14 Şubat hüsranı :(

Bu özel günler insanın daha çok yuvasını yıkıyor bunu anlıyorum ben. İster istemez özellikle biz hanımlar beklentiye giriyoruz. Ama ne yazık ki erkeklerin böyle şeyler pek umrunda olmuyor. Sen kendi açından haklısın , ona sorsan aldım yemeğe götürdüm, sinemaya götürdüm daha ne yapım diye düşünüyor. Bende ilk evlilik yıl dönümümüz de çok büyük kavga etmiştim. Ay ne bilim biz hanımların gönlünü almak çok kolay ama ah bu erkekler......

Normalde kapalı bir bayanım canım saç rengimi değiştirdim birtakım farklılıklar yaptırdım . Sürprizim de eşimin hiç görmediği bir şekilde onun için hazırlanmis olmam . Her özel günde hazırlanırdm ama hiç bu denli olmamıştı benim içinde eşim içinde .ve asla trip atan biri değilimdir yanlış anlaşılmak istemem hep alttan alırım esim beni çok kırdı bu zamana kadar bu olayda patladım yoksa alıngan ve mizmiz bir yapım yoktur hele eşimin yanında ağlamamaya özen gösteririm istekte bulunmam eşime ama gönül paramparcaydi bu tuz biber oldu diyebilirim:)

Ne 14 subatmis arkadas yaa valla midem bulandi artik.3 konudan 2 si 14 subat.Yere batsin sevgililer gunu resmen.
Sifir beklenti cok mutluluk felsefesini benimseyin biraz.Sifir beklentim vardi seneler sonra ve hatta ilk defa okuluma cicek gonderdi ne olduysa.Sasirdim,sevindim geldi ve gecti.Gelmeseydi de gram uzuntu duymazdim senelerdir olmadigi gibi..
Su 14 subatlari ağdali bir merasime cevirmeyin.Uzuluyosunuz iste.Yapmayin.

Dediğim gibi eşimin yanında çok nadirdir aglamisligim güçlü bir kadınımdr eşim bundan şikayetçi güçlü olmam dan ona muhtaç biri olmamı bekler hep

Sorunlar çözülmeden uyuyan adamlardan nefret ettim yeminle....bu adam benim adam aynı sanki ... kusura bakma istersen ķ.çını yırt degisen birsey olmaz umarim değişir tabi...10 .yildayim evlilikte artık yırtınmıyorum yine aynı yine aynı pes ettim ben.

Soğuduysanız girmeyin kadınlar kulübüne napabilirim? Benim mesajım beni ilgilendirir bu mesajda sizi ilgilendiren tek bir ayrıntı yok.

Bizimde tanisma günümüz 29 aralikti o gün hic birşey yapmadik beklemedim bisey adamdan.. Ne yazikki unutuyor özel günleri ya erkekler tam odun valla resmen odun!! Dun 14 subatti sadece sevdik birbirimizi o kadar

Pardon ben kapalı olabileceğini düşünmemiştim. Eminim çok güzel olmuşsundur :)

Belki de bunca zamandır alttan alman, taleplerini dile getirmemen iyi olmamıştır. Mızmız, gürültücü, ağlak bi kadın olmanın tam sırası bence :) Bu saydıklarım kendini daha iyi ifade etmeni sağlayabilir. Tuttuğunu kopar

Adam umursamamis ben böle şeylerden varya nefret ediyom unutuyorlar ya özel günleri bizim için özel anlamlar varken demi sinir bozucu!!

Tepkinizi neden abartı bulmadım, hatta üzüldüm ciddi anlamda..
Hödük bu adamlar ya kıracaksın ağzını burnunu görecek o zmaan gününü.

Kizlaaaar... konu sahibinin sorunu 14. Şubat filan degil.

Adam kadinin dişiligini elinden almiş.
Kadini arzulamiyor...kesin cinsellik 0'a yakin durumda. Daha 3 senelik evlilikde.

Eger firsatin varsa ailenin yanina git. Azcik kafan dinlensin. Kocan konuyu acana kadar sende hic konuşma. Kendini iyice kiymete bindirmiş. Gercekden gicik oldum eşine

Bence bir evlilikde arzulamak, arzulanmak ve cinsellik cok önemlidir. Kardeş kardeş evde oturmakla kim mutlu olmuş?!

Aynen canımm benliğimi sevgimi aldı insan nede çok üzülüyor sevdiği adamla bu hale gelmeye

Bu konudan önceki bir konunuzda eşim ailemi hastalandıklarında aramıyor sormuyor beni zorla götürüyor demişsiniz.Bu benim için çok önemli mesela.Ailenizi yok sayıyor dolayısıyla sizide.

Tamamen kendine ve kendi ailesine odaklı bir kişiden sevgi beklemek anlamsız.Bu arada profilde öğretmen diyor.Eğer çalışıyorsanız neden hala bekliyorsunuz.Sonuna kadar çabalayacağım demişsiniz buradan değmez gibi gözüküyor.

Boşa geçecek yıllarınıza yazık.14 Şubat nedir ki temelden sorunlarınız var.

Çalışmıyorum ne yazık ki bıraktım işi
Bizim sorunumuz ciddi anlamda temelden çabalaMayı bırakıyorum artık kendime yönelmeyi tamamen kafama koymalıyım ama o kadar birikti ki ilk defa kendmi bu kadar güçsüz ve halsiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…