bugün kızımın ihtiyaç listesini aldık 150 lira tuttu ordan oraya mahvolduk yorgunluktan
merhabalar benimde 2005 doğumlu kızım başladı bu yıl anaokuluna daha önce kreş egtimi almadı ablası olduğu için okulada çok yabancı degildi ilk ğün çok heycanla gitti sınıf kapısında ayrıldık gözleri dolu dolu oldu ve sadece içerde 25 dakika kaldılar çıkıınca çok sıkıcı hiç sevmedim gitmek istemiyorum gibi konuşmaya başladı ablasıyla ikimiz motivasyona başladık çok egleneceksin bir sürü şeyler yapacaksınız falan ama aslında benden evden ayrılma korkusu gibiydi ikinci gün bu sefer sıkılarak hatta gitmek istemedi ama yine tabiki gittik şansımızdan da iki öğrenci gelmiş yeni ve çoçuklar nasıl feryat fiğan aglıyorlar biraz etkilendi ama ben devreye girdim beklerken arkadaşlarıyla tanıştırdım baktım kaynaştılar ikinci haftayı deviricez inş. ve bu ğün gelmek istemedi biraz daha kalabilirmiyim diyor öğretmenine ama halen o iki çoçuk ağlıyor yazık anneleri sınıfın kapısında bekliyor bizimde 150 tuttu masraflarımız kıızm mutlu ya geriside boş hepinize hayırlı bir egtim yılı diliyorum
merhaba bizimde kitap kırtasiye 160 tuttu aylık ödememizde 30 lira oğlum memnun öğretmeninden birazcık üşütmüş ilaç kullanıyoruz sizinkiler nasılllar
benim oğlumda başladı ana sınıfına.250 kayıta verdik kırtasiye malzemeleri alınmış okuldan daha fiyat söylenmedi bize.aylık ödememizde 50 tl.benimkide yemekle sorunumuz var beslenmesini hiç yemiyor.beslenme çantası hiç boş dönmedi eve.liste verdiler ona göre günlük hazırlıyorum beslenmesini ama hep yemediği şeyler var listede.öğretmeninede söylemek istemiyorum listeyi biraz değiştirelim diye belki diğer çocuklar yerken oda yer diye düşünüyorum zamanla görücez .birkaç gün çok ağladı şimdi alıştı şarkılar oyunlar öğreniyo.eve boyama faliyetleri.sayıları renkleri veriyo sırayla.geçen hafta çizgi faliyeti vardı bu hafta 1 sayısını ve sarı rengi öğrenmeleri için faliyet vermiş iyi gidiyo şimdilik ben memnunum
benim kızımda geçen hafta rahatsızdı, ondan kardeşine kardeşinden de bana geçti ailecek döküldük, hepimize geçmiş olsun, başlarda bünyeleri alışana kadar çok hastalanıyorlar ne yazık ki.. tekrar geçmiş olsun
Merhaba öncelikle hasta kuzucuklara çok geçmiş olsun benim kızımda 38 aylık 20 eylülde anaokuluna başladı yaklaşık 1 aydır burun akıntımız ve öksürüğümüz geçmedi sanırım bu kışı böyle geçiricez bağışıklık sistemi güçleninceye kadar hastalıklara devam
Kızım artık okula çok mutlu gidiyor öğretmenini yardımcı ablasını çok seviyor öğleden sonraları uyumak istemiyordu okulda artık o sorunumuz da kalmadı 500 gr almış çok iştahsız bir çocuktu maşallah diyim yemek yemeyi öğrendi 1 ayda epey olumlu etkilerini gördüm okulun 19 aylık bir kızım var oda 36 aylık olsun hemen anaokuluna vericem inşallah, okulun kızımın sosyalleşmesine de etkileri oldu, özel kreşle bakıcıyla çok sorun yaşadım devlet anaokulundan memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?