13 yaşında küçük gelin mi olur?

Bu anlatılan olaynda ailenin hatası tamamen. Ne hale sokmuşlar masum çocuğu. Onun da çevresinin de neler yaşadığını düşünemiyorum.

Ben de anlaması gerektiğini düşünüyorum bu durumu kızın ama yanında hiçbir şekilde konuşmadım. Adamı dahi sakinleştirdim ki kavga etmesinler. Arada kullanıldı çocuk hem kayınvalidem hem de annesi tarafından. Kendisi de istiyordu kızıyla eşimin birlikteliğini. Zengin, işi gücü yerinde damat diye baktı. Çocuk demedi kendi doğurduğuna. Ne diyeceksin ki.

Aklını çelmekti sanırım amaç.
aklima deli deli seyler geliyor. hemen oracikta kiza imam nikahi kiyip kuma diye salacaklardi zaar.

bide anlamadigim baba kizina demiyor mu bu ne hal diye? bizde cocuktuk bizde heves ediyorduk yakin akrabanin dügününde makyaja sac yaptirmaya. ama simdi bakinca cok masumca yapilan saclar dudakta belli bile olmayan hafif rujlar

yuvarlanan asi bir panda bi anda erdin herhalde. O tepkinin dozundaligini, sakinligini ve akabinde hicbir sey olmamis gibi eglenmeni cok takdir ettim! Kv turk dizilerinde bile bulunmayacak derecede manyak! Bu ise sesini cikarmayan kizin ailesine diyecek laf bulamiyorum. Biri 13 yasimdayken bana gelinlik giydirip makyaj yaptirmaya kalksa annem babam olay cikarirdi herhalde. Burada cocuk heves etmis diyenleri de agzim acik okudum gercekten... 13 yasindaki cocuk okumaya, sanata, spora heves etsin. Gelinlik ne yahu? Toplumsal patolojimiz gozler onunde...

Mükemmelsin

Benim anlamadığım kızın anne babası niye bu duruma alet oluyor ki? Kızlarını oyuncak etmişler elin sorunlu kadınına. Onlar biliyor mu acaba kaynananın bu kızı istediğini

Annesi biliyor kızın. O da işte zengin çocuk diye memnun halinden. Keşke olsa düşüncesinde idi. Babası razı olmadı.

Görümcenizin kızını nasıl sizin eşinize düşünüyormuş?
Beynim yandı şu an.

Gelinlik giydirilmek istenen kız kayınvalidenin görümcesinin kızıydı. Yani konu sahibinin eşinin halasının kızı, kuzeni. Hiç normal değil tabii. Ama bazı bölgelerde kuzenle evlilik normal karşılanıyormuş diye okumuştum bu forumda.

Teşekkür ederim. ❤ Bana da aileme de yazık olacaktı. Ailem benden çok üzülürdü eminim yüzümün asılmasına. Yaptığım, söylediğim hiçbir şeye pişman değilim.

Ben konu sahibinin eşinin yeğeni zannettim.

Allahım daha neler okuyacağım bu Platformda iyide kız dedikleri bir çocuk şaka mi bu ? Nasıl çirkin bir aileymis bunlar .e böyle düşünen görumce nasıl kuyruğunu kisip gitmiş yine bravo enişte beyden cekiniyosa mantiken kızını vermeye de cekinmesi lazim ayrıca dayı ya o dayı mümkün değil ki çok sacmaymis gerçekten pes .

Kızın babası benim istemediğimi öğrenince sinirlendi epey. Çünkü o adam kız tarafı adeti diye uyutulmuş biraz da. Benim de öyle elbise, makyaj yaptığım oldu ama bu çok fazla.

Bazıları bizzat bunları yaptıkları için anormal görmüyorlar. Benim konuda da annenin de işine gelmiş bu durum gördüğüm kadarıyla. Benim önüme vermeye çalıştı kızını gelin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…