13 yaşında küçük gelin mi olur?

Ben bir balayına hep beraber gidelim atağı bekliyorum. Dediğim gibi onlara uymak istemiyorum. Çok seviyesizler. Allah düşmanımın başına vermesin böyle aile üyeleri. 🤦‍♀️
Bu arada eşimin bir akrabası oğluyla balayina gitti. Yani şöyle oldu, gelin damat gitti ve ikinci gün bunlar supriiizzz diyip baskın verdiler karı koca 🤣 hem de madem suit oda tuttunuz bida para ödemeye kim diyip aynı odada kaldılar.

Bu arada eşimin bir akrabası oğluyla balayina gitti. Yani şöyle oldu, gelin damat gitti ve ikinci gün bunlar supriiizzz diyip baskın verdiler karı koca 🤣 hem de madem suit oda tuttunuz bida para ödemeye kim diyip aynı odada kaldılar.
Yok artık. Hayatımda böyle rezillik duymadım görmedim.

Bizi düğün günü kahveye çağıran gelin olmuştu. Bide balayına beraber gitmedik diye üzülmüştü 😂
Konuya gelecek olursak 13 yaşında bir kıza gelinlik giydirilemez her ne sebeple olursa olsun!!

Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı

Konu sahibi ban’ınız açılmış. Evlendiniz mi?

Konuya noktayı koymak için geldim.

EVLENDİM

Bu kıza da kocaman bir topuz, porselen bir makyaj yapmışlardı o parıltılı gelinliği ile.. :) Davetliler yeni yeni geliyordu ben de aşağıda gelin odasında bekliyordum bu arada. Eşime ve akrabasına kızı salonda bu şekilde görmek istemediğimi ve düğünü iptal ettiğimi söyledim. Üstümü çıkarmak için izin istedim. Çok sakindim ve kararlıydım. Kızın babası düğün başlamadan karısını, çocuklarını alıp gitti. Benden özür dilediler. Adama düğünde kalmasını, isterse kızına elbise getirtebileceğimi söyledim. Kendisi istemedi. Kadın her şeyi kayınvalidemin yaptığını kendisinin bir suçu olmadığını söyledi. Uzatmayayım konu kapandı ben de keyfime baktım ve çok çok eğlendim. ☺

EVLENDİM

Bu kıza da kocaman bir topuz, porselen bir makyaj yapmışlardı o parıltılı gelinliği ile.. :) Davetliler yeni yeni geliyordu ben de aşağıda gelin odasında bekliyordum bu arada. Eşime ve akrabasına kızı salonda bu şekilde görmek istemediğimi ve düğünü iptal ettiğimi söyledim. Üstümü çıkarmak için izin istedim. Çok sakindim ve kararlıydım. Kızın babası düğün başlamadan karısını, çocuklarını alıp gitti. Benden özür dilediler. Adama düğünde kalmasını, isterse kızına elbise getirtebileceğimi söyledim. Kendisi istemedi. Kadın her şeyi kayınvalidemin yaptığını kendisinin bir suçu olmadığını söyledi. Uzatmayayım konu kapandı ben de keyfime baktım ve çok çok eğlendim. ☺
Ee kayınvalide ne tepki verdi ?

EVLENDİM

Herşeyi geçtim de o yaştaki bir çocuk üzerinde egonunzu tatmin ettiniz de ne oldu. O sizin düşündüğünüzü düşünemez ki. Ne hevesle saç baş yaptırıp düğüne gitmiş ,Ama BEN BEN merkezli biri ***çocuğun*** keyfinin hevesinin içine etmiş. Hakikaten keşke iptal etseymişsiniz düğünü. Sorun kayınvalideniz dolayısıyla güç gösterinizi onun üzerinde deneseymişsiniz ,cocuk üzerinde değil. Doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama o raddeden sonra hiç olmayacağı yapmışsınız.

EVLENDİM

Bravo :)

Herşeyi geçtim de o yaştaki bir çocuk üzerinde egonunzu tatmin ettiniz de ne oldu. O sizin düşündüğünüzü düşünemez ki. Ne hevesle saç baş yaptırıp düğüne gitmiş ,Ama BEN BEN merkezli biri ***çocuğun*** keyfinin hevesinin içine etmiş. Hakikaten keşke iptal etseymişsiniz düğünü. Sorun kayınvalideniz dolayısıyla güç gösterinizi onun üzerinde deneseymişsiniz ,cocuk üzerinde değil. Doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama o raddeden sonra hiç olmayacağı yapmışsınız.

Düğünümde merkez zaten benim 🤣 Siz kendi düğününüze filan öyle gelinlikle çağırın milleti.. Elin çocuğunu ben niye düşüneyim ki kendi anası düşünsün. 😏

Düğünümde merkez zaten benim 🤣 Siz kendi düğününüze filan öyle gelinlikle çağırın milleti.. Elin çocuğunu ben niye düşüneyim ki kendi anası düşünsün. 😏
Hah işte ben de onu diyorum nasıl olsa zibilyon tane cocuk gelinlik de giyse beyaz da giyse gerçek gelin siz siniz.
***Elin çocuğunu ben niye düşüneyim ki kendi anası düşünsün. 😏 Şu cümleden sonra çok ta şeyapmamak lazım. Zira insanı insan yapan merhamet vicdan hakgetire.

Size kızmıyorum ama çocuk için kötü bir hatıra olmuş yok dediğiniz de saygı duyacaklardı.O zaman çocukta üzülmezdi kimse de mahçup olmazdı.

Ben kendilerini uyardım ama anlamadılar. Kayınvalide bu kızı istiyormuş aslında benimkine. Ondan diretmiş.

X