• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşında küçük gelin mi olur?

Ben de anlayamadım bunu. Tüm gün gezmişler gelinliğim güzeldi demiş kız elbise bile giymemiş. İnsan hiçbir şeyi mi beğenemez 🤷‍♀️
Takinti yapmis demek ki bir psikologa gotursunler..
Gelinlikci de bir garip, kiz gelinlik denerken hic mi anlamamis 13 yasinda oldugunu

Belki düğününde çekirdek çitlemek istemiyordur. Belki asil bir düğünü olsun, büyük görgüsüzlüklerin yaşandığı bir düğünü olmasın istiyordur.
Dış çekim resimlerine bu çocuğu da götürün diyenlerden her türlü görgüsüzlüğü beklerim bu saatten sonra.

Belki düğününde çekirdek çitlemek istemiyordur. Belki asil bir düğünü olsun, büyük görgüsüzlüklerin yaşandığı bir düğünü olmasın istiyordur.

Evet tam olarak amacım romantik, hoş bir ortam oluşturmaktı. Her şeyi de böyle organize ettim. Kimse kimseye gülmesin bence. Bu insanlarla dalga geçilsin istemiyorum ki ben güzel bir anı bırakmak istiyordum kendime 😓

Dış çekim resimlerine bu çocuğu da götürün diyenlerden her türlü görgüsüzlüğü beklerim bu saatten sonra.

Ben bir balayına hep beraber gidelim atağı bekliyorum. Dediğim gibi onlara uymak istemiyorum. Çok seviyesizler. Allah düşmanımın başına vermesin böyle aile üyeleri. 🤦‍♀️

Ben 8 yıllık evliyim ve böyle şeyleri hayatta takmam.
Yazık değil mi konu sahibi kaç gündür bu konuyla uğraşıyor? Düğüne az bir zaman kalmış, bir sürü işi var muhtemelen ama bu konu yüzünden eminim ki modu düşmüştür. Konu sahibini rahatlatmaya çalışıyorum farkındaysanız.

Ayrıca bir düğüne gitmiştik. Kayınvalide gelin ne giymişse benzerini değil AYNISINI giymişti. Yani gelinle aynı bindallı ve gelinliği giymişti. Herkes kadını kınadı ve yüzüne gelinini kıskanıyorsun dedi. Gelinin de hiç umrumda değildi. Bıyık altından gülümsüyordu. 😈😈
Şimdi gelin mi rezil oldu yoksa kayınvalide mi?

Konu sahibinin bunları yaşaması gerekiyormuş bence. Tüm saçma isteklerini yaptıramayacaklarını anladılar. Konu sahibi de onları tanımış oldu, ona göre gardını aldı.

Anlattığınız olaydaki gelin ben olsaydım, o düğün gerçekleşmezdi. Evlenince ailelerle de evleniliyor. Ben o kadar görgüsüz bir aileye üye olmak istemezdim. Tercih meselesi.

Konu kimin rezil olacağı değil. Bazı insanlar düğünlerinde kimse rezil olmasın, mümkünse hiçbir rezalet yaşanmasın isterler. Tercih meselesi.

Tercihlere saygı duymak lazım.

Ben 8 yıllık evliyim ve böyle şeyleri hayatta takmam.
Yazık değil mi konu sahibi kaç gündür bu konuyla uğraşıyor? Düğüne az bir zaman kalmış, bir sürü işi var muhtemelen ama bu konu yüzünden eminim ki modu düşmüştür. Konu sahibini rahatlatmaya çalışıyorum farkındaysanız.

Ayrıca bir düğüne gitmiştik. Kayınvalide gelin ne giymişse benzerini değil AYNISINI giymişti. Yani gelinle aynı bindallı ve gelinliği giymişti. Herkes kadını kınadı ve yüzüne gelinini kıskanıyorsun dedi. Gelinin de hiç umrumda değildi. Bıyık altından gülümsüyordu. 😈😈
Şimdi gelin mi rezil oldu yoksa kayınvalide mi?

Neden böyleler acaba anlamıyorum. Arkadaşıma da kv yapmıştı maalesef. Bırakın da mutlu olsun insanlar 3 4 saat bir şey zaten düğün dediğin. Olgun davranmamak için direniyorlar. Sizin niyetinizi de anlıyorum ama burada bile konuşuyoruz bakın saat 1.5 gece yarısı hafızamızda kalmış. İstiyorum ki böyle bir duruma düşmeyeyim. Ben gülemem de bahsettiğiniz gelin hanım gibi moralim bozulur, canım sıkılır hemen. Keşke rahat bir insan olabilsem ama tam tersiyim. Dediğiniz gibi 2 gündür bunu düşünüyorum. 😔

Sinirlerim bozuldu. Bir gülme aldı beni. 1.65 boyundaki bir kız çocuğuna, heves etti yengesi nameleriyle gelinlik giydirip, esas gelinden rol çalıp sabote etmek değilse nedir bu? Tarlatan da giycekmiymiş altına, gelin başını bari değişik yaptırsalar..

Model benim aksime kabarık. Kendi gelinliğim helen zaten yapı olarak abartı bir zevkim hiç olmadı. Ben dantel seçerken onlar taş seçmişler. Siz düşünün tabloyu buradan.

Neden böyleler acaba anlamıyorum. Arkadaşıma da kv yapmıştı maalesef. Bırakın da mutlu olsun insanlar 3 4 saat bir şey zaten düğün dediğin. Olgun davranmamak için direniyorlar. Sizin niyetinizi de anlıyorum ama burada bile konuşuyoruz bakın saat 1.5 gece yarısı hafızamızda kalmış. İstiyorum ki böyle bir duruma düşmeyeyim. Ben gülemem de bahsettiğiniz gelin hanım gibi moralim bozulur, canım sıkılır hemen. Keşke rahat bir insan olabilsem ama tam tersiyim. Dediğiniz gibi 2 gündür bunu düşünüyorum. 😔
Neden böyle olduklarını bir anlasam benimkine çözüm bulurdum :KK70:
Keşke benimki de düğünümde gelinlik giyseydi. Eşime sürekli ben senin karından daha iyi karılık yapıyorumu ispatlamaya çalışıyor :KK43:

Benim amacım seni biraz olsun rahatlatmak. Yıllar sonra geri dönüp baktığında " aman bunun için mi kendimi o kadar üzmüşüm " diyeceksin. Ben de geçtim o yollardan.

Ne zaman düğünün bilmiyorum ama sen sevdiğin adamla mutlu mesut bir yuva kuracağın, ona kavuşacağın gün. O günden sonra hep birlikte olacaksınız inşallah. Hicbir şeyin bu güzel duygunun önüne geçmesine izin verme.

Model benim aksime kabarık. Kendi gelinliğim helen zaten yapı olarak abartı bir zevkim hiç olmadı. Ben dantel seçerken onlar taş seçmişler. Siz düşünün tabloyu buradan.
İçime doğuyor, pek dolanamayacak kızcağız o gelinlikle ortalıkta. Siz dans ederken bi bakmışsınız masaların birinin altına girerek, yaşıtlarıyla saklambaç oynuyor. Çok fazla düşünmemeye çalışın, 5 10 dk sürmez, hevesi kaçar.

Neden böyle olduklarını bir anlasam benimkine çözüm bulurdum :KK70:
Keşke benimki de düğünümde gelinlik giyseydi. Eşime sürekli ben senin karından daha iyi karılık yapıyorumu ispatlamaya çalışıyor :KK43:

Benim amacım seni biraz olsun rahatlatmak. Yıllar sonra geri dönüp baktığında " aman bunun için mi kendimi o kadar üzmüşüm " diyeceksin. Ben de geçtim o yollardan.

Ne zaman düğünün bilmiyorum ama sen sevdiğin adamla mutlu mesut bir yuva kuracağın, ona kavuşacağın gün. O günden sonra hep birlikte olacaksınız inşallah. Hicbir şeyin bu güzel duygunun önüne geçmesine izin verme.

Kıskançlıktan başka hiçbir şey değil. Kocaman kadın utanmalı yaptığına. Anlıyorum dediğim gibi iyi niyetle diyorsunuz farkındayım. Teşekkür ederim. ❤ Düğünüm bayram sonu hemen 2 hafta kaldı.

2 kızım var. Gelinlik alırken, 13 yaş icin ve okadar uzun bir gelinlik raslamadım.. Belki bulamazlar.. Sanırım abiye tarzında alırlar. Hani önü kısa arkası hafif uzun modelerden. Konuna katılıyorum, 1.65 boyunda kız cocuguna kasnaklı gelinlik:KK64:
Yetiskin gelinligi almislar zaten kiza. Giydirip fotografini da konusahibine gondermisler nasil diye.

Gelinlik hayali kurmak garip bence. Hiç öyle hayallerim olmadı.
Olur çocugumu alirim karşima bak kızım sen çok garip 10 yaşında bir çocuksun çocuk gelinliği giymek gibi bir hayalin oldugu için anormal olduguna karar vermiş burdaki teyzeler onlarin hiç oyle hayalleri olmamiş biz iyisimu ailecek bir psikiyatriste gidelim yavrum çok anormalmişiz derim tamammimidir.Begenmegenler kizginlik duyanlar 10 yaşındaki çocuga bir düğünde çocuk gelinligi giymek istedigi için.

13 yaşındaki çocuk genç kizliga adim atmiş sayilir çocuk gelinligi giyemez zaten buyuk gelinligide saçmalik konu sahibi haklida.Ama anlayamadigim benim kizimin kucuklugunden beri etrafinda cocuk gelinligi giymis cocuklsri gordukce onunda istemesi benimde ancak cok yakinin dugununde olabilir deyip gecistirmem ve simdi 10 yasinda daha memesi bile cikmamisken kuzeninin dugununde beyaz kabarik etekli gelinlik tarzi bir cocuk kiyafetine giyecegini yazmama niye bir sürü kizginlik begenmeme ifadesinin gelmesinin ruh hali nasil insanlardan olusuyor hiç cozemedim.Biride yazmiş koca kadin kendini 10 yasindaki cocukla kiyaslayarak benim hic oyle hayalim olmadi diye.Vay anasini ne kafar anormal bir cocuk dogurmusum

Olur çocugumu alirim karşima bak kızım sen çok garip 10 yaşında bir çocuksun çocuk gelinliği giymek gibi bir hayalin oldugu için anormal olduguna karar vermiş burdaki teyzeler onlarin hiç oyle hayalleri olmamiş biz iyisimu ailecek bir psikiyatriste gidelim yavrum çok anormalmişiz derim tamammimidir.Begenmegenler kizginlik duyanlar 10 yaşındaki çocuga bir düğünde çocuk gelinligi giymek istedigi için.
Kızınızın hayalini gerçekleştirceksiniz diye, başkasının en özel gününe dolaylı ya da doğrudan kastınız olmamalı.
Çok normal görüyorsunuz, düğün beklemeden de özel bir yerlere giderken giydirebilirsiniz.
Herkes hoş karşılamayabilir, çocuk tarzı gelinlik giydirmek başka,taşlı tuşlu kabarık tarlatanlı gelinlik giydirmek başka.

Back