13 yaşında küçük gelin mi olur?

Dalga mı geçiyorsunuz anahtar vermiş diye ? Hastanedeyim eşimle korona pozitif olmuşuz kim gidip para, eşya getirecekti evimden? Sanki kadına tatile gidiyorum al çiçeklerimi sula dedim
Kayinvalidenizden baska para,esya getirecek insan olmamasi uzucu bir durum.
Geçmiş olsun...

Dalga mı geçiyorsunuz anahtar vermiş diye ? Hastanedeyim eşimle korona pozitif olmuşuz kim gidip para, eşya getirecekti evimden? Sanki kadına tatile gidiyorum al çiçeklerimi sula dedim
sizin konu nie nasıl buraya taştı..çok geçmiş olsun siz önce sağlığınızı düşünün eşinize de acil şifalar ..
ama sormadan geçemiyeceğim sizin düğündeki gelinlikli kız ne yapıyor şimdi

Ki onu da diyebilirsiniz. Tatile gidilince çiçekler susuzluktan ölecek değil ya. Onların yaptığı büyük ayıp. Emanete böyle sahip çıkılmaz.

sizin konu nie nasıl buraya taştı..çok geçmiş olsun siz önce sağlığınızı düşünün eşinize de acil şifalar ..

Hiç güleceğim yoktu :) Okullar açılmadı malum evde ne yapsın.

Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Benım dugunumde küçük gelın yoktu.Ayrıca 13 yaşında çocuk ?İstedıgını gıyebılır.

Benım dugunumde küçük gelın yoktu.Ayrıca 13 yaşında çocuk ?İstedıgını gıyebılır.
Iyide kız gelinlik giymiş gelinlik kocaman 165 boyunda ama 13 yaşında olan kız bildiğin saç baş yaptırıp gelinlik giymek isteyemez konuyu anlayamadiniz galiba

Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Benim 23 yasında kocaman gorumcem bembeyaz giyinip arzı endam etmişti dugunumde. Herkes ne çok ayıplamıştı . Görgüsüzler

Bende bunu merak ettiğimden son sayfaya bakmak.istedim.

Hiç güleceğim yoktu :) Okullar açılmadı malum evde ne yapsın.
Giydi yani o gelinliği 🙄

Bu arada çok geçmiş olsun. Inşallah bir an evvel tamamen sağlığınıza kavuşursunuz.
Kaynananiz kendi ayiplariyla kalacaklar. Siz sağlığınıza dikkat edin. Sinirlerinizi fazla yıpratmayın

Ya o kadar uzun yazdım sildim ha eski konuymuş 🤯

:KK42:
13 yaşında küçük gelin tabiki olmaz da 1.65 boyundaki kız baya baya gelinlik alması lazım bence çocuk gelinlikler minicik çünkü.. Acayip merak ettim şimdi giyeceği gelinliği.. Ayrıca şaka gibi.. Hayatımda böyle bir saçmalık ve de rezillik görmedim.. Şimdiki çocuklar da çocuk gibi değil ki bacım boy post maaşallah yüzlerine de yapıyorlar makyajı oluyorlar kocaman genç kız.. Ben zaten hep yanlış buluyorum bunu.. Senin düğününde de baya baya gelin olur o saç makyaj falan yapar yani tam rezillik.. Nasıl olacak yaa ben bilemedim.. Kız istiyor anladım da annesi babası nasıl müsaade ediyor ben şok.. Ona çocuk gelinliği de olmaz ki..

X