13 yaşında küçük gelin mi olur?

Kucuk yasta gelinlik giyen giymek isteyen cocuklar evlenmek maksadiylami giymek istiyor prenses goruntusunu seviyor tuller kabarik etekler ondan istiyor ailelerde yasina uygun birseyler alip giydirebilir dugunlerde bunu yapan her ailede kucuk yasta evliligi benimseyen veya cocugunu zorla evlendirecek olan insanlar degil heralde bizim ailemizde 6 yasindaki cocuklar dugunde gelinlik giyer ama 25 inden once evlenen yok cocuga gelinlige benzer elbise giydirmekle onu erken yasta evlilige tesvik etmezsiniz aile yapisi buna yonlendirirse yonlendirir

ama kıskanıyor olamazsınız değil mi demişsiniz.
sizin bile aklınıza bu düşünce gelebiliyorsa kayınvalidenin hayli hayli gelir.
ben de o zaman bembeyaz elbiselerle gideyim her düğüne tepki alırsam ne var kıskanıyor musunuz diyim.
birisi bir şey istemiyorsa onu kıskandığı için değildir ki, abes olabileceği için de olabilir, öyle bir ortam istemediği için de olabilir. Bir de konu sahibi kendini kıskanmadığını kanıtlamasını istiyorsunuz. Kimse düğününden önce bunlarla uğraşmak zorunda değil ki.

Çünkü konuyu açış ve karşıya yansıtış şekli kıskanıyormuş tarzında. Kvdeye düzgün bir biçimde karşındakinin daha çocuk olduğu bu tarz bir görüntünün insanlar tarafından komik görünebileceği şeklinde anlatılsa belki kvdende hak verir. Ama inat ederlerse ben kendi bilir der onların düşeceği duruma güler geçer düğünümün tadını çıkarırdım

Ben de çok şaşırdım. Bir de 1-2 üye değil, bayağı çok o tarz yazan olmuş. Çok şaşırtıcı. Biz bu ülkede yaşayıp bu kadar şaşırıyoruz. İnşallah böyle bir olay yaşanmaz, yaşanırsa da inşallah yabancı bir gazeteci vs bu olaya tanık olmaz veya fotoğraflarını vs görmez. Yoksa tüm dünyaya rezil oluruz.

Brde seyi sorucam 1.65 boya gore cocuk gelinligini nerden bulmuslar
Gidip bayagi gelinlik almalari lazim degil mi
Kiz bu kinada da bindalli giymesin vay basim

Kınamda da kaftanlı giymek istedi tüm sülale istemedim. Bu gelinlik de taşlı tuşlu bir şey 750 lira vermişler

Çok haklısınız ama başta ona özendirenler utansınlar

Düğün günü evden çıkmadan şu adreste çocuk gelin var diye gizli ihbarda bulunun. Ne kız ne de annesi düğüne gelebilsinler
Benim de az önce aklıma aynı şey geldi Gelin ben olsaydım dakika düşünmez yapardım. Polis düğüne gelirdi, kv ve akrabaları açıklama yapmak zorunda kalırlardı. Ortam şenlenirdi. Herkes de düğünden sonra bunların rezilliğini konuşurdu

Slzden başka gelinlik giyinecek birisi var diye rahatsız oluyorsanız yanlış yoldasınız. Niyetinizi bilmiyorum ancak 13 yaşındaki çocuk kıskanılmaz. Belki de niyetiniz başka olayın absürtlüğüne değnmek istiyorsunuz. 13 yaşındaki ergenliğe girmiş genç kız prenses gibi giyinebilinir ancak gelinlik giymesi pedofili gibi, çocuk gelin gibi olur. Bu çirkinliği kayınvalidenize izah edin.

7 yaşındaki kuzenim bütün kıyafetlerini kendi seçiyor, annesi ona istemediği bir şeyi asla giydiremiyor. Şimdiki çocukların geneli böyle ki biz ergen bir çocuktan bahsediyoruz. 13 yaşında bir kız bunu nasıl düşünemez, nasıl farkında olmaz o da ayrı bir saçmalık. Öğretmenim, o yaş grubundaki öğrencilerime böyle bir şey anlatsam bi taraflarıyla gülerler. O boyda bir kıza çocuk gelinlikleri de olmaz. Nereden bulacaklar acaba o da ayrı bir merak konusu. Sülalece biraz alıklar galiba.

Kabarik tasli gelinlik almislar 750 liraya bildigimiz gelinlik.
Asil gelinimizin gelinligi de helen model

Sacmaligi dusunebiliyor musunuz

Sağ olun gerçekten ne maksatla kıskanacağımı düşünüyorlar anlamıyorum 2 tane gelini kim ister düğününde ben kötü oluyorum kızla konuşmayı düşünüyorum ben de güzel bir abiye alalım sana genç kızsın artık diyeceğim belki o annesinden daha olgundur anlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…