• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşında küçük gelin mi olur?

Bakin bu tarz birşey giyebilir hem beyaz hem süslü parlak hemde gelinlik değil ama gelinlik gibi duruyor.Ama baya baya kabarık duvaklı falan olmadiktan sonra konu sahibinin akrabasida giyebilir.Ama dediğim gibi bu tarz birşey her iki taraf içinde uygun bence.

Üstte attığınız gibi olsa gerçekten laf etmezdim. 😞 Bu hepimizin alışkın olduğu bir görüntüdür eminim. Çok da güzelmiş. Bugün alışverişe çıkaracaklarmış kızı tekrar bakalım inşallah güzel bir şey alırlar da iki tarafın da gönlü olur.

Tamda dün bu resmi atacaktım ne olacak o çocuk giysin diyenler için! acaba kendi düğünlerinde bunu boylu poslu hatta kendilerinden uzun ve kalıplı duran bırakın eş tarafı kendi kız kardeşlerine giydirirlermi diye bir sormak istedim ??

Ben sanmıyorum kimsenin razı olacağını ya. Geriden konuşmak kolay geliyor. Ki beyaz bile giyilmesini hoş bulmayız toplum olarak. Nasıl diyeyim aman canım giysin gelinlik diye. Beni anlamak istemiyorlar 😔

2 kızım var. Gelinlik alırken, 13 yaş icin ve okadar uzun bir gelinlik raslamadım.. Belki bulamazlar.. Sanırım abiye tarzında alırlar. Hani önü kısa arkası hafif uzun modelerden. Konuna katılıyorum, 1.65 boyunda kız cocuguna kasnaklı gelinlik:KK64:

14 yaşa kadar varmış aslında çocuk gelinliği. Fiyatlar 100 - 250 arası oluyormuş. Kalıbı nasıldır bilemiyorum tabii. Ona alınan gelinlikçiden alınmış bugün öğrendim.

14 yaşa kadar varmış aslında çocuk gelinliği. Fiyatlar 100 - 250 arası oluyormuş. Kalıbı nasıldır bilemiyorum tabii. Ona alınan gelinlikçiden alınmış bugün öğrendim.
Modeli nasılmış, inşallah umdunuz modelerden degildir.. Ben cocuklarıma kucuken giydirdim, şuan büyük kızım 9 yaşında ve yapılı. seneye belki dayısı evlenecek. Gelinlik giydirmem, kendsine uygun bir elbise alırım.

13 yas bebek cocuk degil ergenlik zamanina girmis olyo genelde yegenlerim asla giymez gelinlik gayet sık giyinirler genc kiz gibi bende cok begenirim.Ama sizinkiler giciklik yapar gibi olmus 😁 Boy pos masallahi warken kucuk bebek gibi gelinlik bana da tuhaf geldi

Aslında kendi çocuğum, yeğenim vs. olsa dediğiniz gibi güzel, yaşına uygun bir elbise alırdım. Makyaj yapsın(tabii abartmadan) isterdim. Bizimkiler zaten nişanda kolyemi vermek istemediler, kınada tüm sülale kınalık giymek istediler, düğünde gelinliğe taktılar. Dış çekime de girdiler küçük gelini(!) alın yanınıza diye.

Balayı yerimizi hiç sormadılar bakalım oraya da gelmek isterler diye bekliyorum. Kendimi hazırlamaya başladım :)

Modeli nasılmış, inşallah umdunuz modelerden degildir.. Ben cocuklarıma kucuken giydirdim, şuan büyük kızım 9 yaşında ve yapılı. seneye belki dayısı evlenecek. Gelinlik giydirmem, kendsine uygun bir elbise alırım.

Aslında onun için bu daha sağlıklı bir davranış. Ben de olsam öyle yapardım. Gelinlik buna benziyor önü taşlı idi.

750 liraya doğru düzgün bi abiye alsalardı kız mezuniyetinde filanda giyerdi ayrıca o fiyata 3 abiye alınır o kızın yaş grubuna göre çok abartmışlar sizin düğüne fazla anlam yüklemişler bence damat abisi olsa bu kadar olmaz yani pes

Öyle aslında düğün zamanı zaten paraya sıkışığız boşa masraf oldu.

Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Şaka gibi asla izin verme anne babasıyla konuş

Aslında kendi çocuğum, yeğenim vs. olsa dediğiniz gibi güzel, yaşına uygun bir elbise alırdım. Makyaj yapsın(tabii abartmadan) isterdim. Bizimkiler zaten nişanda kolyemi vermek istemediler, kınada tüm sülale kınalık giymek istediler, düğünde gelinliğe taktılar. Dış çekime de girdiler küçük gelini(!) alın yanınıza diye.

Balayı yerimizi hiç sormadılar bakalım oraya da gelmek isterler diye bekliyorum. Kendimi hazırlamaya başladım :)
bunlardan 'gerdeğe de sizinle giriversin ne var ki heves ediyor' demelerini bekliyorum

Back