- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 20.998
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Anlamiyorum bu insanlari anlamak da istemiyorum. neden bu gelinleri uzmek icin bu kadar sacma seyleri bulup cikariyorlar. Kizin en ozel gunu elbette en ozel sekilde hatirlamak isteyecek. Bunda yadirganacak birsey yok. Hangimiz dugununde 2. Bir gelin gormek ister? Biz beyaz elbiseye bile gicik olurken konu sahibi resmen gelinlik mucadelesi vermek zorunda kaliyor.
Kaynanasi bariz bilerek yapmis uzmek icin ve amacina da ulasmis. Kiz gelinligi giymese bile yazik 2 gundur bunun stresi ile ugrasti.
Konu sahibi, eger hala israr ederlerse kiz gelinligi cok istiyordu giysin vs diye. Sizde onlara cok istiyorsa o gelinligi saklayip kizimiz kendi dugununde giysin benim dugunumde giyemez diyin.
Öyle aslında keşke bununla uğraşmak zorunda kalmasaydım. Ki hala da çözülmüş değil. Bekliyorum. Dediğiniz gibi düğün töreni 3 saat sürüyor bu süreçte diğer insanların kendini geri çekmesi, çocuğuna başka insanlara saygı duyması gerektiğini anlatması ne kadar zor olabilir bilmiyorum. Kimse için benim ve nişanlım kadar özel, anlamlı bir gün değildir eminim. Kız hevesini alacak ama her şey benim boğazımda kalacak.
Öyle bir şey olur inatla giydirirlerse de hem annesine, hem kv hem de o gelinliğe vişne suyu dökmek lazım.