- 14 Ekim 2019
- 506
- 583
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Anlayamadığım şey şu düğün benim düğünüm gelinlik giyecek birisi varsa o da sadece ben olmalıyım düşüncesi mi ? Yoksa 13 yaşındaki kızın gelinlik giymesini uygun bulmadığın mı?Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Ya hemde nsıl çok uzun da yorum yazmıştım üşenmeden ben tarihe bakmam gibi bi hatayı nasıl yaptım bilmemKonu hortlamış o zaman:)
O çocuk şimdi olmuştur gelınlık cagındaYa hemde nsıl çok uzun da yorum yazmıştım üşenmeden ben tarihe bakmam gibi bi hatayı nasıl yaptım bilmem
Anlayamadığım şey şu düğün benim düğünüm gelinlik giyecek birisi varsa o da sadece ben olmalıyım düşüncesi mi ? Yoksa 13 yaşındaki kızın gelinlik giymesini uygun bulmadığın mı?
Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Valla onu bana değil malûm kişiye söylesenBir düğünde tek gelin olmak istemek ne bencillik ya pes doğrusu(!)
Söylemiş, kız düğüne porselen makyaj+kocaman bir topuz+bildiğimiz gelinlikle gelmiş. Hanımefendi de düğünü iptal ettiğini söylemiş bunu görünce. Onlar da mecburen gitmişler katılmamışlar düğüne. Konu sahibi de çok eğlenmiş düğünde sonra.Valla onu bana değil malûm kişiye söylesen
Düğünü polise ihbar edin 13 yaşındaki kızı evlendiriyorlar diye eğer ille de o şekilde gelirse düğüneDüğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Yeni konusuna bak bence. O çok daha fenaDüğünü polise ihbar edin 13 yaşındaki kızı evlendiriyorlar diye eğer ille de o şekilde gelirse düğüne
Konu eskiymiş ama başına gelen olursa yorumum geçerli
Aralarda okudum da evlenmiş konu sahibi, hatta gelinlikli kızımız porselen makyajla falan gelince demiş ben düğünü iptal ediyorum bu ne böyle. Sonra toplanıp gitmişler çocuk ve ailesi. Hatta konu sahibinin iddialarına göre 13 yaşındaki kızı eşine düşünüyormuş KV ondan böyle işlere girişmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum valla 30 yaşında adama da 13 yaşındaki çocuk biraz... Aptallık.Düğünü polise ihbar edin 13 yaşındaki kızı evlendiriyorlar diye eğer ille de o şekilde gelirse düğüne
Konu eskiymiş ama başına gelen olursa yorumum geçerli
Ay bulursanız beni de etiketler misiniz aşırı merak ettimYeni konusuna bak bence. O çok daha fena
Normal değil tabi ama bende ilk okuduğumda kv de acaba öyle mi düşündü küçük hem bak ne güzel bunu bekle der gibiAralarda okudum da evlenmiş konu sahibi, hatta gelinlikli kızımız porselen makyajla falan gelince demiş ben düğünü iptal ediyorum bu ne böyle. Sonra toplanıp gitmişler çocuk ve ailesi. Hatta konu sahibinin iddialarına göre 13 yaşındaki kızı eşine düşünüyormuş KV ondan böyle işlere girişmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum valla 30 yaşında adama da 13 yaşındaki çocuk biraz... Aptallık.
Valla değilmiş, bir sonraki konusunda da kadın hastanede yatarken ev anahtarını öteki oğluna vermiş, ev bekarlığa veda partisine mesken yapilmis. Ay Allah muhafaza böyle insanları bir kaşık suda bogaaim geliyor.Normal değil tabi ama bende ilk okuduğumda kv de acaba öyle mi düşündü küçük hem bak ne güzel bunu bekle der gibikv normal değil.
Bu adetleri hic anlamiyorum. Kucucuk cocuga da yetiskinlige yakin cocuga da neden gelinlik giydirilir ki... Bu bir aşılama gibi sira sana da gelecek mi imaji konduruluyor... Bunun önüne kötü olmadan gecemezsiniz bazi aileler bu konuda takintililar ciddi anlamda. Hayır kizin annesi nasil kabul ediyorDüğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
cık cık cık cıkBende 12 yaşında gelinlik giydim kuzen düğününde, para bile taktırdım kendime zaaahahahahah
Yok. eski konuya yazanlara konu dışı cevap vermek moda.Yeni konu varken eski konuyu hortlatmak yeni moda mı?