- 27 Haziran 2010
- 1.819
- 2.035
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Evet hiç takmam. Çünkü insan her koşulda kendi kalitesini belli eder. Düğünde tek gelin vardır ve herkes bunun farkındadır. Diğer her beyaz giyen 1.65 boyundaki kişi kendini komik duruma düşürmekten başka işe yaramaz. Dalga geçilecek arkasından dedikodusu yapılacak kişi ben diilim. Bu niye beni mutsuz edip kafama takmama sebep olsun ki?Tatlım kıskançlık boyutu vs ne önemi var ki
Yani 1.65 boyunda normal yapıda nerdeyse “ gelin” sanılabilecek bir kız senin düğününde ortalarda salınacak ve sen buna hiç takmayacaksın öyle mi?
Yahu beyaz bile giymemeye dikkat edilir ki o gün gelinin günü yani onun salınması gereken bir gün bence
Sırf konu sahibini taşlamak adına empatiden tamamen yoksun yorum yapınca başınız göğe eriyor mu?
Yazım kaliteme gelince bu sizi aşar
Ben yorum yaparken ne düşünürsem onu yazıyorum. Kişi kendinden bilir Demek ki siz konu sahibini taşlamak adına empatiden yoksun yorumlar yapıyorsunuz ki diğer üyelerin yaptığı yorumlar hakkında bu kadar net yargıya varabiliyorsunuz..
Yazım kalitenizin beni aşması konusunda haklısınız. Hiç tanımadığım bir insana tatlım diye hitap etmek ve hakkında bu kadar kesin yargılara varmak tarzım değildir