13 yaşında küçük gelin mi olur?

Siz daha önce fark etmediniz mi bu isteme durumunu? Düğünden önce mi tanıştınız o akrabalarla? Daha önce bahsi geçmedi mi yani birden düğünden önce "bu kıza gelinlil giydireyim de oğlum görsün neler kaçırdığını" diye birden karar vermiş böyle davranmaya?

Ne 16sı yahu 25 yaşındayım. Eşim de 30.

Yok artık siz yanliş biliyor olmayasiniz. 30 yasindaki adama hangi manyak 13 yasindaki kizi düşünür. Sizinki biraz kulaktan dolma uydurma gibi geldi bana. Hic inandirici degil

Açıkcası bu 13 yasındaki kizi eşime düşünüyorlarmış cümlesi hiç inandirici gelmedi.Sanki haklılığınızı ispatlamak için sizin eklediğiniz bir cümle.
Yok artık siz yanliş biliyor olmayasiniz. 30 yasindaki adama hangi manyak 13 yasindaki kizi düşünür. Sizinki biraz kulaktan dolma uydurma gibi geldi bana. Hic inandirici degil

bence inanin. sanki yok ülkemizde böyle seyler. sanki olmuyor. sanki bu ilk.

Çok önceden bu yorumu yazmıştım. Kimsenin ciddi ciddi çocuk gelin istediğini akıl edemezdim. Sizin tam olarak neyden rahatsız olduğunuzu anlamamıştım. Başka bir gelin olacak diye kıskançlık mı yapıyorsunuz yoksa siz de mi sapkınca bulmuştunuz bilememiştim. Ancak 13 yaşında kızı gelinlikle düşününce aklıma zorla evlendirilen çocuk gelinler canlanmıştı. Kayınvalidenin ciddi ciddi bu denli sapık olmasına inanamıyorum. Ben olsam hayat boyu uzak dururum.

Açıkcası bu 13 yasındaki kizi eşime düşünüyorlarmış cümlesi hiç inandirici gelmedi.Sanki haklılığınızı ispatlamak için sizin eklediğiniz bir cümle.

Siz benim haklı olduğumu düşünseniz ne olur düşünmeseniz ne olur. Ben istediğimi zaten yaptım

Gelinlik olayını engellemeye çalıştım ama bu konuyu o gün kendi ağzından duydum. Burada dediler amaç budur diye ama bana saçma gelmişti.

bence inanin. sanki yok ülkemizde böyle seyler. sanki olmuyor. sanki bu ilk.

Sanki Norveç'te yaşıyoruz. 1 ay önce çocuk damat öldürüldü diye haber çıktı. Kaç tane çocuk gelin var ülkede. Bu insanlar nerede yaşıyorlar acaba ülkenin gerçeklerinden haberleri yok.

Sanki Norveç'te yaşıyoruz. 1 ay önce çocuk damat öldürüldü diye haber çıktı. Kaç tane çocuk gelin var ülkede. Bu insanlar nerede yaşıyorlar acaba ülkenin gerçeklerinden haberleri yok.
daha bundan bir sene önce (bakin bide biz yurtdisinda yasiyoruz) benim o zaman 21 yasindaki kiz kardesime 37/38 yaslarinda bi adam icin annesi arayip tanissinlar bi yemege ciksinlar diye haber yolladi. cevap bile verme tenezüllünde bulunmadik. yaslar resit olsada ayni durum malesef.....

Gerçekten hangi akla hizmet yakıştırıyorlar acaba küçücük kızı o yaştaki adama.. Sapıklıktan başka bir şey değil.

Gerçekten hangi akla hizmet yakıştırıyorlar acaba küçücük kızı o yaştaki adama.. Sapıklıktan başka bir şey değil.
O kadınla görüşecek misiniz peki? bir de eşiniz anne demenizi istiyor mu?

Anormal bir durum olduğu belliydi.. bunu savunanlar en son yazdığınıza inanmaz tabi

Annemle babam kuzen. Farklı yerlerde büyümüşler, çok aşık olmuşlar. Hatta anneannem karşı çıkmış istememiş babamı. 3 yıl zor ikna etmişler.

Ama şuan mesela kuzen demek kardeş demek bizim için. Düşüncesi bile iğrenç. Hatta annem aynı köyden bile istemiyorum damat der Bakarsanız yöre aynı yöre ama zaman artık değişti.

Çok mide bulandırıcı bir durum, 30 yaşına gelmiş, kazık kadar adama, paralı damat diye 13 yaşındaki kızını yamamaya çalışan annenin aklına yanıyım. Kolay yoldan para elde etmeye çalışmak yerine, kızını okut, meslek sahibi et de o parayı kızın kendi kazansın, damat adayları pervane olsun kızının arkasında. Ne olacak yani, senin eşin kızı görünce, aaa halamın 13 yaşındaki kızı daha güzel olmuş, dur hazır gelinlikte giymiş, ben onunlamı evleneyim diyecek? Ya da orada eşinizden daha iyi durumda olan bir damat adayı mı bulacaklar? Yuh yahu!.. Biz pedofiliye dikkat edelim diye çocuklarımızı neredeyse sandık da saklıycaz, millet teşir ediyor. Aferim onlara, kayınvalidene de yıldızlı pekiyi oğluna bu durumu layık gördüğü için. Kızı babasına da helal olsun, olması gerekeni yapmış

Yıllar önce burada bir konu okumuştum kuzen evliliği ile ilgili. Herkes çok eleştirmişti. Başka bir üye de o bölgede yaygın olduğunu yazmıştı. Konu sahibi de normal görüyordu. O yüzden bazı bölgelerde normal karşılanıyormuş dedim.

Bunu da internetten buldum. Ne kadar doğru bilmiyorum:

aile yapısı araştırması, 2016 sonuçlarına göre; 15 ve üzeri yaşta olup evlilik deneyimi yaşamış bireylerin eşleri ile akraba olup olmadıkları incelendiğinde, bireylerin %23,2'sinin eşi ile akraba olduğu görüldü.

istatistiki bölge birimleri sınıflaması (ibbs) 1. düzeye göre; akraba evliliklerinin en yaygın olduğu bölge %42,6 ile trc güneydoğu anadolu (gaziantep, adıyaman, kilis, şanlıurfa, diyarbakır, mardin, batman, şırnak, siirt) oldu. akraba evliliklerinin en düşük oranda görüldüğü bölge ise %8,9 ile tr2 batı marmara (tekirdağ, edirne, kırklareli, balıkesir, çanakkale) oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…