• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaş ve 1 çocuk

Kesinlikle ayrıl adamdan.Herseyin ilkini yasamis seninle ayni heyecanı paylasmayacak ve zamanla monotonluktan sende erkenden yaşlanacaksın. Hamilesin ve doktora gittin ilk baba olacak adamla,yasi ileri ve önceden baba olmus bir adamin gözünde ki isilti ayni olmayacak bu bile seni öyle mutsuz edecek ki..Ayrica adam.evlemince eski.esi kiskanip cocuk vasıtasıyla hayanin zehir edecek vs vs..Bur an once uzaklaş ..37 yasindayim bir abla olarak uyarmak istedim

Burda çok tepkiler aldım ama bırakamadım işte.
Şimdi benden 13 yaş büyük bir beyle beraberim 1 oğlu var ilkokula gidiyor. Bende üniveristeye gidiyorum (lütfen çok çirkin misin baba sevgisi mi alamadın vb vb yorumlar yapmayın alakası yok)
Annesi çocukla çok ilgilenmiyor cuma cumartesi pazar babası ilgileniyor çocukla tam vakit geçirlcek zamanlar.

Oğluna çok bağlı bana sen mi oğlum mu dersen oğlum diyor kime sorsan aynı şeyi der diyor. Hak veriyorum
bir yandan bir senedir inişli çıkışlı kavgalı kopamadık birimizden ben hiç evlenmedim yaşım genç beklentilerim var ilerde çocuk meselesi canımı çok sıkıcak gibime geliyor çünkü şimdiden bile hayatımı ona göre idame ettiriyorum buluşmamamız ilerde olacak çocuğuma tayinim olursa gidip gidemeyeceğime kadar vb. benle hiç bağlantısı yokken bile.
ben pek kabullenemedim çocuğu neden derseniz çocuk kaynaklı o kadar çok problem yaşadım ki bu beni soğuttu meseleden. İlk başlarda cidden ben böyle değildm ablalık yapabilirm diyordum adımlar attım.
bir kaç tane örnek vereceğim sabırla okursanız, ondan yola çıkarak bana yorum yaprsanız sevinirim.

Beni tatilin olduğu gün kendi oturduğum şehirden kendi şehrine çağırdı orası daha güzel gezilecek mekanlar çok bende ayarlayıp sabah gelip akşama dönecek şekilde kendimi ayarladım akşam dönmem 10 da lazımdı çünkü başkaları ile geldim başkaları ile gidecek şeklde ailemden izin aldım. Bana yoldayken mesaj attı oğlumu 6 da alıcam ona göre gel diye 1 haftalığına oğlu şehir dışına gidicekti evvellesi gün çocuk zaten ondaydı bende sordum buluşmadan önce alıcak mısın tatil bak diye hayır dedi bende ona göre ayarlayıp geldim tartıştık falan oğlunu çok özlermiş 1 hafta uzunmuş vb vb dedi bana ben şehir dışından geldiğim ile kaldım sadece buluşmadık o gün.

başka bir gün çok hasta oldum kaldığım ailem şehir dışında taksi tutup hastaneye gidicek nakit param yok yanımda bende o gün bunu aradım sesim çok kötüydü kapattı telefonu oğlunun doğum günü varmış defalrca kez mesaj atmama rağmen açmadı .

yeni daha bir ay önce kaldığım evin mutfağını su bastı oraya yakın bir muhitte oturuyor bende aradım aa ne olmuş falan dedi ee yardımcı olayım ben zaten o muhitte oturyorum şu usta var onu arayım hiç bir şey yok o gün oğlu ile avmde gezdi ve aramalarıma cevap vermedi. Sonra tartıştığımızda ben ne yapabilirim dedi insan en azından nezaketen bir ihtiyacın var mı cümlesi bekliyor.

Şimdi bu olaylar sonrası hep ne oluyor beni haklı buluyor özür diliyor bu aralar %65 oranında bir düzelme var ama benim korkularım var.

ağzından bir kere evlenir evlenmez çocuk olursa hem oğluma kardeş hemde ben onu daha iyi anlarmışım anne olcağım için.

çocuğuna evlendiğimiz zaman evimizde oda istiyor sonra diğer problem ben çalışmıyorum alınan maaşın 1 bin lira kadarı çocuğa gidiyor annesi boşandık yarı yaıya olsun bi mantığı yok baştan sona her şeyi babasının karşılamasını istiyor.

ben kendim ağzımla çocuk meselesine çok takıldığımı bunun beni yoracağını olmazsa bu yüzden olmayacağını dile getiridim açıklıkla hayatımı haftanın 3 günü başka biriyle aynı evde geçirebilir miyim bilmiyorum bakabilr miyim ben vicdansız bir insan değilim yaşım büyük değil anne olmadım kendimden ufak kardeşimde yok o sorumluluğu almadım şimdi buraya bizim oğlumuz demek çok mu zorcular yorum yapıcak genel okuduğum bunu herkes kabul edemez hele benim durumumda biri hiç kabul edemez zor.
olumsuzlukları biliyorum ama bırakıp bırakmamak işte o konuda iradem yetersiz kalıyor.
Lütfen mantıklı düşünün yada hic birsey düşünmeyin.. DIREKT AYRILIN!!

Bu konunun birebir aynısını daha önce okuduk mu, içerikte farlı şeyler var mı?

Yok
Bu genc kizlar akilsiz gercekten
Yuzlerce sey yaziliyor ciziliyor, hepsine ayni cevap: ayril deme ayrilamam. O zaman sen kendinden 10yas kucuk bir cocuga analik yap kardesim diyoruz? Yapamam , eee yapamazsin kardesim cunku hazir deglsin, gezmek tozmak evlilik yasamak ondan sonra cocuk sahibi olmak istiyorsun normal olarak diyoruz. Ona da yok. Ne yapalim o zaman adamin cocugunu mu oldurelim?? Konu sahibesi bizden ne istiyorsun peki?

Yok
Yuzlerce sey yaziliyor ciziliyor, hepsine ayni cevap: ayril deme ayrilamam. O zaman sen kendinden 10yas kucuk bir cocuga analik yap kardesim diyoruz? Yapamam , eee yapamazsin kardesim cunku hazir deglsin, gezmek tozmak evlilik yasamak ondan sonra cocuk sahibi olmak istiyorsun normal olarak diyoruz. Ona da yok. Ne yapalim o zaman adamin cocugunu mu oldurelim?? Konu sahibesi bizden ne istiyorsun peki?

Evet haklısınız,

ama gerçekten bu konu kopyala yapıştır gibi, aynısını tekrar yazmış gibi. Yüklenemeyeceğiniz topun altına girmeyin. Her şey açık.

Sana deger vermiyor. Oncelik sirasinda yoksun. Bulusma zamanlarini, herseyi adama gore ayarliyorsun. Adam bos kaldiginda, gorusmek istediginde gorusuyorsun... sen gorusmek istediginde degil..bu hep boyle olacak. Sen hep sirani bekleyeceksin. Omrun beklemekle gececek.
Dusunsene hamilesin ve doguma gidiyorsun. O da oglumla bulusacagim diyor... ve sen tek basina dogum yapiyorsun...
Yas farki, daha once evlenmis bosanmis olmasi, bir cocugunun olmasi, oglunun maddi ihtiyaclarini karsilamasi... tum bunlari bir kenara biraksan bile su var: telefonla konusuyorsunuz, gelecegini biliyor, sen o kadar yol tepip gidiyorsun ve 5 dakika bile goremeden geri donuyorsun. Ekilmek bu, baska birsey degil. Asil problemin bu. Digerleri de sorun tabi ki ama asil problem flort gibi en guzel zamanda bile ekiliyorsun, ki evliligi dusunemiyorum.
%65 duzelttim diyorsun. Bu simdilik oyle. Ancak kimse degismez. Hele belli bir yastan sonra cok zor degisim...kisilik otirur cunku.. bu gecici bir degisim. Bir sure sonra ozellikle evlendikten sonra yine eski haline doner, hatta daha da ilgisiz olur.
Guzel bir iliski olsa idi buraya yazmazdin. Ortada problemli bir iliski var. Hatta bu problemler 3. kisilerden de kaynakli. 3. kisiler ile ilgili sorunlari cozsen de yeterince sevginin, ilginin olmadigi bu iliskide deger gormeme problemini pek cozebilecegini sanmiyorum. Giderek baglanmak yerine erkekler iliski rutine binince giderek daha cok ilgisizlesirler genelde.
Ayrilirsam aci cekerim diye korkuyorsun. Boyle de mutlu degilsin ki? Mutlu olsan buraya yazmazdin. Sevgi kirintilariyla avunuyorsun. Her halukarda ben bu iliskinin devam edebilecegini dusunmuyorum cunku tek tarafli fedakalikla yurumez iliskiler. Sen sadece aci cekme suresini geciktiriyorsun. Nerden biliyorsun ki belki de cok mutlu olacagin bir iliskin olacak bundan ayrilinca. Ancak o kisinin gelmesi icin bunun gitmesi gerek. Bir kapi kapanmayinca digeri acilmaz cunku.
Ayrilmak tek cozum uzgunum. Daha fazla aci cekmenen icin....

13 yas yani ohaaaa diyorum ksra bakmayin...birde cocuk ve bosanmis..olacak gibi deyil.neresinden tutsan elinde kalir..evlwnirsen katiyyen mutlu olamazsin inan bana cevremde ornekleri var..mumkun deyil..

bu seferde o beni bırakmıyor iş sıkıya geldi tabi
yani bulmus kendinden genc, bekar kiz niye biraksin. O coktan orta yas bunalimina girmistir. Benim erkeklerde gordugum sey 35ten sonra kendini ispat etme çabasi...
ama sen daha cok gencsin, onune bakman lazim bence. Kendini nasil bir hayata layik goruyorsun bunu dusun. Evlenecegin kisinin.hayatinda onceligi sen olsan, her seyi sifirdan birlikte ilk hevesle yapsaniz, bebeginiz olacaginda ilk heyecanla hevesle bekleseniz sen de doya doya yasamis olursun bunlari. Dunyada tek bu abimiz kalmadi ki.

yani bulmus kendinden genc, bekar kiz niye biraksin. O coktan orta yas bunalimina girmistir. Benim erkeklerde gordugum sey 35ten sonra kendini ispat etme çabasi...
ama sen daha cok gencsin, onune bakman lazim bence. Kendini nasil bir hayata layik goruyorsun bunu dusun. Evlenecegin kisinin.hayatinda onceligi sen olsan, her seyi sifirdan birlikte ilk hevesle yapsaniz, bebeginiz olacaginda ilk heyecanla hevesle bekleseniz sen de doya doya yasamis olursun bunlari. Dunyada tek bu abimiz kalmadi ki.
Tek diyebileceğim şey haklısınız nasıl vazgeçilir çözülür bilmiyorum her taraftan mı engellesem ben mi az süründürsem arayıp arayıp açmasam mı ? Direk mi engellesem bilmiyorum

Yok
Ben öyle demiyorum ki ayrıl deme ayrılmamam diye cesaret yol gösterme istedim sağolsun yorum yazanlar verdiler insanın kendinde biten bir şey tabi ki

Tek diyebileceğim şey haklısınız nasıl vazgeçilir çözülür bilmiyorum her taraftan mı engellesem ben mi az süründürsem arayıp arayıp açmasam mı ? Direk mi engellesem bilmiyorum
Su dakikadan itibaren aramayın, o arayınca Bittiğini söyleyin, açıklama falan yapmayın uzun uzun. Birbirinize uygun olmadiginizi söyleyin. Bu kesinlikle ve kesinlikle son konuşmanız olsun, ikna etmeye çalışmasına izin vermeyin sakin. lütfen yapın bunu vazgeçmeyin. ...

Yok yorumlar gelmiş bana bende cevap yazdım sadece.

Konu hortlamış ya onu söyledim.
4 ocak sanki bugünmüş de konu bugün açılmış sandım ben. "Ben bunu daha önce okudum, niye aynı konu bir daha açılmış" diye düşündüm. Böyle bir karışıklık oldu yani bende :) Soran kişi de öyle düşündü sanırım.

Daha önce yorum yaptıysam ne yazdım bilmiyorum ama umarım ayrılmışsınızdır bu adamdan.

Konu hortlamış ya onu söyledim.
4 ocak sanki bugünmüş de konu bugün açılmış sandım ben. "Ben bunu daha önce okudum, niye aynı konu bir daha açılmış" diye düşündüm. Böyle bir karışıklık oldu yani bende :) Soran kişi de öyle düşündü sanırım.

Daha önce yorum yaptıysam ne yazdım bilmiyorum ama umarım ayrılmışsınızdır bu adamdan.
Daha değil nasıl yaparım bilmiyorum hep dönen ben oldum nasıl yapcam bilmiyorum

Back