Valla size sonuna kadar tam veriyorum,düğünler,nişanlar,doğumlar,sünnetler ve sayamadığım bir çok özel anın geri dönüşü yok malesef
Kendi dugunumun önce bir takım sıkıntılardan (es ailesi) sebep stres ve gerginlik için elim ayağım titreyerek geçirdim birşey olacak,bir tartışma çıkacak v.s diye düşünmekten.
Resmen oğlum olunca güzel bir sünnet düğünü yapacağız acısını çıkaracağız diye eşimle her detayıyla uğraştık.Bize tutulmayan davul zurnada dahil tuttuk.
Bir-kac ilde dahil kıyafet için dolaştık ve sünnet annesi beyaz giyer diye bütün mağazalar o şekilde yönlendirdi kıyafetlere.
Ama ben ısrarla beyaz veya krem giymem dedim.Sunnet annesi olabilirim ama ikinci kez gelin olmuyorum dedim soran arkadaş ve eşe dosta.
Gittim mürdüm rengi tülsuz balık model sık bir elbise aldım.
Ama kayın validem ne yaptı biliyormusunuz?
Ben SÜNNET BABANNESIYIM dedi ve kırık beyaz altin sarısı parlak işlemeleri olan bir elbise alıp üzerine birde inci gerdanlık,küpe,yüzük set takti,saçınada inci topları taktırdı.
Neden çünkü o SÜNNET BABANNESİ olmasından sebep.
Bütün arkadaşlarım dediki sen gerçekten sanki ağabey,ablanın düğüne gelmişsinde,babanne oğlunun annesi olmuş dediler.
Çünkü oğlumun sünnet kaftafnıda krom beyaz ve altın sarısı işlemeliydi,
Kendiside bizzat oğlumla kombin yaptım dedi.(benim oglum için)
Oda yetmedi organizasyoncu bizi pasta kesimi için çağırdığında koşarak geldi ve oglum banada pasta yedirecek dedi.
3 yıl geçti ama saniye saniye aklımda.
Kendi düğün video ve fotolarıma bakamıyordum,şimdide oğlumun düğün video ve fotolarına bakamiyorum
Olayı hafife alıp aman ne olacak diyenler gelsin bu sözlerim,
Sunnet Çocuğunun asıl annesi bendim herkes biliyordu ama herkesin gözü babannedeydi kötü eleştiren olmadi babaanneyi,Tam tersine bana sen çok sönük kalmışsın keşke sende beyaz Yada krem giyseydin dediler.
Babanne okadar hazırlanınca kendini ciddi ciddi anne sanıp,o moda girdi ve öylede davrandı.