13 yaş ve 1 çocuk

aranızda cinsellik var mı merak ettim.

bu tip erkekler genelde seks yapmadan sevgili olmuyor ama hayatındakı kıza da değer vermiypr, kız da duruma uyanmıyor hala peşinde divane. sebep?
adınızı bilmiyorum ama aramızda öyle bir şey yok şimdi o benim peşimde geziyor istemediğimi belirttim havada kaldı gayet açıklıkla çocuğu istemediğimi belirttim anlaşamadığımızda
 
adınızı bilmiyorum ama aramızda öyle bir şey yok şimdi o benim peşimde geziyor istemediğimi belirttim havada kaldı gayet açıklıkla çocuğu istemediğimi belirttim anlaşamadığımızda

sizi sevmeyen ve ilgilenmeyen adam neden peşinizde koşuyor ki?
 
Ayrilin tabii ki bu ne? Hem senden cok buyuk, hem cocugu var. cocugunun olmasi mesele olmazdi ama yas farkiniz normal olsaydi. Veya ne bileyim. Es ayri cocuk ayri. Durup dururken cocugum mu sen mi muhabbetine girmesi bile bence problem bir durum. Ben kocama durup dururken cocugum mu sen mi desen cocugum derim gibi bi laf etmem mesela.

Ay birak, seni el ustunde tutacak birini bul ayol. Ne gerek var daha evlenmeden bunca skintiya?
 
Canım yaşın benden küçük. Ben de bekar biriyim ve 33 yaşındayım. Hayat tecrübesi olarak senden bi 10 yıl fazlam var. 3 yeğenim var anneleri gibi işgilendim onlarla. Ama şimdi benim karşıma böyle bir adam çıksa büyük konuşmak gibi olmasın ama şans vermem.
Bir de şu var. Benim erkek arkadaşım 34 yaşında. Benden önceki sevgilisi 13 yaş küçükmüş ondan. 1.5 yıl çıkmışlar evlilik aşamasından dönmüşler. Kız vazgeçmiş. 1,5 yılda değişmiş tabii kız. Fikirler olgunlaşmaya başlayınca yaş farkının ne kadar zor olacağını anlamış.
Sen bi 10 yıl sonrasını düşün. Sen hala çıtırken eşinin askere giedecek bir oğlu olmuş olacak.
Bir de senden kısaymış galiba.
Adamın artı olarak neyi var? Neden vazgeçemiyorsun bu kadar?
 
sonuçta direk çocuğum diyemezsin direk ben varım vazgeçeceğim şeyler var onun için senin yerin ayrı onun yeri ayrı dersin
zaten insan üniveristeye gidince ne kadar görüyor ailesini ya da evlenip gidince herkesin farklı hayatı oluyor.
 
beni sevmediğini düşünmüyorum ya da kendimi kandırıyorum bilmiyorum kararlı görmüş olabilir bilmiyorum burayı okuyunca insana bir özgüven karar geliyor işte.

evet kendinizi kandırıyorsunuz. adamı görmek için onun olduğu şehre gidiyorsunuz ve sizle buluşmuyor. bana pek sevgi belirtisi gibi gelmedi. ya da siz daha önce sevgi namına bişey görmemişsiniz, bunları sevgi sanıyorsunuz.
 
şöyle oldu aslında ben arkadaşımın düğün alışverişi için 2-3 gün arda arada geldim yardım için sabah erkenden çıkıp akşam geç dönüyorduk haliyle. öbür günde resmi tatildi bana dedi ki gel dedi bende oğlunu alacak mısın dedim hayır dedi sordum direk olarak o gün yolda geliyorum işte akşam 5-6 gibi oğlumu alacağım bu arada öğlen 1 falan oldu başkası ile geldiğim için bir kaç yere uğramamız lazımdı bende buluşmadım geldiğim gibi geri gittim bu arada oğlu evvelsi gün onda idi 1 haftadır. ikimize adil davranıyormuş bende ağzımla sorduğum zaman hayır demesine rağmen böyle yapmasına kızdım buluşmadım.
 
valla bende bilmiyorum hep yanlış tercihler yapıyorum erkekler konusunda olmayacağı sevme isteme gibi bir fantazim mi var bilmiyorum 1.75 boyundayım kısada değilim elim yüzümde düzgün.
 
Yaklaşık 12-13 yaşlarında kardeşim var,şuan ergenlik çağında.
Yani ondan pay biçiyorum,annem babamdan ayrılsa başkasıyla evlense kardeşim ona kök söktürür. O yüzden asla anlaşamazsınız diyorum,hele ki daha çok küçük ve duygularını kontrol edip mantıklı düşünemiyor. Dolayısıyla annesinin dolduruşuna gelmesi de çok yüksek. Yol yakınken ayrılıp denginizi bulun. Bu arada da çalışıp hayatınıza bakın.
 
Evlenmeden böyleyse evlendikten sonra size bu ilginin beşte birini bile vermez. Şimdi bile oğlunun doğum gününde iki dk size sizin sıkıntınıza ayırmayan adam evlendikten sonra ooooo diyorum.
Ayrılmazsan çok çekeceksin. Senin kararın.
 
valla bende bilmiyorum hep yanlış tercihler yapıyorum erkekler konusunda olmayacağı sevme isteme gibi bir fantazim mi var bilmiyorum 1.75 boyundayım kısada değilim elim yüzümde düzgün.
Canım aslında yapacağın şey belli. Sen de biliyorsun bunu. Acaba yalnız kalmaktan mı korkuyorsun ki? Ya da özellikleri senden daha düşük olan biriyle olarak risk almak mı istemiyorsun?
 
9 yasındakı oglumun gezmesi aktivite si harıc aylık 1500 lira masrafı var.konuya soyle yorum yapıcam ayrılın bu kadar net, ne adam sizi tatmin edebılır ne de sız onu, arada cocugu harcamayın
 
Ben de böyle saf salağım . Onu seviyorum aslında iyi biri vs. Hala da öyleyim tek başıma gelen üzülmek. Mutlu olamıyorum. Ama neyi yapmam gerektiğini öğrendim çabalıyorum. Sen de öyle yap. Sevgi aşk yalan önce kendini düşün. Ona göre seç birini bunu da şutla gitsin. Değmez. ( darısı başıma amin)
 
Size denilecek hersey soylendi zaten. Ayrica siz de yapamayacaginizi cok net biliyorsunuz ama biraz sevgi biraz da aliskanlik vazgecmenizi engelliyor. Ama bence simdi çekeceğiniz ayrilik acisi sizi gelecekteki cikilmaz acilardan kurataracak ama siz bunu bile bile gormek istemiyorsunuz.
 
evet biraz sevgi biraz ayrılık acısı :/
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…