Burada asıl garip olan 13 yaşındaki bi kızın gelinlikle düğüne gelmesi değil de, bu kızın bu yaşında gelinlik giymek istemesi ve ailesinin bu konuda kıza komik duruma düşeceğini anlatmayıp giymesine müsaade etmeleri.. Gerçekten çok garip, etrafında hiç mi akıllı insan yok kızcağızın, üzüldüm kıza. O belki düşünemeyebilir komik duruma düşeceğini ama birinin ona izah etmesi lazım bunu.
Çocuk diyenler ve hevesini alsın diyenler olmuş ama bu kızın gelinlik giymeye heves etmesi çok da normal bi durum değil. 5 yaşında çocuk mu buna heves ediyor? Düğünde ancak bu yaşta çocuk gelinlik giyerse sevimli olur 13 yaşında boylu poslu bir kız giydiğinde pek de sevimli gözükmez göze.
Evet 13 yaş çocuk diyeceğimiz bir yaş ama bıcırık tatliş minnoş bir yaş da değil. 165 boyu varsa yüksek ihtimalle kalça ve göğüsleri de belirginleşmeye başlamıştır,gelinlik giydiği zaman kim ne derse desin yetişkin gibi durma olasılığı çok yüksek, ne gerek var kızcağızı bu duruma düşürmeye.
Ayrıca bu düğün konu sahibinin ve konu sahibinin istekleri yerine kayınvalidesinin görümcesinin kızının isteklerinin ön planda tutulmasına hak verilmesine oldukça şaşırdım.
Evet çok büyütülecek bir mevzu değil, sonuçta gülünç duruma düşecek olan kişiler belli. Ben olsam hiç sesimi çıkarmam düğün salonunda rezil olmalarını gülerek izlerim ama işte herkesin olaylara verdiği tepkiler farklıdır kalkıp bi de 13 yaşında çocuğu kıskanıyor denilmiş pes!