Selam arkadaşlar.
Oğlum 1 ay sonra 4 yaşını doldurmuş olacak. Bu hafta yarı özel kreşe başladı, yarım gün öğlenci olarak gidiyor. Şuam 2 sorun var.
1.oğlumun kreşe gitmek istememesi, okula girerken ağlaması, girdikten sonra sınıfta durmayıp okulun içini dolaşması, kuralları dinlememesi
2. Ben kreşe başvuruyu 29 ekimden önce yaptım, sınıfı tanımak amaçlı ve öğretmen ile tanışmak için sınıfa girdim, öğretmen hoşgeldiniz dedi, sonrasında da 29 Ekim çalışmaları arasında nasıl ilgileneceğim dedi, bende 29 ekimden sonra getirebilirim dedim. Öyle anlaştık ve bu pazartesi oğlumu okula götürdüm. Bazı nedenlerden dolayı 4 saat değil de 2, 5 saat kaldı okulda. Alışana kadar böyle olacak. Pazartesi oğlumu almaya gittiğimde öğretmen başladı şikayet etmeye, uyumsuz dedi, sınıfla alakası yok dedi, tam gün oyun grubuna verin dedi, daha ilk günden böyle söylemesi hevesimi kırdı. Şimdi hala uyumsuz diyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, oğluma mı üzüleyim yoksa öğretmenin sert ifadeyle bunları söylemesine mi üzüleyim. Zaten sosyalleşsin diye gönderiyorum. Toplumda nasıl davranacağını öğrensin diye gönderiyorum. Cok hareketli ve korkusuz bi çocuğum var