Gebeliğe Hazırlık 13’nde ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım durumlar ne sen de test yaptın mı ben uyanır yanmaz erken gebelik yaptım negatif ama regle dair bir belirti yok o yüzden şimdi kan verdim yarına çıkacak sonuç

Bugün normal gebelik yaptım çıkmadı doktorum 14. Gün test yaptır dedi yarını bekliyorum o yüzden sol kasıkta çok hafif batma var göğüslerim bazen çok hassas bazen normal başka kayda değer bir belirti yok hayırlısı hepimiz için
Benim de göğsüm ciddi hassaslaştı ama adet oldum hem de olmam gerekenden bile erken 2. aydı tedavide

Canım durumlar ne sen de test yaptın mı ben uyanır yanmaz erken gebelik yaptım negatif ama regle dair bir belirti yok o yüzden şimdi kan verdim yarına çıkacak sonuç
Kuzum ben dün akşam otururken biranda belim bacağım ağrıdı aha dedim bunlar benim adet belirtilerim hemen koştum wc ye bi baktım kahverengi lekelenmem var ağla ağla mahvoldum sonra normal wcye gittim hiçbir şey yok tamam dedim yarın adet günüm sabah kalktıgımda olacağım herhalde sabah uyandım yine bir şey yok leke bile bu neydi böyle bende anlamadım🥺

Sabah uyandığımda test yaptım normal gevelik testi bir şey cıkmadı yarına kadar adet olmazsam bende yarın veririm canım kan testi sonucunu buraya mutlaka inşallah güzel haberler alırız🙏🏼

Sabah uyandığımda test yaptım normal gevelik testi bir şey cıkmadı yarına kadar adet olmazsam bende yarın veririm canım kan testi sonucunu buraya mutlaka inşallah güzel haberler alırız🙏🏼
Canimcim devami gelmediyse yerlesme olabilir. Yerlesmeyse eger idrarda cikmasi iki uc gunu bulur

O kadar istiyoruz ki elimizde değil her belirtiyi ona yoruyoruz belki benimde regl öncesi hassaslıktır bu ay olmazda aşılamaya geçicez dedi bana da doktor ama ben bu ay için çok çok istedim

Sabah ben de bir heycanla uyandım hemen erken gebelik yaptım negatif göz yaşlarım pıt pıt ama regl belirtisi de yok gün içinde fırsat bulunca hemen kan verdim bakalım şimdi heyecanla onu bekliyorum inşallah seninki yerleşme kanamasıdır🙏🏽🙏🏽

Kızlar benim de çatlatma iğne günüm 13 ekim. Ben aşılama oldum bir de 15inde. Normal şartlarda bat bugün. Ama iğneden 14 gün sonraya kayar adet tarihi diyorlar. Sizde de benzer durum var m
Canimcim devami gelmediyse yerlesme olabilir. Yerlesmeyse eger idrarda cikmasi iki uc gunu bulur
İnşallah öyledir kuzum. O kadar ağladım ki eşimde üzüldü şimdi olmayınca da olmadım falan demedim ona hi. Bu sefer tekrar ümitlenir olurum adet falan tekrar üzülür ben daha cok üzülürüm :KK43: kızlar hayırlısıyla yavrularımızı bi alsaydık kucağımıza ya🥺

Sabah ben de bir heycanla uyandım hemen erken gebelik yaptım negatif göz yaşlarım pıt pıt ama regl belirtisi de yok gün içinde fırsat bulunca hemen kan verdim bakalım şimdi heyecanla onu bekliyorum inşallah seninki yerleşme kanamasıdır🙏🏽🙏🏽
Amin canım inşallah sende olmazsın🙏🏼 Bebeğim kanı nereye verdinki ertesi gün cıkıyor sonuc senin içinde sabırsızlanıyorum😃 biran önce gelsin sonucun

Amin canım inşallah sende olmazsın🙏🏼 Bebeğim kanı nereye verdinki ertesi gün cıkıyor sonuc senin içinde sabırsızlanıyorum😃 biran önce gelsin sonucun
Amin çok teşekkür ederim🙏🏽 inşallah hep beraber seviniriz, aile sağlığa verdim ama e nabıza erken düşer diye sürekli bakıyorum 🥰🥰🥰

O kadar istiyoruz ki elimizde değil her belirtiyi ona yoruyoruz belki benimde regl öncesi hassaslıktır bu ay olmazda aşılamaya geçicez dedi bana da doktor ama ben bu ay için çok çok istedim
Bende cok istedim bana da aşılama dedi seninle herşeyimiz aynı
Amin çok teşekkür ederim🙏🏽 inşallah hep beraber seviniriz, aile sağlığa verdim ama e nabıza erken düşer diye sürekli bakıyorum 🥰🥰🥰
bende cok merak ediyorum seni hemen buraya yaz olur mu

Ben Ankara’da yaşıyorum halk sağlık laboratuvar sonuçları diye bir yerden de bakabilirsin dedi şimdi orada ismim görünüyor ama durum kısmı boş tahlil sonucu içim bi tuhaf oldu bekliyorum bir şey yazarlar diye

Ben bu sabah adet oldum
Üzülmeyin yazmak istemiyorum bu lafı kendime söylenince sevmiyorum🙏🏽 ama Allah hepimize eşimizle ailemizle büyüteceğimiz hayırlı evlatlar nasip etsin kısa zamanda sizin bat kaçtı

İnşallah öyledir kuzum. O kadar ağladım ki eşimde üzüldü şimdi olmayınca da olmadım falan demedim ona hi. Bu sefer tekrar ümitlenir olurum adet falan tekrar üzülür ben daha cok üzülürüm :KK43: kızlar hayırlısıyla yavrularımızı bi alsaydık kucağımıza ya🥺
nasıl oldun canım merak ettim seni..

X