13 yaşında küçük gelin mi olur?

Evet doğru bir araştırma bence.

O kadınla görüşecek misiniz peki? bir de eşiniz anne demenizi istiyor mu?

Anormal bir durum olduğu belliydi.. bunu savunanlar en son yazdığınıza inanmaz tabi

Annesi ile kendisi de soğuk şu an. 1 kez gittik evlerine sadece. Benim üstümde öyle bir baskısı yok anneme iyi davran vs. gibi.

İnanmamaları umurumda değil. :)

Sizin için de üzüldüm. Ne oldu da öyle?

Eşimin yeğenine ve kardeşinin karısına aşırı ilgisi vardı.Sanki karısı o ve Yiğen de Kızı.Şüphelendim sürekli kadını işe götürüp getirmeler yiğenini kreşten almalar bırakmalar.Nişanlıyız eltim Ayşe olsun bana güneş gözlüğü aldı Ayşe duymasın.Evlendik sevgililer gününde bana kolye aldı Ayşe duymasın en son da memlekete gitmiştik orda kavga ettik ilişkin mi var bu ne alaka dedim sonra düzen tutmadı ama kesinlikle birşeyler var aynı evde de yaşamışlar bence yiğeni de bunun Kızı.Anlaşmalı boşanmak istedi bana iftira attın dedi ama iftira değil onları tercih etti 2 hafta sonra yılımız dolacak anlaşmalı boşanacağız

Kavınvalide ağladı, sızlandı biraz. Alttan alttan laf soktu. Keşke bu kız olsaydı filan diye orada söyledi

Nasil yani konu sahibi kvniz düğünün içinde 13 yaşındaki kız için herkesin yanında keske bunu mu alsaydik dedi

Ayy çok merak ettim onun o Fotografını atarmısın gelinlikli yüzünü kırp at lütfen çokk merak ettim

Olur mu olur.. Hiçbirşeye şaşıramıyoruz artık.. Allah yolunuzu açık etsin..

Nasıl yaaa?

Keşke DNA testi yaptırsaydınız. Ben de ilişkileri var diye düşündüm. O kadar ilgi, alaka normal değil.

Gelin odasında oldu bu konuşmalar. Ben de beklemiyordum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…