- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 39
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
diego dur allahını seversen. zaten ortalık karışıkHanımlar, bebek bezi alıp stoklamak için erken mi? Bir de hangi bez bebek için en iyisidir?
Çözümü nedir bilemedim.
Aklıma gelen ilk çözümler hanım efendi, salon kadını çizginizden sizi çıkaracak türden.
Müstakbel eşiniz ile konuşup, onu da yanınıza alarak; iki kişi müstakbel kvnize tatlı dille konuşarak onu bu işten vazgeçirme olasılığınız nedir? Şöyle "Canım sıkılıyor, üzülüyorum, minyon yapılı bir kızım görüyorsunuz" diye samimi bir konuşma gerçekleştirseniz, sizce sonuç ne olur, var mı ışık?
Sizin boyunuz kaç kız bide topuklu giyerse onu gelin zannederler takı takarlar ☺ Yani ben olsam benden uzun olacağı kesin açıkcası bende istemezdim ufak tefek bişey olsa neyse
diego dur allahını seversen. zaten ortalık karışık
İstemediğimi söyledim benle inatlaşmaya getirdi anlayacak bir insan değil maalesef hani öyle olsa zaten bunu yapmazdı aklı başında değil
Topukluda giyer senden uzun olur olmasada aynı boyda olursunuz çok saçma kv söylesen ben istemiyorum diye yada eşin konuşsunBen 160 o 165 boyunda
yanlış anlaşılanlardan biri de benimKonuya cidden takıldım ben bu kaçıncı yorumum bilmem ama bence normal karşılayan arkadaşların zihnindeki 13 yaş gerçekte olanla çok farklı. Başla türlü normal karşılanmasını açıklayamıyorum
Aslında benim bahsettigim düşünce tarzı 13 yaşa hala cocuk gözü ile bakmak. Tabiki görüntü anlamında diyorumyanlış anlaşılanlardan biri de benim
belki ben yanlış ifade ettim kendimi ama ben hiç hoşlanmam çocuklara gelinlik giydirilmesinden, yaşadığımı devir itibariyle çok itici geliyor kızlarımıza küçücük yaşta böyle kılıklara sokulması
benim konu sahibine ve konuya demek istediğim konu sahibinin kıskançlık hissettiğini düşünmemdi ve gereksiz olduğuydu
o yüzden böylesi bi kıskançlığa gerek yok demek istedim çünkü o günün en özel kişisi gerçek gelin
isterse bütün küçükler gelinlik giysin büyükler de beyaz giyinsin ne fark eder böyle şeyler bence böylesi bi gün için çok ama çok gereksiz
ekleme yapmak isterim ki benim düğünümde koca koca 2 kadın hem de uzak akraba da değildi bembeyaz giyinmişlerdi ben sadece güldüm hiç de kendime dert etmedim bana ne yani niye kendime zehir eedeyim ki
Amme hizmeti vermişsin resmen. Çok iyi olmuş bu fotoğrafları koyduğun. Gerçekten nasıl çocuk diyorlar anlamıyorum.13 yaşında kızı mı kıskanıyorsun, o yaşta heves ederler, ne olur giyse ci arkadaşlar için amme hizmeti:
sizin gözünüzde 13 yaşında gelinlik giymesi problem olmayan çocuk:
Eki Görüntüle 2294578
gerçekte 13 yaşında gelinlik giymiş çocuk:
Eki Görüntüle 2294579
Hayaller makul ölçülerde yerine getirilir.
Hayalindeki süslü elbiseyi kendi yaşına uygun taşlı pullu ve pembe bir elbiseyle de yerine getirebilir.Sonucta boyuda uzunmuş mutlaka uygun bir elbise bulunur.Ama 13 yaş gelinliği bile yok.nirmal gelinlikler var.
Ben size yaptığımı soylıyım,ben evlenirken aynı yaşlarda kuzenim vardı çok beğendi gelinliğimi diye daha kendim bile giymeden ona giydirip evde fotoğrfalarini çektik böylelikle gönlü olmuş oldu.(gelinlik veya kabarık elbise giyme bir talebi yoktu dugunumde)
Sadece baktıkça bakıyordu asılı gelinliğe,heves etti diye ben giyde uzaktan bir bakayım nasıl oluyor falan diyip giydirdim.Giymiskende resim cekelim hadi dedim.
Bir şekilde evde halledilir.Konu sahibine gelip hevesi var gelinliğe yengesi bir kere giysin evde de resim cekelim deseler bence kabul eder.Kamsunun kızı bile olsa kabul edilir yani.
İçimden aynı duayı etmıstım :))Normal karşılayanlarn düğünlerinde tüm kadınlar ve ergenler gelinlikli olsun inşallaaaaaahhh.
aslında çocuk da değil genç kız da değil ama evet şuna katılıyorum o yaşta bi kız boyu kaç olursa olsun gelinlik giymesin, çocuk gelinler geliyor aklımaAslında benim bahsettigim düşünce tarzı 13 yaşa hala cocuk gözü ile bakmak. Tabiki görüntü anlamında diyorum
Tabikide.. Çok tuhaf insanlar gervekten hele nişanlın nasıl giyemez diyip noktayı koymuyor ki koymalıDimi bir de bana laf ediyorlar ama beyaz giyene bile hoş bakılmaz düğünde gelinliğe nasıl saygı duyayım
Onun attığı fotoğrafa ne yorum yazdın? Ben olsam haha çok komik olmuşsun şaka yapıyorsun heralde herkes dalga geçer kocaman genç kız gelinlik giymiş diye derim
Ben ona cevap vermedim bana göre genç kız özgüveni kırılır diye annesiyle kvdemle çözmek istedim ama ona da yanaşmadılar. Kızla konuşmak istiyorum akşam belki beni anlar diye umuyorum
Ne var bunda çocuktur diyenler etraflarında hiç mi görmüyorlar 13 yaşında birini? Kızın boyunu da yazmış konu sahibi 165 cm diyor. Hala çocuktur olsun, kıskanma lafları. Hanımlar muhakeme yeteneğinizi mi kaybettiniz?
Gelin 160 helen model giyerken, 165 boyla taşlı tarlatanlı gelinlikle dolaşan birine çocuk mu dersiniz?
Ben senin yerinde olsam evlenmem baştan söyleyeyim. İlk önce eş ailesinin sorunları olduğunu, sana zorla bir sürü şey yaptırmak isteyecekleri için hem de nişanlının ailesine laf söyleyebilecek kapasitesi olmadığı için. Senin hayatını yerler onlar. Kv her konuda tutturur, eşin de ben ne diyebilirim ki diye ortalıkta gezer.
Nişanlını al karşına de ki kafanda hayal et, benden uzun yeğenin ortada bu gelinlikle dolaşıyor saç makyaj yapılacak bir de bunun üzerine bu mantıklı mı? Değilse, düğün günümde böyle bir ortamda bulunmak istemiyorum. Ya gider konuşur çözersin ya da ben o düğüne gelmem de.
Bu nasıl bir rezilliktir ayıp ya..