13 yaş ve 1 çocuk

Yaşadığınız bütün sıkıntılı durumlar zaten size bu adamla olmayacağını açıkça göstermiş.Sizin hiçbir beklentinizi karşılamayan ve karşılamayacak olan bu adamla neden daha devam edebilmek için uğraşıyorsunuz.Size ne katıyor.Aklınız olmaz diyor ama, kalbinize söz geçiremiyorum diyorsanız,kesinlikle hormonlarınızın etkisindesinizdir.Bırakın boşverin önünüzde yaşanacak kocaman güzel bir ömür var.El alemin değer bile vermeyen adamıyla, kafanızı boşa yorup,değerli vaktinizide boşa harcayıp,gönlünüzü üzüyorsunuz.

seviyorum evet sevmesem bu kadar zorlamam arkama dönüp bakmam ki çok mu çirkinsin ailen mi dğer vermiyor kendine mi vermiyorsun Odtüde okuyorum birde akademisyen olmak istiyorum sümsük bir tipte değilim.

abi odtüde okuyup kendinden 13 yaş büyük herifin çocuğunu düşünmek bir tek bana mı saçma geliyor?

yahu türkiyede üniversite hayatını adam akıllı yaşayabileceğiniz sayılı okullardan birindesiniz. arkadaşlarınızla takılın, yiyin, için, sarhoş olun, kendi yaşıtınız insanlarla zaman geçirin neden direkt EVLENECEM diye tutturuyorsunuz?

neler düşünmüşsünüz ya adamın çocuğuna verdiği 1000 tl filan. siz çalışmıyorsunuz diyr asla çalışmamayı mı düşünüyorsunuz? veya çalışmaya başlamadan evlenmeyi mi?

kusura bakmayın öyle bir hata yaparsanız akademisyenliği de çöpe atın. burada haftasonları konu açarsınız "eşimin oğlu gelince beni unutuyor" diye. uzaktan böyle görünüyor.

Yani alınmayın da baba benim acayip takdirimi kazandı. Aferin valla sevgili yapıcam diye oğlunu ihmal eden ahlaksızlardan değil ve çocuğu asla mağdur etmiyor parasını da ödüyor burada nafaka alamadığı için ağlayan o kadar kadın var, çocuk hep ön planda her zaman olması gerektiği gibi!
İkincisi bu adam sizin denginiz mi yani?
Değil.
O kadar net ki, ne evlenmesi, tamam yaşandı bitti diyip önünüze bakın okul bitmeden üninizden biri ile sevgili olun, kendi eşitiniz biri ile.
Ayrıca kendinizi hiç olmayacak durumlara sokmuşsunuz.

yüksek lisans yaparken çalışmam zor benim yoksa çalışmamak koca parası yiyeyim oturayım diye bir tavrım yok kesinlikle ülkenin durumu ve siyasi durum malum :/
güzel dalga geçmişsiniz haklısınız ama

olumlu bir davranış evet ama duruma göre davranması lazım nafaka vermiyor verse kadının alabilceği maximum 300 lira.

olumlu bir davranış evet ama duruma göre davranması lazım nafaka vermiyor verse kadının alabilceği maximum 300 lira.

Eğitimsiz cahil bir tipe benzemiyorsun ama bu nedir? Böyle düşündüğünü adama belli ettiysen en baştan kendi bacağına sıkmışsın. Bu adam sana harçlık falan veriyor mu? Başka türlü bu kadar detay düşünmene anlam veremiyorum yok alacagi max 300 liraymış ama 1000 veriyormuşmuş. En alt sınırdan nafaka verip kalanu sen veya x bir kadınla mı yemeliydi? Ne güzel digeceğin yerde ne kadar basit hesaplara girmişsin. İçinde bulunduğun ilişkinin berbatlığından bağımsız olarak kafa yapını aldığın eğitime yakıştırmadım. Son olarak da gerçekten aşık olsa o koskoca hayatı yalayıp yutmuş kocaman adam gencecik sevgilisini bebek gibi tutar. Ustalarla muhattap etmez. Başına birşey gelmesin diye bir de tanıdığını gönderir.

Okurken burada beni sinir bastı. Allah aşkına kendinizi sokaktan mı topluyorsunuz ya ?

Ne demek şehir dışından gelip de yüzüne bile bakılmamak ?

Benim sevgilim otogarda 2 saat bekliyordu. Uyanın diye söylüyorum bunu da, uyanın. İnsan sevdiğini bekler. Adam sizi umursamamış bile.

Hastasınız yok, dertlisiniz yok, sıkıntılısınız yok... Bu adam niye var ?

Gözünüze soka soka "OĞLUM BENİM SEN KİMSİN" diyor. Yaşınız daha çok genç. Emin olun 6 ay sonra hayatınıza size değer veren biri girince bu günlere pişmanlıkla bakarsınız.

Yok ben aşkımdan ölüyorum, bu adam için her şeye susarım, haftasonu millet gezer ben çocuk peşinde koşarım diyorsanız siz bilirsiniz. Bugün böyle olan adam sizle evlenir mi onu da bilemedim. Evlenirse de sizi el üstünde değil, yere attığı minderin üstünde tutar işte. Size sadece üzüldüm.

Bekâr genç bir kızın çocuklu adamla işi ne ?
Ben olsam kesinlikle evlilik düşünmezdim

Kac kizim kac
13 yas cok fazla birde cocugu var
Uc bes seneye ergen olur iyice cikilmaz hal alir.
Uzak dur
Cok pisman olursun
Ay bana ergenlik demesin kimse.
Bir çok aileye göre çok hafif atlatmamıza rağmen tekrarından Allah muhafaza etsin.
Kendi evladıyla zorlanıyor insan, başkasının ergeniyle ilgilenmek zorunda kalmayı düşünemiyorum bile.
Çok şükür oğlum 18 oldu da,'artık sen yetişkinsin' diye gazlıyoruz o da gaza geliyor.

ne münasebet ya harçlık ne ?
pardon yemek yiyorsak yarısını ben ödemeye çalışırım olmadı 3 te 1 ni veririm sırtımı ona dayamadım yani.
benle yemeliydi derken geleceğimi düşünmem mi kötü? eski eşi paracı bir kadın ve benim alıştığım bir hayat standardı var her şey imtihan mı olsun bana geleceği mi düşünüp plan çizmem mi kötü ? ben zaten kararsızım olumsuza daha yakınım belki cesaretm yok bilmiyorum. ben basit hesaplara girdiğimi düşünmüyorum paracı olsam onunla işim olmazdı en ağır yorum bu oldu benim için kusura bakmayın. en alt sınırdan nafaka değil çalıştığı yer askeri ücretli göstermiş kendisini alacağı maximum o onu diyorum.

Yani şimdiden görmüş geçirmiş kadın gibi olgun davranmak, hazır çocuklu bir eve gelin olup her şeyi ona göre ayarlamak, hazımlı olmak ve evlilikte yaşanan ilk heyecanları bertaraf etmek var... bir de eşinle başbaşa geçirmek var evliliğin ilk günlerini ve heyecanları, ikinizin ilk çocuğunu taşıyıp doğurmak, onu istediğin gibi yetiştirmek ve hayatını yaşarken kararları üç kişilik verebilmek, evinin temelinde olmak var...

tereddütlerim olduğu için yazdım buraya boşanmak için evlenmek istemiyorum. bi de benden mi boşansın.
Tabi ki sizden de boşanır ne var ki ?
Adam size değer vermediğini açık açık söylemiş zaten siz pek önemli değilsiniz adamın hayatında.
Eski es oğlunu doldurup size yollayacak zaten ne yapsanız üvey anne muhabbeti olacak.
O zaman görürsünüz kimyayi aşkı.

Hatta burada aynı sizin gibi bi üye vardı cok anaç bi tipti çocuğun pisliğini dahi temizliyordu ama olmadı yaranamadı kimseye.
Adam hep oğluna öncelik veriyordu boşandılar.
Olan gençliğinize giden yıllara olur yazık.

Kusura bakma ama felaket yanlış bir ilişki içindesin alınıp kırılacaksan benim yorumuma alın ve kırıl. Yeter ki yardımı olsun. Günümüz şartlarında 1000 lira nafaka az bile gelir. Bunun hesabı kitabi değil sana adamın annesine bile düşmez çünkü o bir baba ve helal olsun ki sevgili yapınca oğlunun papucunu dama atmayan bir baba. Şöyle düşün, 1000 lira dışında o çocukla yediği içtiği, hediyeleri, yarın bir gün okul kayıtları, düğünü ekstra masrafları vs hep babaya ait. Bunlar hep ama hep karşına çıkacak. Şimdiden bu kadar takıldıysan ilerde hiç kaldıramazsın. Adam sana değer vermiyor. Ayrıl gitsin. Kimse vazgeçilmez degil. Düşün o cocugunun annesinden boşanmış sen ondan mı ayrılamayacaksın? Silkelen ve kendine gel.

Boyle bir iliski icin cok gencsiniz , buyuk ihtimalle ayrilmayacaksiniz ama bu iliski yurumez , zaten adam duzgun bir adam olsa cocuguyla sevdigi kadin arasinda dengeyi kurardi , sizi sevmiyor , bunu kabullenir misiniz bilemiyorum ama hayatinizi mahvediyorsunuz

Ayy allah aşkına bu kriterde hiç mi erkek yok ?
Hayır diyelim ki çıkmadı böyle biri karşınıza.
Eee ??
Omür boyu yalnızlık bile şu durumdan daha iyidir bence.
Boşanmış biriyle evlenmek diye arama butonuna yazıp konuları bir bir okuyun bence.

sana bir anne olarak diyebilirim ki mutlu olamazsın
Anneyim evet ama insan evladına bile yeri geliyor katlanamıyor başkasının evladına katlanmak çok daha zor
Daha çok gençsin ve maalesef sevgilinle hayattan beklentileriniz de çok farklı o haklı olarak önce babayım diyor ve o kimliği hep önde tutmaya çalışıyor ama sen önce aşk arıyorsun ve İnan bana o aşk eğer bu adamla devam edersen seni hiç tatmin etmeyecek ve mutsuz olacaksın
Korkularında haklısın ama yolunda belli eğer o yolu tercih etmeyeceksen bence sende çocuklu hayat ergenle uyum kitapları falan al oku hazırlıklı ol enazından yaşayacaklarına

çıkmadıda değil yanlış insan seçiyorum sanırıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…