13 yaş ve 1 çocuk

Allah aşkına 21 22 23 yaşında gencecik kızlar bu 35 yaşında çocuklu adamlarda ne buluyorlar hiç anlamıyorum.canım gencecik kızsın deli , dolusun, en güzel çagların, çılgınlıklar yapma kendini bulma , hayatına mesleki olarak yön verme yaşındasın.bu yasta bir adamın çocuguna annelik edemem derdindesin.ne gerek var.salla gitsin!üstelik sana hiiiiiç değer vermeyen bir adam.kendi yaşıtların olsa, ne eğlenirsin.arkadaş grubuna sokamazsın, ne kadar olsa da sırıtir, ortak konuşacak bir sey bulamazsın.( ki Allah bilir çocugun okulundan kursundan dertlerinden bahsediyordur bu adam sana)Bahsetse de haklı o onun çocugu.Tabiki daha değerli olacak.benim karşı çıktıgım böyle genç yaslarda bu kadar yükün, sorumlulugun derdin altına girmeniz.

Oysa hayat öyle güzel ki karşınıza neler çıkar.

Belki işinizi oturtmuş , daha olgun yaşta olsanız , iliskiler yaşayıp daha sonra böyle bir ilişki tecrübe etseniz evet tercih sizin tabi.ama daha hayata yeni atılacaksınız.bence kendinizi ateşe atmaya değmez bir adam.aşık bile değil.üzgünüm ama sadece zaman geçiriyor sizle.hadi çok değer verse ikna etmeye calışsa da kabul edilmez ama hadi diyelim.o bile yok.

Böyle adamlara da ayrı sinir oluyorum gencecik gözü açılmamış kızı bulmuş, deger de vermiyor.istersen böyleyim mesajları, havalar bilmem neler.ezecek kızı istedigi gibi kuklası yapacak evlenip.

Olmayın arkadaşım kanmayın şunlara

Ankara’da okudum, farklı üniversitelerden farklı arkadaşlarım oldu. Her dönem başında başka bir deneyim yaşamak için plan yapardık kız arkadaşlarımla. Bu dönem dünya mutfaklarını deneyeceğiz, bu dönem farklı bira markalarını deneyeceğiz, Ankara’nın yakın il/ilçelerini gezeceğiz, spor yapacağız vs planlarımız olurdu. Benden 2 yaş küçük sevgilim de oldu, 11 yaş büyük de... 11 yaş büyük olan bekardı evlenmemişti çok keyif almıştım. Önceliği bendim ama... Şimdi bakıyorum çok az şey yapmışım üniversite hayatımda. Bölüm birincisi olarak mezun oldum. Zorlu yollardan geçip akademisyen olmayı başardım.
Mezun olup evlenmek, evlenip kısa sürede çocuk yapmak, çocuğu olan birine karşı sürekli fedakar davranmak çok zor. Karşınızdaki size yeterince de önem vermiyor. Şu an güzel görünen herşey iş hayatına atılınca ve olgunlaşınca daha farklı gelecek. Yaşınız 27-28 olsa mesleğinizle ilgili hedeflerinize yakın olsanız bir derece devam edin diyeceğim ama tutacak tarafı yok. Karşınızdakini de oyalamayın( o düzen arıyor bırakın başkasında bulsun) siz de bir daha geri gelmeyecek günlerinizin tadını çıkarın.

Goz gore gore hata yapmak istiyorsaniz kimse sizin hayatiniza karisamaz ki... Ozgur bir bireysiniz sonucta.

daha çok gençsiniz ve bu tarz bir sprumluluğa hazır olduğunuzu düşünmüyorum. Bu nedenle zamana bırakıp uzatmak yerine inceldiği yerden kesmenizi tavsiye ederim. İnanın evlilik hiçbir zaman bekarken hayal ettiğiniz gibi olmuyor.. bambaşka bir yük bambaşka bir sorumluluk var ve ne yazıkki hemen ayrılalım bitti de olmuyor..

Ne babalar gördüm kadın kadın diye çocuklarıyla görüşmüyorlar. Bir babanın böyle ilgilenmesi güzel ama sizi idare edemiyor. Belli ki hayatında çok büyük bir değeriniz yok. Evlenseniz bile mutlu olmak için çokçaba sarfediceksiniz . Ve tükeneceksiniz tek başına çabalamaktan ..

Siz o adami sevmiyorsunuz ki.
He bende yapmazdim cocuklu biri ile yapimda yok.
Ama esim yillarca onun evlenme teklifine evet dememi bekledi bir gun kavga ettik evlendikten sonra bosanirim dedim bosan ama kizimi vermem (benim kizimdan bahsediyor)ölümüne savasirim mahkemede seninle dedi : )))
Esim yapabilnlerden.

Aman ya benim içim daraldı dünyada erkek mi kalmadi be güzelim

Cevaplarını verdıgınız sorulara onay mı bekledınız anlamadım??
Ilerde ne olacagını gormek zor degıl.
Adam canı ıstedıgınde karım canı ıstemedıgınde gel oglum gezelım dıcek
Oncelık hep onda baksana sana fıkrını soran bıle yok umrunda degılsın
Ilerde bosanmamak ıcın sımdıden bas tekmeyı ya ayy ıcımı heyecan bastı sımdı bak boyle suratını hayal ettım sen onu terketmıssın tekmeyı hıc ummadıgı anda basıp cıllop gıbı bırınle cıkıyorsun ve cok eglenıp cok mutlusun. Ne kadar guzel dımı

Tabiki de oğlum oğlum diyecek.annesiyle anlaşamamış yollarını ayırmış olabilir.ama o çocuk onun oğlu.evlenirseniz çocuk size değil siz çocuğa göre hayatınızı ayarlayacaksınız.oğluna verdiği 1000tlye kadar hesap ettiğinize göre bu sorumluluğu üstlenecek yapıda bir insan değilsiniz.

Kendi dilimi düzgün yazmak icin turkce ogretmeni mi olmam gerek

Hayır turkce ogretmeni degilim
konumuz bu değil ki
hesap etmek demeyelim de geçim sıkıntısı çekeceğimi düşündüm belli bir süre çalışmam mümkün gözükmüyor evet o sorumluluğu alacak kıvamda değilim benle oğlu arasında dengeyi kuramadıktan sonra.

Canim ayril bu adamdan. Bu sekilde bir ömür gecmez. Adam sana deger vermiyor

Belli ki sen yumuşak huylusun..sana herşeyi söyleyebilirim yada istediğimde aramam sormam,ekebilirim özgürlüğü var.sanirim çok seviyor ve çok üzerine düşen taraf sensin..adamın çocuğu olmasından ziyade cidden sana değer vermediği görülüyor ve çocuğu bahane ediyor.bence ayrılabilirsen bağlarını koparmaya bak.yaşi degilde şartları sana uygun değil.mutsuz olursun

bunları yaşamış biri olarak sana tek tavsiyem uzak dur arkadaşım. Ben kendimi göz göre göre yaktım sen bari yakma olan sana olur

Adamın tabii ki çocuğu birinci planda olacak! Kusura bakmayın. Bir kadın için canından kanından olanı mı ikinci plana atacak? Yapmayın lütfen ya Ben çocuk konularinda hassasım. Bir çocuğun psikolojisi her şeyden önemli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…