- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Konu sahibi arkadaşım sonuç ne oldu çok merak ediyorum ikna edebildin mi eşinin ailesini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENDEEEEKonu sahibi arkadaşım sonuç ne oldu çok merak ediyorum ikna edebildin mi eşinin ailesini
Düğün oldu mu?
Issız acun kaldı mi?
Felek öcünü aldı mi?
Simdi yürek yırtılır
kızlar konu sahibi banlanmış sanırım. UzaklaşalımKonu sahibi arkadaşım sonuç ne oldu çok merak ediyorum ikna edebildin mi eşinin ailesini
Afedersiniz konu geçip gitmiş yanlış anlamışımBu işe siz herkesten önce el atsanız,sizinle bu kadar samimi olan yeğenle gidip yaşına uygun bir abiye seçseniz çözülürdü. Ama gelinlik alınmış,iş inada binmiş,çocuk da heveslenmiş.bu saatten sonra çok zor.isterseniz renkliçiçekli taç filan alın biraz daha masumlaşır.
Öyle demiyorlar ama çocuk değil her şeyin farkında o bilerek yapıyor falan yazıyorlarYani ne diyorsunuz? 160 cm boyundaki gelin sade bir gelinlik giyerken, 165 boyundaki 13 yaşındaki kız şatafatlı, taşlı gelinlik giysin, ne olacak çünkü o çocuk mu?
Eğer öyle demiyorsanız, ortada sorun yok. Millet zaten “çocuk değil”i gelinlik giyebilecek kadar çocuk değil anlamında söylüyor.
bu şimdi iyi bi şey mi temenniye bakAy canim ben daha önce yazdım bu konuya mesaj. Üzerinden zaman geçince başka bir acıdan baktim. Giysin ya. Nazari ceker.
Kemkelek gözlerin nazari ona geÇer.
bu şimdi iyi bi şey mi temenniye bak
Yeni evlilerin evine misafir göndermek mi? İyi sabretmissiniz.ben olsam anne ben misafir alamam oğlumla işimiz var diyip pis pis gülerdim. Biraz da o düşünsün.Allah korusun ya =/ Hoş kadın düğün sonu misafirleri bana yollamayı da düşünüyordu eksik kalır yanı yok.