- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Ben sevgiliyken de nişanlıyken de aile evinde birlikte kaldım. Kayınvalidem asla odaya dalmadı. Yeni evliyim biz bir odada duruyorsak yatmak değil kastım gündüz oluyor kapı kapalı seslenir geriden, biz kapıyı açmadan asla girmez. Bunlar nasıl insanlar aklım almıyor. Eşiniz olacak hödüğü de çok aradınız mı? Annemin kıyafetini giy diyorsa gece de onun koynuna girsin. Ben tiksinirim iç çamaşırı filan var bir de. Ayy hamile olmanız tamamen uç. Bence yatın salona akşama kadar sancım var deyin. Uzatın bacaklarınızı da görsün beyefendi nasıl oluyormuş bekle beni diye karısını azarlamak. Uyuz herif. Sizde de suç var ama sen eşek olursan semer vuran çok olur derler biraz diş gösterin. Kalkın gidin evinize.
Sorma ben de şaşkınım 15 gün kaldı Teşekkür ederim. Sen de öyle ❣❣ ahh bir de bu dertler olmasa şahane olacak
Kıskançlıktan başka hiçbir şey değil. Kocaman kadın utanmalı yaptığına. Anlıyorum dediğim gibi iyi niyetle diyorsunuz farkındayım. Teşekkür ederim. ❤ Düğünüm bayram sonu hemen 2 hafta kaldı.
Konuyla alakasız ama dikkatimi çekti, çarşamba günü bi konuya yorum yapmışsınız yeni evliyim diyerek şimdide iki hafta var diyorsunuz ben mi yanlış anladım birinden birini
Asıl konuya gelince siz tepkinizde haklısınız tabiki.