- Konu Sahibi gulendam_34
İhtimallere bırakmayın telefon olmazsa gidip yüz yüze görüşünkızım da kızar böyle şeylere :)
doktorla 1 gün önce telefon ile görüşeceğim görüşebilirsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhtimallere bırakmayın telefon olmazsa gidip yüz yüze görüşünkızım da kızar böyle şeylere :)
doktorla 1 gün önce telefon ile görüşeceğim görüşebilirsem
Teknolojinin gözü kör olsun, neler yapabiliyorlar isteyinceHava alan lensler var canım eşim yıllardır kullanıyor istersen hiç çikarmıyorsun uyuyabiliyorsun bile ama eşim her gece çıkarır gene de
Hatta eşim ben neden gözlük kullanmışım diyor yıllarca görmede de ciddi iyileşme oluyor direk göze yapıştığından ergen bir kızıda anlayabiliyorum bence bir denesin 1 aylık alın yapamazsa zaten gözlüğü var çok bi kayıp olmaz
Bide lensle goz hava almıyor diye birşey yok artık bunu bi unutalım eşim çıkarıyor lensini düzenli ama kuzeni asla çıkarmıyor anca süresi bitince cikarıyor onla uyuyor yatıyor kalkıyor hiç sorun yaşamiyor zaten hava alan lens diye bosa demiyorlar aqua oasis markası iyi hem normal lenslerden daha ince hemde daha yumuşak gözde var mı yok mu belli olmuyorteşekkür ederim
öyle az süreli alacağım olmazsa
Hayır canım 3 aylık alıyor esim 3 kutu şeklinde ama düzenli kulalnıp temizlediğinden 1 tanesini 1,5 ay kullanabiliyor en son 120 civarıydı bir sorayım tam yazayım esimin gözleri ciddi bozuk 7+Teknolojinin gözü kör olsun, neler yapabiliyorlar isteyince
Ne kadar da bir yenisi ile değiştirmek gerekiyor bu lensleri? Pahalı mı?
aa lazer uygun değil mi eşine Bibi? Teşekkürler :)Hayır canım 3 aylık alıyor esim 3 kutu şeklinde ama düzenli kulalnıp temizlediğinden 1 tanesini 1,5 ay kullanabiliyor en son 120 civarıydı bir sorayım tam yazayım esimin gözleri ciddi bozuk 7+
teşekkür ederim canımBide lensle goz hava almıyor diye birşey yok artık bunu bi unutalım eşim çıkarıyor lensini düzenli ama kuzeni asla çıkarmıyor anca süresi bitince cikarıyor onla uyuyor yatıyor kalkıyor hiç sorun yaşamiyor zaten hava alan lens diye bosa demiyorlar aqua oasis markası iyi hem normal lenslerden daha ince hemde daha yumuşak gözde var mı yok mu belli olmuyor
cutem iki göz numarası farklı olduğu için inceler olmayabilir demiş gözlükçüCok guzel yuvarlak cercevelı gozlukler var ınce, onlardan begenmez mı?
Lens kullanamaz dıye dusunuyorum acıkcası , nasıl takacak onu bır kere
numarasız alabilirsin canım güvenli markalardan :)Ha bı not, bahsettıgım gozluklerden kullanmakta benım oglum ıstıyor. Son 6 aydır ıkı defa gozlerım agrıyor dedıgı ıcın doktora goturduk
İnceltilmiyor mu o camlar canım?cutem iki göz numarası farklı olduğu için inceler olmayabilir demiş gözlükçü
yoksa ondan alacaktık.. benim kız cesurdur ben yapamam mesela
bi bakalım ne diyecek hekim
Maalesef canım gece körlüğü var göz alanı daralması var ilerde körlük diyorlar o yüzden bi tedavi çıkar diye gözüne dokundurtamazaa lazer uygun değil mi eşine Bibi? Teşekkürler :)
ne kadar da inceltilse illa numaralı kısım ağır basıyormuş canımİnceltilmiyor mu o camlar canım?
Gözlükleri belli bir seviyede inceltebiliyorlar eşimden dolayı prof oldum bu konuda eşimin gozlük camları incelmiş hali bile çok çok kalın ince çerçeve kullanamıyorİnceltilmiyor mu o camlar canım?
Thank youuuMaalesef canım gece körlüğü var göz alanı daralması var ilerde körlük diyorlar o yüzden bi tedavi çıkar diye gözüne dokundurtamaz
En son 100 tlye almış canım 3 aylik aqua oasis hava alan
Amin canım inş. Kübada tedavi var diyorlar ama masraflı tabi :/Thank youuu
Oy Rabbim korusun sevdiğini inşallah. Kimseyi korktuğuna uğratmasın.
Bende de var cins cins, kimsede duymadığım ilerisi için endişe edici göz sorunları. Allah beterinden saklasın hepimizii
çok geçmiş olsun korktuğunuz başınıza gelmesin inşallahMaalesef canım gece körlüğü var göz alanı daralması var ilerde körlük diyorlar o yüzden bi tedavi çıkar diye gözüne dokundurtamaz
En son 100 tlye almış canım 3 aylik aqua oasis hava alan
Ameliyati kucuk yasta yapmazlar yapilmamali yani.. haricinde bir kac sene goz dereceleri stabil olmak zorunda..şu zamana kadar hiç ameliyat önerilmedi 18 yaşında diye biliyorum
yine de soracağım doktora
teşekkürler :)