- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 20.998
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Siz nasıl öğrendiniz bunları? Yoksa tahmin mi yürütüyorsunuz?
Ben kendilerini uyardım ama anlamadılar. Kayınvalide bu kızı istiyormuş aslında benimkine. Ondan diretmiş.
ahaa nasıl da bilmişim ama söylemiştim ben size bunu. Sapık kadın sübyancı.Ben kendilerini uyardım ama anlamadılar. Kayınvalide bu kızı istiyormuş aslında benimkine. Ondan diretmiş.
Ne 16sı yahu 25 yaşındayım. Eşim de 30.
Açıkcası bu 13 yasındaki kizi eşime düşünüyorlarmış cümlesi hiç inandirici gelmedi.Sanki haklılığınızı ispatlamak için sizin eklediğiniz bir cümle.
Yok artıksiz yanliş biliyor olmayasiniz. 30 yasindaki adama hangi manyak 13 yasindaki kizi düşünür. Sizinki biraz kulaktan dolma uydurma gibi geldi bana. Hic inandirici degil
Slzden başka gelinlik giyinecek birisi var diye rahatsız oluyorsanız yanlış yoldasınız. Niyetinizi bilmiyorum ancak 13 yaşındaki çocuk kıskanılmaz. Belki de niyetiniz başka olayın absürtlüğüne değinmek istiyorsunuz. 13 yaşındaki ergenliğe girmiş genç kız prenses gibi giyinebilinir ancak gelinlik giymesi pedofili gibi, çocuk gelin gibi olur. Bu çirkinliği kayınvalidenize izah edin.
Açıkcası bu 13 yasındaki kizi eşime düşünüyorlarmış cümlesi hiç inandirici gelmedi.Sanki haklılığınızı ispatlamak için sizin eklediğiniz bir cümle.
Siz daha önce fark etmediniz mi bu isteme durumunu? Düğünden önce mi tanıştınız o akrabalarla? Daha önce bahsi geçmedi mi yani birden düğünden önce "bu kıza gelinlil giydireyim de oğlum görsün neler kaçırdığını" diye birden karar vermiş böyle davranmaya?
bence inanin. sanki yok ülkemizde böyle seyler. sanki olmuyor. sanki bu ilk.
daha bundan bir sene önce (bakin bide biz yurtdisinda yasiyoruz) benim o zaman 21 yasindaki kiz kardesime 37/38 yaslarinda bi adam icin annesi arayip tanissinlar bi yemege ciksinlar diye haber yolladi. cevap bile verme tenezüllünde bulunmadik. yaslar resit olsada ayni durum malesef.....Sanki Norveç'te yaşıyoruz. 1 ay önce çocuk damat öldürüldü diye haber çıktı. Kaç tane çocuk gelin var ülkede. Bu insanlar nerede yaşıyorlar acaba ülkenin gerçeklerinden haberleri yok.
daha bundan bir sene önce (bakin bide biz yurtdisinda yasiyoruz) benim o zaman 21 yasindaki kiz kardesime 37/38 yaslarinda bi adam icin annesi arayip tanissinlar bi yemege ciksinlar diye haber yolladi. cevap bile verme tenezüllünde bulunmadik. yaslar resit olsada ayni durum malesef.....
O kadınla görüşecek misiniz peki? bir de eşiniz anne demenizi istiyor mu?Gerçekten hangi akla hizmet yakıştırıyorlar acaba küçücük kızı o yaştaki adama.. Sapıklıktan başka bir şey değil.
Annemle babam kuzen. Farklı yerlerde büyümüşler, çok aşık olmuşlar. Hatta anneannem karşı çıkmış istememiş babamı. 3 yıl zor ikna etmişler.Gelinlik giydirilmek istenen kız kayınvalidenin görümcesinin kızıydı. Yani konu sahibinin eşinin halasının kızı, kuzeni. Hiç normal değil tabii. Ama bazı bölgelerde kuzenle evlilik normal karşılanıyormuş diye okumuştum bu forumda.
Annemle babam kuzen. Farklı yerlerde büyümüşler, çok aşık olmuşlar. Hatta anneannem karşı çıkmış istememiş babamı. 3 yıl zor ikna etmişler.
Ama şuan mesela kuzen demek kardeş demek bizim için. Düşüncesi bile iğrenç. Hatta annem aynı köyden bile istemiyorum damat derBakarsanız yöre aynı yöre ama zaman artık değişti.
Annemle babam kuzen. Farklı yerlerde büyümüşler, çok aşık olmuşlar. Hatta anneannem karşı çıkmış istememiş babamı. 3 yıl zor ikna etmişler.
Ama şuan mesela kuzen demek kardeş demek bizim için. Düşüncesi bile iğrenç. Hatta annem aynı köyden bile istemiyorum damat derBakarsanız yöre aynı yöre ama zaman artık değişti.