- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Komik görünmesi konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Ailenin burda müdahil olması gerekir. 13 yaşındaki bir kız özenebilir durumun farkına varamayabilir. Aile kendini komik duruma düşürecek. Benim takıldığım 13 yaşındaki kız bunu düşünemez. Gelin hanımda kendini bu kadar üzüp harap edeceği bir olay yok. Bunu giyecek bir yetişkin değil çocuk
Çünkü konuyu açış ve karşıya yansıtış şekli kıskanıyormuş tarzında. Kvdeye düzgün bir biçimde karşındakinin daha çocuk olduğu bu tarz bir görüntünün insanlar tarafından komik görünebileceği şeklinde anlatılsa belki kvdende hak verir. Ama inat ederlerse ben kendi bilir der onların düşeceği duruma güler geçer düğünümün tadını çıkarırdımama kıskanıyor olamazsınız değil mi demişsiniz.
sizin bile aklınıza bu düşünce gelebiliyorsa kayınvalidenin hayli hayli gelir.
ben de o zaman bembeyaz elbiselerle gideyim her düğüne tepki alırsam ne var kıskanıyor musunuz diyim.
birisi bir şey istemiyorsa onu kıskandığı için değildir ki, abes olabileceği için de olabilir, öyle bir ortam istemediği için de olabilir. Bir de konu sahibi kendini kıskanmadığını kanıtlamasını istiyorsunuz. Kimse düğününden önce bunlarla uğraşmak zorunda değil ki.
evet 3 yaşındayken çok tatlı oluyorlar 13 yaşında değil.Boyunun ne önemi var yaa siz iyi misiniz nihayetinde çocuk istediğini giyer düğünlerde çok tatlı oluyorlar etraftaki gelinlikli kız çocukları
ben hiç hak verenin olcağını bile düşünmemiştim
be yorum yazana kadar benden önce yazılanlara şok oldum, dedim bende bir gariplik var herhalde.
böyle bir pedofili gibi ne bileyim gerçek çocuk gelin gibi durmaz mı yahu
ne hastalıklı istekler bunlar.
Brde seyi sorucam 1.65 boya gore cocuk gelinligini nerden bulmuslar
Gidip bayagi gelinlik almalari lazim degil mi
Kiz bu kinada da bindalli giymesin vay basim
Küçük gelin diye bir şey mi olur yaa kardeşimin düğününde de benim bebeğime gelinlik bindallı alıp giydirmek istediler kesinlikle olmaz dedim. 13 yaşında ergenliğe adım atacak yaştaki kızı da gelinlik giydirip özendirmenin ne anlamı var çocuğun tek gayesi gelinlik giymek mi ? Herkes evlenince giysin gelinliğini bu nedir el kadar bebeklere giydirmeye başlıyorlar saçmalık tamamen de artık bu kız da boylu poslu ona çocuk gelinliği de bulamazlar bildiğin yetişkin gelinliği ancak olur yani. 165 boy. 10 yaşında yeğenim var gel gelinlik giy düğünde desem giymez artık genç kız gibi giyinmek istiyor özeniyor. Az daha beklesin gerçeğini giyer zaten bu hevesle üç beş yıla kalmaz
Benim de az önce aklıma aynı şey geldiDüğün günü evden çıkmadan şu adreste çocuk gelin var diye gizli ihbarda bulunun. Ne kız ne de annesi düğüne gelebilsinler
Yok artik yaKınamda da kaftanlı giymek istedi tüm sülale istemedim. Bu gelinlik de taşlı tuşlu bir şey 750 lira vermişler
size resim attiginda ne dediniz kiza?Çok haklısınız ama başta ona özendirenler utansınlar
7 yaşındaki kuzenim bütün kıyafetlerini kendi seçiyor, annesi ona istemediği bir şeyi asla giydiremiyor. Şimdiki çocukların geneli böyle ki biz ergen bir çocuktan bahsediyoruz. 13 yaşında bir kız bunu nasıl düşünemez, nasıl farkında olmaz o da ayrı bir saçmalık. Öğretmenim, o yaş grubundaki öğrencilerime böyle bir şey anlatsam bi taraflarıyla gülerler. O boyda bir kıza çocuk gelinlikleri de olmaz. Nereden bulacaklar acaba o da ayrı bir merak konusu. Sülalece biraz alıklar galiba.Komik görünmesi konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Ailenin burda müdahil olması gerekir. 13 yaşındaki bir kız özenebilir durumun farkına varamayabilir. Aile kendini komik duruma düşürecek. Benim takıldığım 13 yaşındaki kız bunu düşünemez. Gelin hanımda kendini bu kadar üzüp harap edeceği bir olay yok. Bunu giyecek bir yetişkin değil çocuk
Ne alakasi var arkadaş kiskanmiyor düğünde gelin tek olur diyor .13 yaşındaki kızı kıskandığınıza inanamıyorum
isterse boyu ne olursa olsun 13 yaşında giyse ne olur giymese ne olur
Kabarik tasli gelinlik almislar 750 liraya bildigimiz gelinlik.7 yaşındaki kuzenim bütün kıyafetlerini kendi seçiyor, annesi ona istemediği bir şeyi asla giydiremiyor. Şimdiki çocukların geneli böyle ki biz ergen bir çocuktan bahsediyoruz. 13 yaşında bir kız bunu nasıl düşünemez, nasıl farkında olmaz o da ayrı bir saçmalık. Öğretmenim, o yaş grubundaki öğrencilerime böyle bir şey anlatsam bi taraflarıyla gülerler. O boyda bir kıza çocuk gelinlikleri de olmaz. Nereden bulacaklar acaba o da ayrı bir merak konusu. Sülalece biraz alıklar galiba.
13 yaş küçük değil. Ne gelinliği?!
14 yaşındaki kızı mı kıskandın diyenlere de pes. Heralde bu kıskanmakla alakalı değil. Onu kıskanacak değil. Ama buuu Saçmalığın daniskası.
Boy 165!!
Makyaj saç baş derken düğünde iki gelin olacak. Gelinlik giymiş küçük çocuk değil!
Gerekirse evlenmem de o gelinliği o kıza giydirmem. Kızı da görümceyi de kvyi de eşimi de mahvederim!!!
Saçmalamasınlar. İzin vermeyin. Öyle bir şey olursa o düğünde durmam deyin. Bu sizin düğününüz. Herkes şimdiden size istemediğiniz bir şeyi yaptıramayacağını da anlasın.
Kız küçük değil. Kıza da deyin, benim iznim yok. Giyemezsin,diye.