13 yaşında küçük gelin mi olur?

Ben 23 yaşındayım boyum 1. 65 değil neyse maşallah diyelim bırakın giysin 13 yaş cok büyük değil ama eminim ki o boyda bir kıza iç hoş durmucaktır saçma birşey olucaktır.

Kızın annesini arayın güzelce anlatın sebebini. Kızla da konuşun hatta yeni elbisesini siz alın gönlü olsun. Yoksa senin düğününde de ben gelinlik giyip gelecegim de biraz empati yapsınlar

Annesi anlamıyor ki kaynanamla bir olmuşlar aynı zihniyetler kızla konuşmayı düşünüyorum ben de belki daha olgundur

Çok haklısınız valla bırakın gelinliği biri beyaz elbiseyle geldi diye olay çıkartır gelinler bana kıskanç mısın diyorlar şu duruma razı değilim diye

Maalesef aksine daha ağor başlı bilirler beni. Ondan da bunu yapıyorlar diye düşünüyorum. Babası da sert biridir nasıl izin veriyorlar anlamıyorum gerçekten

Kınamda da kaftanlı giymek istedi tüm sülale istemedim. Bu gelinlik de taşlı tuşlu bir şey 750 lira vermişler
Maalesef aksine daha ağor başlı bilirler beni. Ondan da bunu yapıyorlar diye düşünüyorum. Babası da sert biridir nasıl izin veriyorlar anlamıyorum gerçekten
hadi göreyim seni. o kızın o elbiseyi giymesini bir şekilde engelleyeceksin. en olmadı düğün öncesi gelin odasına 'ay gel kız gerçek gelinle ufak gelin(cebime girsin!) bi fotoğraf çekilelim' diye çağırıp hoop elindeki kola bardağını yanlışlıklıa boydan aşağı döküvereceksin.

Ne alakasi var arkadaş kiskanmiyor düğünde gelin tek olur diyor .
zaten tek gelin olacak ki
gelinlik giydi diye küçücük kız gelin mi olmuş oluyor
işte tam da bu düşünceden dolayı kıskandığını düşündüm

bu arada ben gelinlik giymesini savunmuyorum yanlış anlaşılmasın aksine daha küçük çocuklarda bile sevmem ben gelinlik giyilmesini ama tamamen farklı sebeplerle
konu sahibinin konuya giriş tarzından kıskandığı için istemediğini düşündüm ve kıskanılacak bişe olmadığını belirttim
belki yanlış anlamış da olabilirim tabii

Ben olsam kızla hiç konuşmazdım. Yani muhatabınız o olmamalı. Hatta kızın annesi veya kayınvalideniz de değil. Bu konuyu nişanlınız halletmeliydi. Hatta sizi hiç karıştırmadan halletmeliydi. Bu konuda nişanlınız sınıfta kalmış, farkındasınız değil mi?

Dimi bir de bana laf ediyorlar ama beyaz giyene bile hoş bakılmaz düğünde gelinliğe nasıl saygı duyayım

O embesil! gibi yorumu yazan ben olduğum için cevap verme gereği duydum. Buradaki olayın yanlışlığını tartışmak bir yana konu sahibi olayı kıskançlık boyutuyla anlattığı için ben gibi bir çok üye gelin hanımı kıskanç olmakla yaftalamış. Çünkü konuyu ilk okuduğumda bana hissettirdiği ilk duygu buydu.
Ayrıca hangi yorumun daha embesilce olduğu uzun uzun tartışılır. Çünkü yazım kalitenizin maşallahı var.

750 ye almışlar yani normal gelinlik gibi zaten kabarıklığı filan bir de benim gelinlik helen tarzı onun taşlı tuşlu bir şey fotoğraftan anladığım
Sen nişanlınla konuş ve bu sorun çözülene kadar düğün yapmak istemiyorum de. Bayram da da el opmesine falan gitme. Ne zaman nişanlın bu işi cozerse o zaman normale dön. Seni salak yerine koymasinlar
Kesinlikle yapılır. Hakediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…