13 yaşında küçük gelin mi olur?

Tatlım kıskançlık boyutu vs ne önemi var ki

Yani 1.65 boyunda normal yapıda nerdeyse “ gelin” sanılabilecek bir kız senin düğününde ortalarda salınacak ve sen buna hiç takmayacaksın öyle mi?

Yahu beyaz bile giymemeye dikkat edilir ki o gün gelinin günü yani onun salınması gereken bir gün bence

Sırf konu sahibini taşlamak adına empatiden tamamen yoksun yorum yapınca başınız göğe eriyor mu?

Yazım kaliteme gelince bu sizi aşar 😊
Evet hiç takmam. Çünkü insan her koşulda kendi kalitesini belli eder. Düğünde tek gelin vardır ve herkes bunun farkındadır. Diğer her beyaz giyen 1.65 boyundaki kişi kendini komik duruma düşürmekten başka işe yaramaz. Dalga geçilecek arkasından dedikodusu yapılacak kişi ben diilim. Bu niye beni mutsuz edip kafama takmama sebep olsun ki?
Ben yorum yaparken ne düşünürsem onu yazıyorum. Kişi kendinden bilir Demek ki siz konu sahibini taşlamak adına empatiden yoksun yorumlar yapıyorsunuz ki diğer üyelerin yaptığı yorumlar hakkında bu kadar net yargıya varabiliyorsunuz..
Yazım kalitenizin beni aşması konusunda haklısınız. Hiç tanımadığım bir insana tatlım diye hitap etmek ve hakkında bu kadar kesin yargılara varmak tarzım değildir

Evet ben de anlayamadım kimse ona kızına giydirme, yapma etme demedi. Kendisi kıyaslayıp sinirlendi, gerildi durduk yere. 🤦‍♀️ Ki hiç alakası yok bizim yeğenle çocuğun..

yeğen degil ki kuzen. sanki sizin gorumcenizmis gibi anlaşılıyor. dayisinin dugununde gelinlik giymeye heves etmis gibi anlaşılıyor.
nisanlinizin yeğeni değil kuzeni o kiz.

Kız çocugunuz oldugunda anlarsiniz eger erkeksi giyinen bir cocuk degilse.Kiz cocuklari gelinlik tarzi labarik elbiseler giymeye özenirler ama kocadan evlulikden bagimsizdir bunu bile anlamakdan acizsiniz.Orada onlari ceken kiyafettir.Bana 10 yasimdaki kizimi agziniza alarak okumaya ozendirin 3 sene sonra evlenmek ister pedofili gibi kelimeleri agziniza almayin inanin mahkemeye veririm sizi.Hiç üşenmem sakın bu cümlelerle çocugumu aynı cumlede telafuz etmeyin bütün isimi gucumu birakirim sonunda birsey cikmayacagini bilsem bile hesabini mahkeme yoluyla sorarim.sen kimsin benim cocugumla pedofili cumlesini 13 yasinda evlenir cumlesini ayni cumlede bir araya bile getirmen benim icin dunyayi yakma sebebidir.

10 yasla 13 yas ayni degil. hatta yas da onemli degil. ben 13 yasimda hala cocuk gibiyken arkadaslarim genc kiz gibiydi flortleri falan vardi. ben bebeklerle oynarken onlar hem fiziken hem kafa olarak baya farkliydi.

yasina gore duruma gore giydirilebilir. kabarik elbise giymek amac orda gelinlik degil. benim esimin kuzeninde giymişti. 8-10 yasinda falandir. ama rengi farkliydi mavi gibiydi. hic tuhaf gelmedi bana.

burda konudaki sıkıntı kizin giydiginde gercek gelin gibi gozukecek olmasi. cocuk gibi gozukecek olsa zaten konu sahibinin verdigi tepki de sacma olurdu.

1 .65 boyunda genc kiz formatında biri çocukta olsa gelinlik giymesin bu konuda çoğunlukla hemfikirim. Fakat anlamadığım çocuklarımıza düğünlerde kabarık elbise giydirmek niye bu kadar ayiplandi. Pedofoliye kadar gitmiş olay... Yok evliliğe ozendirmeyin falan.... Abartmiyor musunuz acaba... Kızım geçen sene (8 yasinda) kuzenimin düğününde mavi kabarık gelinlik tarzı elbise giydi... Derdi geline benzemek değil prenses gibi hissetmekti ve hissetti. Hiç de evliliğe ozenir diye düşünmedim.

Terbiyesizsiniz gidin kendinize bakin dalga gecin.Benim 10 yasindaki cocugumla 165 boyunda kizi bir mi tutuyorsunuz
cok yakin akraba düğünü bekleseydik yaşı oyice geciyordu.Simdi ben naapayim millet bizi ayiplar diye hayalinimi kirayim naapayim kizim daha jucukken kimse evlenmedi diye.OGiysin onun icinde kalacagina
10 yasindaki cocugu 165 boydaki cocukla bir tutan sizsiniz.
Yakinda dugun olmasaymis ilerde bu kiz gibi hevesi kalmasin diye giydirirmissiniz, sizin de hevesiniz kaldiysa siz de giyin dedim, sizin dusuncenizi size soyledim diye terbiyesiz dediniz
Yani kisaca kendinize terbiyesiz demis oldunuz 😅

Terbiyesizsiniz gidin kendinize bakin dalga gecin.Benim 10 yasindaki cocugumla 165 boyunda kizi bir mi tutuyorsunuz
Israrla kızınızı ve anneliğinizi olmadığı halde hedef haline getirip, hakaretler, beddualar yağdırma gayretiniz, konuyu özünden saptırmanız çok yersiz. Bir tutmaya çalışan sizsiniz. Israrla aynı durum değil dememe rağmen öfkeyle karşılık verip, anlamıyorsunuz

10 yasla 13 yas ayni degil. hatta yas da onemli degil. ben 13 yasimda hala cocuk gibiyken arkadaslarim genc kiz gibiydi flortleri falan vardi. ben bebeklerle oynarken onlar hem fiziken hem kafa olarak baya farkliydi.

yasina gore duruma gore giydirilebilir. kabarik elbise giymek amac orda gelinlik degil. benim esimin kuzeninde giymişti. 8-10 yasinda falandir. ama rengi farkliydi mavi gibiydi. hic tuhaf gelmedi bana.

burda konudaki sıkıntı kizin giydiginde gercek gelin gibi gozukecek olmasi. cocuk gibi gozukecek olsa zaten konu sahibinin verd
Yakinda dugun olmasaymis ilerde bu kiz gibi hevesi kalmasin diye giydirirmissiniz, sizin de hevesiniz kaldiysa siz de giyin dedim, sizin dusuncenizi size soyledim diye terbiyesiz dediniz
Bakin ben onu yazarken kizin ne boyuna ne giyecegine dikkat etmedim diye sonraki msjlarimda belirttim ve resmi gorunce konu sahibine hak verdigimide belirttim.Ben kizima 10 yaş icin bile yasin geciyor dedim benim giydirecegim cocuk elbisesi nedimesi olacaklar yegenimin cicek sepetleri olacak kollarinda cicek serpecekler gelinin arkasindan dedim.Ama bin tane terbiyesizce yoruma katlanmak zorunda degilim.Kiziniz 3 sene sonra evlenmek ister sizde giyin icinizde kaldiysa yok pedofili gibi kelimeleri kizimla ayni cumle icinde kuran insanlar terbiyesizdir asil.Mahalle vari konusmalari yapan sizsiniz.Gercekten haddini aşan yorumlarda kimsenin gözünün yaşina bakmam sòz konusu kizimsa hiç üsenmem mahkemeyse mahkeme ugrasirim sonuna kadar.Pedofili kelimesini kimse kizimdan bahseden bir cumlede kullanamaz

1 .65 boyunda genc kiz formatında biri çocukta olsa gelinlik giymesin bu konuda çoğunlukla hemfikirim. Fakat anlamadığım çocuklarımıza düğünlerde kabarık elbise giydirmek niye bu kadar ayiplandi. Pedofoliye kadar gitmiş olay... Yok evliliğe ozendirmeyin falan.... Abartmiyor musunuz acaba... Kızım geçen sene (8 yasinda) kuzenimin düğününde mavi kabarık gelinlik tarzı elbise giydi... Derdi geline benzemek değil prenses gibi hissetmekti ve hissetti. Hiç de evliliğe ozenir diye düşünmedim.
İşte anlatmak istediğim tam buydu ama kimse yorum yaparken haddini bilmiyor

Düğün yuvarlanan asi bir panda yuvarlanan asi bir panda ’ın. Naapsin simdi genç irisi bir çocuk gelinlik giymek istiyor diye öz, hakiki, gerçek, sahici düğününde hayalini mi kırsın, hayalini mi paylaşsın? Olmadı dublör olarak kullansın?

Çok yazdım, tekrar yazıyorum. Bu ülkede pedofili denen bir gerçek var! Buna rağmen çocuklarına böyle hayal kurdurmak da ne bileyim, çok şey... Sığ.

Ağzınıza sağlık gerçekten 10 numar yorum.

Evet hiç takmam. Çünkü insan her koşulda kendi kalitesini belli eder. Düğünde tek gelin vardır ve herkes bunun farkındadır. Diğer her beyaz giyen 1.65 boyundaki kişi kendini komik duruma düşürmekten başka işe yaramaz. Dalga geçilecek arkasından dedikodusu yapılacak kişi ben diilim. Bu niye beni mutsuz edip kafama takmama sebep olsun ki?
Ben yorum yaparken ne düşünürsem onu yazıyorum. Kişi kendinden bilir Demek ki siz konu sahibini taşlamak adına empatiden yoksun yorumlar yapıyorsunuz ki diğer üyelerin yaptığı yorumlar hakkında bu kadar net yargıya varabiliyorsunuz..
Yazım kalitenizin beni aşması konusunda haklısınız. Hiç tanımadığım bir insana tatlım diye hitap etmek ve hakkında bu kadar kesin yargılara varmak tarzım değildir

Beyaz kıyafet giymek ve gelinlik giymek aynı şey değil. Kaldı ki ben düğünümde kimse kimseyle dalga geçsin, arkasından "bak bak gelini kıskanmışlar, ayyy 2 gelin var gibi" desinler istemiyorum. Bana göre çirkin. O sebeple rahatsızım temelde.

Ben psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum kendisinin. Ne söylediğinden, ne yazdığımızdan 1 gram anlıyor zira. "Anneyim ben anneeeeğğğ" diye eli belinde yazıyordu hatta bence 😅

10 yaşından küçük olsa anlarım - bana göre o da hoş bir görüntü değil,ama neyse - ama 13 yaş artık ergen.O yaşta çocuğa gelinlik giydirmek bana göre tuhaf.Boyu falan da uzunmuş üstelik,iri falansa bildiğiniz gelin gibi durur,beyaz giyilmesine falan bir şey demem ama bu konu aşırı saçma.

Israrla kızınızı ve anneliğinizi olmadığı halde hedef haline getirip, hakaretler, beddualar yağdırma gayretiniz, konuyu özünden saptırmanız çok yersiz. Bir tutmaya çalışan sizsiniz. Israrla aynı durum değil dememe rağmen öfkeyle karşılık verip, anlamıyorsunuz

Allah yardım etsin ama umarım yardım alması gerektiğini öğrenmiştir. 🤦🙅‍♀️

O zaman önce kendinizi mahkemeye verin. Bol bol kullanmışsınız. 10 yaşında çocuk niye senelerdir küçük gelinlik giymek istiyor, niye düğün bekliyor amaç bu değilse? Doğum gününde giydirebilirdiniz o kabarık, pullu ve beyaz kıyafeti? Kim ne diyebilir ki.. Amaç küçük gelinlik ve düğün olduğu için bu evliliğe özenmek oluyor. Anlamamak, konuyu saptırmak için ne direndiniz. Vallahi pes! Anneliğime kimse laf edemez diye ağız dalaşına giriyorsunuz. Sizinle aynı seviyede değilim ama kusura bakmayın. Bu tavırları kendi sosyal çevrenizde de kullanmayın oldukça çirkin. Banlandığınız iyi olmuş, forumdan çıkıp yardım alın.

Kız çocugunuz oldugunda anlarsiniz eger erkeksi giyinen bir cocuk degilse.Kiz cocuklari gelinlik tarzi labarik elbiseler giymeye özenirler ama kocadan evlulikden bagimsizdir bunu bile anlamakdan acizsiniz.Orada onlari ceken kiyafettir.Bana 10 yasimdaki kizimi agziniza alarak okumaya ozendirin 3 sene sonra evlenmek ister pedofili gibi kelimeleri agziniza almayin inanin mahkemeye veririm sizi.Hiç üşenmem sakın bu cümlelerle çocugumu aynı cumlede telafuz etmeyin bütün isimi gucumu birakirim sonunda birsey cikmayacagini bilsem bile hesabini mahkeme yoluyla sorarim.sen kimsin benim cocugumla pedofili cumlesini 13 yasinda evlenir cumlesini ayni cumlede bir araya bile getirmen benim icin dunyayi yakma sebebidir.

Kız çocukları makyaj yapmaya da özenirler, topuklu ayakkabı giymeye de. Çocuklar için üretilen topuklu ayakkabılar, makyaj malzemeleri var, alıp kullanın o vakit. Tüketim dünyası sayesinde(!) bir çocuğa uygun olmayan her şeyin çocuk versiyonunu bulup alabilirsiniz.

X