- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Sizin boyunuz kaç? Cidden yanyana durduğunuz zaman iki gelin gibi duracak. Her açıdan garip. Buna izin vermeleri de ayrıca garip. Çocuğunun her istediğini yapan anne modelini çok abartmışlar.
Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
O laf soyleyenlerden biri kesin ben olurdum böyle insanlara gıcık olurum ve rencide ederim şakayla ne uyuz insanlar yaEvet aynen dediğiniz gibi yukarıda anlattım kayinvalidem gorumcemi kabarik giydirip sacini gelin gibi yaptirip tac bile taktirtmisti ben hic umursamadım moralimide bozmadım kina benim kinamdi cunku o gun eglenecektim.
Başta kayınvalidemin akrabalari espiri ustune espiri yaptilar. kayinvalidemin gorumcesi oglumu getirseydim yanina damat diye tam olursu bu ne hal dedi. Ana kız renkten renge girdiler. Kayinvalideme kizini bu kadar susledin damatta bulmussundur sen dediler. Görumcem neredeyse ağlayacaktı. ben ne yaptim arkadaslarimla eğlenmeme baktım.
Ergen olması birşeye özenemez anlamına gelmez. Küçük çocuklar gelinlik tarzı elbiseleri gelin olmaktan çok o elbisenin süsünden, kabarıklığından, daha çok masallardaki prenses elbisesine benzediğinden giymek isterler.
Kendimi yerine koyuyorum 13 yaşında bir yeğen benim düğünümde bunu yapmak istese buna takılmazdım. Çünkü bana göre bir çocukça bir tavırdır bu ve bununla baş etmeye çalışmak yersiz. Bunun bilinçaltında yatan kıskançlıktır eğer tersi olsa güler geçilirdi..
Ben kendi kızımda bunu tasvip etmem belirtiyim. Daha uygun bir kıyafet gitmesinden yana olurum. Ama bunu bu kadar olay haline getirilmesi 13 yaşındaki çocuğu gelin zannederler demesi gerçekten komik. 1.65 boyundada olsa çocuk. Ve zaten tutturması hala çocuk olduğunu gösteriyor. Saç makyaj yaptırırlarsa muhtemelen gelen misafirler ailenin arkasından aylarca dalga geçerler.
Hayaller makul ölçülerde yerine getirilir.Ergen olması birşeye özenemez anlamına gelmez. Küçük çocuklar gelinlik tarzı elbiseleri gelin olmaktan çok o elbisenin süsünden, kabarıklığından, daha çok masallardaki prenses elbisesine benzediğinden giymek isterler.
Kendimi yerine koyuyorum 13 yaşında bir yeğen benim düğünümde bunu yapmak istese buna takılmazdım. Çünkü bana göre bir çocukça bir tavırdır bu ve bununla baş etmeye çalışmak yersiz. Bunun bilinçaltında yatan kıskançlıktır eğer tersi olsa güler geçilirdi..
Ben kendi kızımda bunu tasvip etmem belirtiyim. Daha uygun bir kıyafet gitmesinden yana olurum. Ama bunu bu kadar olay haline getirilmesi 13 yaşındaki çocuğu gelin zannederler demesi gerçekten komik. 1.65 boyundada olsa çocuk. Ve zaten tutturması hala çocuk olduğunu gösteriyor. Saç makyaj yaptırırlarsa muhtemelen gelen misafirler ailenin arkasından aylarca dalga geçerler.
Kesinlikle size katılıyorum genç kız 13 yaş ergenliğe giriştir, gelinlik giydirip özendirmek de ayrı bir saçmalık. Bu arada ben bu kızdan 5 cm kısayım. Bir kardeşi daha var annesi ben 4 müz bayramda birlikteyken bu kızı ben sandılar, beni iki kardeşten büyüğü sanmışlardı.
O laf soyleyenlerden biri kesin ben olurdum böyle insanlara gıcık olurum ve rencide ederim şakayla ne uyuz insanlar ya
Pamuk prenses kıyafeti giysin prenses olmak istiyorsa. Kabarık mı kabarık.. Bakın bu bir sorundur bu özenti normal değil. Ailenin bunu normal karşılaması hiç hiç normal değil. 165 boyunda kız, 13 yaşında ergenliğe girmiştir gerçekten çok komik duracak. Ben düğünümde böyle rezillik istemezdim. O boyda ergen kız gelinlik giyecek e muhtemelen de nedime diye gelinlik kuyruğu filan tuttururlar ona. İki gelin tintin gezerler artıkErgen olması birşeye özenemez anlamına gelmez. Küçük çocuklar gelinlik tarzı elbiseleri gelin olmaktan çok o elbisenin süsünden, kabarıklığından, daha çok masallardaki prenses elbisesine benzediğinden giymek isterler.
Aynı fikirdeyim, üstelik kızın boyu çok uzunmuş..13 yaş çocuk değil bence, ergenliğe girmiş oluyor.bir tek bana mı garip geldi?
benim düğünüme 13 yaşındaki kuzenlerim yeğenlerim gayet şık geldiler de düğüne...
13 yaşındaki kız da tamam yetişkin değil de çocuk da değil neticede.
görüntü olarak da abes
Onun attığı fotoğrafa ne yorum yazdın? Ben olsam haha çok komik olmuşsun şaka yapıyorsun heralde herkes dalga geçer kocaman genç kız gelinlik giymiş diye derimBen de 160ım