13 yaşında küçük gelin mi olur?

Olsun bu onun 13 yaşında bir çocuk olduğu gerçeğini değiştirmez ki.. Kimse ona gelin gözüyle bakmaz her çocuğun küçük yaşta yakın birinin düğününde gelinlik giyme isteği vardır
Kız artık ergen farkındamısınız??
Ve boy 1.65 deniliyor.O ölçülerde çocuk gelinliği olmaz! Ancak bizim giydigimiz normal gelinlikler olur.
Bunun yani sıra saçı başı makyajıda gayet sizin benim gibi yapılır.
Kaldiki 5 yaşındaki çocuğa bile kocaman topuz yapip kırmızı ruj sürüp,gözlerine parlak farlar sürüyorlar.Her düğünde görüyoruz.
Yani bu durum.ne gelinin kıskançlığı,nede 13 yaşındaki kızın çocukluk hayali olamaz !!

Ve boy 1.65 deniliyor.O ölçülerde çocuk gelinliği olmaz! Ancak bizim giydigimiz normal gelinlikler olur.
Kaldiki 5 yaşındaki çocuğa bile kocaman topuz yapip kırmızı ruj sürüp,gözlerine parlak farlar sürüyorlar.Her düğünde görüyoruz.
Yani bu durum.ne gelinin kıskançlığı,nede 13 yaşındaki kızın çocukluk hayali olamaz !!
Dimi? Konsantre gelin degil bildigin geline rakip gibi duracak😁 cok itici cok

Dimi? Konsantre gelin degil bildigin geline rakip gibi duracak😁 cok itici cok
Kesinlikle öyle.Birde yanına takım elbiseli bir abiyi kavalye diye yaparlar 🤣
Normal karşılayanlarida hayretle okuyorum😳
Yazık gelin kıskançlığı zannetmişler 🙄

Bu forumda okuduğum en saçma şeylerden biri. Çocuklara yaşları kaç olursa olsun gelinlik giydirilmesini, onların gelişimi bakımından, doğru bulmuyorum.

Ayrıca konu sahibinin rahatsızlığına da hak verdim. Ben beyaz abiye vs. konularına takılmayacak kadar rahat bir insanımdır. Ama gelinlik de giyilmesin, yok artık.

Kesinlikle öyle.Birde yanına takım elbiseli bir abiyi kavalye diye yaparlar 🤣
Normal karşılayanlarida hayretle okuyorum😳
Yazık gelin kıskançlığı zannetmişler 🙄
Görüntü kirliliği resmen... Onaylayan hanimlarin bazilari 12 yasinda gelin olmuş 😁

Ergen olması birşeye özenemez anlamına gelmez. Küçük çocuklar gelinlik tarzı elbiseleri gelin olmaktan çok o elbisenin süsünden, kabarıklığından, daha çok masallardaki prenses elbisesine benzediğinden giymek isterler.
Kendimi yerine koyuyorum 13 yaşında bir yeğen benim düğünümde bunu yapmak istese buna takılmazdım. Çünkü bana göre bir çocukça bir tavırdır bu ve bununla baş etmeye çalışmak yersiz. Bunun bilinçaltında yatan kıskançlıktır eğer tersi olsa güler geçilirdi..
Ben kendi kızımda bunu tasvip etmem belirtiyim. Daha uygun bir kıyafet gitmesinden yana olurum. Ama bunu bu kadar olay haline getirilmesi 13 yaşındaki çocuğu gelin zannederler demesi gerçekten komik. 1.65 boyundada olsa çocuk. Ve zaten tutturması hala çocuk olduğunu gösteriyor. Saç makyaj yaptırırlarsa muhtemelen gelen misafirler ailenin arkasından aylarca dalga geçerler.

kınamda 15 yaşındaki iri yapılı görümcem tarlatanlı elbise giymisti. sacini başınıda yaptırınca bildiğin gelin olmustu. Hic takılmadım o anın keyfini cıkardım.

Herkes gorumceme bir damadın eksik keske oglumu getirseydim diye takildi. Kaynanamada sen bu kızı evde tutamazsın baksana ne meraklıymış gelin olmaya demisler. kınamda kayınvalidemde görümcemde bu espirilere bozulup suratları düşmüştü. Bense hiç yorum yapmadım eğlenmeme baktım kınamın keyfini çıkardım.

Biz taraftanda sonradan bayağı konusuldu kaynanan cok meraklıymış kızının evlenmesineki gelin gibi giydirmiş koca arıyor kızına diye.

olan onlara oldu yani. Beni bağlayan birsey yok.

Sizinki de kötüymüş rezil olmuşlar ama benimki bildiğin gelinlik giymek 😐

750 ye almışlar yani normal gelinlik gibi zaten kabarıklığı filan bir de benim gelinlik helen tarzı onun taşlı tuşlu bir şey fotoğraftan anladığım
Ay bunlar nasil bir kafa yasiyor ya sinirlerim bozuldu
Kesinlikle giymesin cidden rezil edin

Ergen olması birşeye özenemez anlamına gelmez. Küçük çocuklar gelinlik tarzı elbiseleri gelin olmaktan çok o elbisenin süsünden, kabarıklığından, daha çok masallardaki prenses elbisesine benzediğinden giymek isterler.
Kendimi yerine koyuyorum 13 yaşında bir yeğen benim düğünümde bunu yapmak istese buna takılmazdım. Çünkü bana göre bir çocukça bir tavırdır bu ve bununla baş etmeye çalışmak yersiz. Bunun bilinçaltında yatan kıskançlıktır eğer tersi olsa güler geçilirdi..
Ben kendi kızımda bunu tasvip etmem belirtiyim. Daha uygun bir kıyafet gitmesinden yana olurum. Ama bunu bu kadar olay haline getirilmesi 13 yaşındaki çocuğu gelin zannederler demesi gerçekten komik. 1.65 boyundada olsa çocuk. Ve zaten tutturması hala çocuk olduğunu gösteriyor. Saç makyaj yaptırırlarsa muhtemelen gelen misafirler ailenin arkasından aylarca dalga geçerler.

Evet aynen dediğiniz gibi yukarıda anlattım kayinvalidem gorumcemi kabarik giydirip sacini gelin gibi yaptirip tac bile taktirtmisti ben hic umursamadım moralimide bozmadım kina benim kinamdi cunku o gun eglenecektim.

Başta kayınvalidemin akrabalari espiri ustune espiri yaptilar. kayinvalidemin gorumcesi oglumu getirseydim yanina damat diye tam olursu bu ne hal dedi. Ana kız renkten renge girdiler. Kayinvalideme kizini bu kadar susledin damatta bulmussundur sen dediler. Görumcem neredeyse ağlayacaktı. ben ne yaptim arkadaslarimla eğlenmeme baktım.

X