulübüne napabilirim? Benim mesajım beni ilgilendirir bu mesajda sizi ilgilendiren tek bir ayrıntı yok.nasıl bir mesajla bitirdiniz evliliği ben şok... adam karısını başka bi yataktan kendi yatağına götürüyor ve bir daha ayrı yatılmayacak diyor. bu evlilik için hala umut var demek... valla böyle yorumlar yüzünden soğudum kadınlar külübünden.
başlık sahibi, kocan karşısında mızmız kadın görmek istemiyor. ilgi vermekten yorulmuş belli ki. ya da siz hep fazlasını mı istediniz?
yani dört dörtlük değil her evlilik.
erkek güçlü, ayakları yere sağlam basan, duygusal ve kendini peşinde koşturabilen kadınlardan hoşlanır. ağlayarak bi erkeği tav edeceğimiz zamanlar flört dönemleriydi.
ağlamak zayıflık olarak algılanıyor.
Pardon ben kapalı olabileceğini düşünmemiştim. Eminim çok güzel olmuşsundur :)Normalde kapalı bir bayanım canım saç rengimi değiştirdim birtakım farklılıklar yaptırdım . Sürprizim de eşimin hiç görmediği bir şekilde onun için hazırlanmis olmam . Her özel günde hazırlanırdm ama hiç bu denli olmamıştı benim içinde eşim içinde .ve asla trip atan biri değilimdir yanlış anlaşılmak istemem hep alttan alırım esim beni çok kırdı bu zamana kadar bu olayda patladım yoksa alıngan ve mizmiz bir yapım yoktur hele eşimin yanında ağlamamaya özen gösteririm istekte bulunmam eşime ama gönül paramparcaydi bu tuz biber oldu diyebilirim:)
Soğuduysanız girmeyin kadınlar kulübüne napabilirim? Benim mesajım beni ilgilendirir bu mesajda sizi ilgilendiren tek bir ayrıntı yok.
Onunla beklentileri her zaman karşılandığı için problem yok ondan yana siz burda benim doyumsuz olduğumu düşünmüşsünz belli ki ama konu istediğimin olmaması değil. Umursanmamak
Pardon ama iyi misiniz?yok elbette sizin "boşanın gitsin" tavrınız beni hiç ama hiç ilgilendirmiyor. haklısınız...
Aynen canımm benliğimi sevgimi aldı insan nede çok üzülüyor sevdiği adamla bu hale gelmeyeKizlaaaar... konu sahibinin sorunu 14. Şubat filan degil.
Adam kadinin dişiligini elinden almiş.
Kadini arzulamiyor...kesin cinsellik 0'a yakin durumda. Daha 3 senelik evlilikde.
Eger firsatin varsa ailenin yanina git. Azcik kafan dinlensin. Kocan konuyu acana kadar sende hic konuşma. Kendini iyice kiymete bindirmiş. Gercekden gicik oldum eşine
Bence bir evlilikde arzulamak, arzulanmak ve cinsellik cok önemlidir. Kardeş kardeş evde oturmakla kim mutlu olmuş?!
Çalışmıyorum ne yazık ki bıraktım işiBu konudan önceki bir konunuzda eşim ailemi hastalandıklarında aramıyor sormuyor beni zorla götürüyor demişsiniz.Bu benim için çok önemli mesela.Ailenizi yok sayıyor dolayısıyla sizide.
Tamamen kendine ve kendi ailesine odaklı bir kişiden sevgi beklemek anlamsız.Bu arada profilde öğretmen diyor.Eğer çalışıyorsanız neden hala bekliyorsunuz.Sonuna kadar çabalayacağım demişsiniz buradan değmez gibi gözüküyor.
Boşa geçecek yıllarınıza yazık.14 Şubat nedir ki temelden sorunlarınız var.