- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
- Konu Sahibi gulendam_34
-
Bu kesinlikle doğru konu sahibi. Ben lens kullanırken gözlerim çok fazla damarliydi. Hatta bazen korkardım neden böyle oldu diye. Lensi bırakalı 5 ay oldu daha yeni gözlerim kendine geliyorLensler, gözün kapladığı bölümünün oksijenle temasını kestiği için gözün tamamında kılcal damarlar belirginlesiyor.
Eşim de kullanıyor lens bir sıkıntısı yok.Merhaba arkadaşlar
13 ve 3,5 yaş iki kız çocuğu annesiyim
büyük kızım yıllardan beri gözlük kullanıyor ama gelin görün ki şu 2 aydır takmıyor (hipermetrop)
çirkin olduğunu özgüveninin kaybolduğunu söyleyip ısrarla gözlük takmıyor
taktı kafaya lens de lens diye nisan başı doktor kontrolü var
tabiki doktora da danışacağım
fikir olsun diye yazıyorum erken yaşta lens kullananınız oldu mu
kafam karıştı...
Evet 18 yaşında. Kaç numara. Çizdirmek te zararlı olabilir. Dr..Onay verirse taksın bakalım. Aklında kalmasın.şu zamana kadar hiç ameliyat önerilmedi 18 yaşında diye biliyorum
yine de soracağım doktora
teşekkürler :)
Ben iki kutu lensi solüsyon hediyesi ile birlikte 165 TL’ye aldım en son. 6 ay gidiyor. Astigmatı varsa biraz daha pahalı olabilir 200 lira gibi. 5 yıldır lens kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Ama eve geldiğinde lensi çıkarıp gözlük kullanmaya çalışsın en azından haftada bir kaç gün. Haftasonları mümkün olduğunca dinlendirsin gözlerini.o konuda dikkatlidir zaten ama işte bilemiyorum
maliyeti çok mu yüksek lens kullanımının.. teşekkür ederim.
Markası neydi?Bu kesinlikle doğru konu sahibi. Ben lens kullanırken gözlerim çok fazla damarliydi. Hatta bazen korkardım neden böyle oldu diye. Lensi bırakalı 5 ay oldu daha yeni gözlerim kendine geliyor
Aynen bende inadimdan 3 yil takmadim önceden 0,25 biri 0,75 idi suanda biri 1,25 biri 175 oldu pasa pasa takiyorum gözlügü bazen takmayi unutuyorum ama napalim ya mecbur takacagiz yoksa numaralari baya ilerliyorBen 10 yildir lens kullaniyorum. Temizligine dikkat ettigi surece gozlukten daha az tehlikesi olan birseydir lens. Sonucta Allah korusun gozlugun kirilip kotu sonuclara yol acma ihtimali var ama lens problemsiz kullanilabilir. Bir arkadas lazer onermis ama yapmazlar. Ben 15 yasimda gozluk kullanmaya 1.50 miyop ile basladim. Su an 30 yasindayim ve goz numaram 4.50. Cunku buyudukce goz derecesi ilerleyecektir buyuk ihtimalle. Ne zaman durur bilinmez ama bir de goz yapisinin uygun olmasi lazim. Benim daha birkac yildir durdu diyebilirim. Dogumdan sonra dusunuyorum lazeri.
Acuvue oasysDoktor illada lens yazacak fiyr
Markası neydi?
malesef kızımında ilerlemiş doktor takmak zorundasın dediAynen bende inadimdan 3 yil takmadim önceden 0,25 biri 0,75 idi suanda biri 1,25 biri 175 oldu pasa pasa takiyorum gözlügü bazen takmayi unutuyorum ama napalim ya mecbur takacagiz yoksa numaralari baya ilerliyor
Ben 19 yaşında basladim bilsem daha öncede baslardimMerhaba arkadaşlar
13 ve 3,5 yaş iki kız çocuğu annesiyim
büyük kızım yıllardan beri gözlük kullanıyor ama gelin görün ki şu 2 aydır takmıyor (hipermetrop)
çirkin olduğunu özgüveninin kaybolduğunu söyleyip ısrarla gözlük takmıyor
taktı kafaya lens de lens diye nisan başı doktor kontrolü var
tabiki doktora da danışacağım
fikir olsun diye yazıyorum erken yaşta lens kullananınız oldu mu
kafam karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?