- 25 Haziran 2010
- 790
- 1.164
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Belki de cocuk gibi gorunuyodur. Kafaniza takacak bir durum yoktur. Yuzunu gostermeden foto atarmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.65 boyunda ama daha çocukmuş yahu..Tam gelin gıbı bısey olmus yahu 1.65 boyunda kıza gelınlıkmı almıslar utanmadan
Bu forumda okuduğum en saçma şeylerden biri. Çocuklara yaşları kaç olursa olsun gelinlik giydirilmesini, onların gelişimi bakımından, doğru bulmuyorum.
Ağzınıza sağlık, aynısını yazacaktım.13 yaşında ama 1.65 boyunda gelinlik giyen bir kızın oluşturacağı salakça görüntü sizi bağlamaz. Boşverin rezil olsunlar.
ayy gülesim geldi yaa valla kusura bakma Sen boşver bence giyerse giysin kendileri rezil olacak Sonuçta o düğüne gelen herkes gelinin sen olduğunu zaten bilecek, kimse onu gelin falan zannetmeyecek yani.. Bırak onları ayıplasınlar koskoca kıza gelinlik giydirmişler diye, bu neyin hevesi diye750 ye almışlar yani normal gelinlik gibi zaten kabarıklığı filan bir de benim gelinlik helen tarzı onun taşlı tuşlu bir şey fotoğraftan anladığım
Normal olan sizin yaşadığınız durum. Zaten düğünde ve sonrası bu olay espri konusu olur. Burda gelinin kendini üzeceği bir durum yok.Evet aynen dediğiniz gibi yukarıda anlattım kayinvalidem gorumcemi kabarik giydirip sacini gelin gibi yaptirip tac bile taktirtmisti ben hic umursamadım moralimide bozmadım kina benim kinamdi cunku o gun eglenecektim.
Başta kayınvalidemin akrabalari espiri ustune espiri yaptilar. kayinvalidemin gorumcesi oglumu getirseydim yanina damat diye tam olursu bu ne hal dedi. Ana kız renkten renge girdiler. Kayinvalideme kizini bu kadar susledin damatta bulmussundur sen dediler. Görumcem neredeyse ağlayacaktı. ben ne yaptim arkadaslarimla eğlenmeme baktım.
Komik görünmesi konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Ailenin burda müdahil olması gerekir. 13 yaşındaki bir kız özenebilir durumun farkına varamayabilir. Aile kendini komik duruma düşürecek. Benim takıldığım 13 yaşındaki kız bunu düşünemez. Gelin hanımda kendini bu kadar üzüp harap edeceği bir olay yok. Bunu giyecek bir yetişkin değil çocukPamuk prenses kıyafeti giysin prenses olmak istiyorsa. Kabarık mı kabarık.. Bakın bu bir sorundur bu özenti normal değil. Ailenin bunu normal karşılaması hiç hiç normal değil. 165 boyunda kız, 13 yaşında ergenliğe girmiştir gerçekten çok komik duracak. Ben düğünümde böyle rezillik istemezdim. O boyda ergen kız gelinlik giyecek e muhtemelen de nedime diye gelinlik kuyruğu filan tuttururlar ona. İki gelin tintin gezerler artık
Benim de bu forumda okuduğum en saçma şeylerden biri. Ama konuyu okuyunca değil, yorumları okuyunca şaşırdım. Çünkü konuyu okuduğumda, konu sahibi eski üye olmasına rağmen konunun fake olduğunu düşündüm. Hiç yorum bile yazmayacaktım. Sonra yorumlara bir baktım, ne var bunda, o daha çocuk, kıskandın mı vs yazanlar olmuş. İşte o zaman konunun gerçek olabileceğini anladım. Demek ki damadın ailesi de bunları yazanlar gibi kafa yapısına sahipler. Demek ki o insanlar gerçekler. İşte o zaman şaşırdım.
Ama Burda olay 13 yaşında 1.65 boyundaki kız değil. Sorun aile. Kıza bunun yanlış olduğu söylenmeli. Ben kendi kızımda bunu tasvip etmezdim dediğim gibi. Ama 13 yaşında yeğenimin ailesi kendini bu komik duruma düşürmek konusunda ısrarcı olursa güler geçerdim. Bana göre bu olay bu kadar büyütülüp dert edilecek bir mevzu değil.Hayaller makul ölçülerde yerine getirilir.
Hayalindeki süslü elbiseyi kendi yaşına uygun taşlı pullu ve pembe bir elbiseyle de yerine getirebilir.Sonucta boyuda uzunmuş mutlaka uygun bir elbise bulunur.Ama 13 yaş gelinliği bile yok.nirmal gelinlikler var.
Ben size yaptığımı soylıyım,ben evlenirken aynı yaşlarda kuzenim vardı çok beğendi gelinliğimi diye daha kendim bile giymeden ona giydirip evde fotoğrfalarini çektik böylelikle gönlü olmuş oldu.(gelinlik veya kabarık elbise giyme bir talebi yoktu dugunumde)
Sadece baktıkça bakıyordu asılı gelinliğe,heves etti diye ben giyde uzaktan bir bakayım nasıl oluyor falan diyip giydirdim.Giymiskende resim cekelim hadi dedim.
Bir şekilde evde halledilir.Konu sahibine gelip hevesi var gelinliğe yengesi bir kere giysin evde de resim cekelim deseler bence kabul eder.Kamsunun kızı bile olsa kabul edilir yani.
Tekrar düğün yapılsın! Evlilik cüzdanınız elinizden alınsınbenim düğünümde çocuk gelin yoktu acaba düğünüm geçersiz mi sayılacak?