13 yaşında küçük gelin mi olur?

Bu işe siz herkesten önce el atsanız,sizinle bu kadar samimi olan yeğenle gidip yaşına uygun bir abiye seçseniz çözülürdü. Ama gelinlik alınmış,iş inada binmiş,çocuk da heveslenmiş.bu saatten sonra çok zor.isterseniz renkliçiçekli taç filan alın biraz daha masumlaşır.

Afedersiniz konu geçip gitmiş yanlış anlamışım

Öyle demiyorlar ama çocuk değil her şeyin farkında o bilerek yapıyor falan yazıyorlar
Hani beden yorumlarının bir kısmı da artık oda evlenilecek yaşa gelmişe kadar gidiyor
13 yaşındaki kız için söylüyorlar bunu
Ben 6 yaşında kızın bile gelinlik giymesine sıcak bakmıyorum benim yorumum bu söylenenlere

Ben de karşıyım m çocukların yetişkin gibi giydirilmesine. Ancak düğünlerde gelinlik giydirmeyince her şey halloluyor mu? Kadınlar özenmiyor mu evliliğe, çok büyük anlam yüklemiyorlar mı düğüne, nişana? Ne kadınlar görüyoruz evlenmek için evlenen, evlenemediği için üzülen, kahrolan. 20lerinde yaşım geldi, geç kaldım diyen. Bakın sayfalarca tartışılmış düğünde o olur bu olmaz, tek ben beyaz giymeliyim diye. Bu kadar anlam yüklememizden kaynaklanıyor. En güzel günmüş, en ihtişamlı gelin olmalıymış,10 yaş kız çocuğunun gelinşik giyememe sınırıymış. Te allam ya.. O yüzden tek hedef bu mu yani?evlenmek,ihtişamlı olmak. Ya da ben miyim tek düğünümde bitse de arkadaşlarla eğlenmeye gitsek diye düşünen? Düğünde tek gelin olduk, tek beyaz biz giydik de başımız göğe mi erdi?
Ya bir de şaka gibi çocuk gelinlik giymek istedi diye zekasını tartışmışlar. Bu konuda uzman mısınız ki tartışıyorsunuz? Çocuk gelinlik giymek istedi diye gerizekalı ilan edilmiş. Bu ne hırstır arkadaş..

Evet abes bi durum ama çıldırmayın boşverin onlar rezil olsun
Ayrıca bunun kıskanmak ile bağdaştırmasını yapan arkadaşlar iki dakika empati yapsalar gayet konu Sahibesi kadar sinirlenirler
Benimde görümcem nikahında Full beyaz giyineceğim diyordu üstelik 30 yaşında iki de çocuk annesi türbanına beyaz taşlı çiçek falan arıyordu çok sinirlendim ama sonuçta herkes kınamış bunu giymedi anlıyorum o yüzden sizi

Kiz gelinligi giymiş mi?

Bu arada 13 yaş evet cocuk ama beyin olarak cocuk, goruntu olarak gelinlik giyecek kadar cocuksu goruntude olmayabiliyorlar şimdiki cocuklar.
Yanlis hatirlamiyorsam kizin boyu 165 filanmiş, kucuk gelin olacak boyu coktan geçmiş. Hiç hoş degil.

bu şimdi iyi bi şey mi temenniye bak

Konu uzadıkça uzadı bir üyenin alinganligiyla bambaşka yere gitti. Rahatla, onemseme. Giydiyse de giydi amann boşver herkes ona bakar esas gelin gibiyse ayıbı ona lafı sözü ona minvalinde yapılmış bir espriydi. Temenni degil.

Neyseki anlayan arkadaşlar var.

Bir de beni cekmeyin şu saçma sapan muhabbetlere. Sabah sabah tövbest...

Allah korusun ya =/ Hoş kadın düğün sonu misafirleri bana yollamayı da düşünüyordu eksik kalır yanı yok.
Yeni evlilerin evine misafir göndermek mi? İyi sabretmissiniz.ben olsam anne ben misafir alamam oğlumla işimiz var diyip pis pis gülerdim. Biraz da o düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…