Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum moral bozmadan.. Haklısın canım hareket şart :KK49:
Okuldayım şimdi.. Eve geçince yaparım hareketlerimi..
Yap mutlaka, üşenmeyi hayatımızdan çıkarmamız lazım bu süreçte bence. Öyle yapıyorum ben yani kimseden bişey istemiyorum mesela. Hatta günlük işlerimi uzatıyorum. Yapabilirsin, yapıcaz ☺️

Gunaydin kizlar.Eşimin son 1hafta kaldı izni.Eger onun izni kg almadan kapatabilirsem benden iyisi yok ya.Hergun yeni bisey deniyoruz yemek tatlı falan.Tabi ben dikkat ediyorum elimden geldiği kadar.Ama spora zaman bulamıyorum.
Cuma:58.9kg
Bugün:58.7kg
-200gr.

Günaydın kızlar. Bir haftadır yoktum cenazemiz vardı anneannem vefat etti memlekete gittik. Dün geldik dikkat edemedim.
26 Şubat Cuma 58.3
1 mart pazartesi 58.8
8 mart Pazartesi 58.6
Fark +300

Günaydın kızlar. Bir haftadır yoktum cenazemiz vardı anneannem vefat etti memlekete gittik. Dün geldik dikkat edemedim.
26 Şubat Cuma 58.3
1 mart pazartesi 58.8
8 mart Pazartesi 58.6
Fark +300
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

26 Şubat Cuma 58.3
1 mart pazartesi 58.8
8 mart Pazartesi 58.6
Fark +300
Basin sağolsun canim.Allah rahmet eylesin.

26 Şubat Cuma 58.3
1 mart pazartesi 58.8
8 mart Pazartesi 58.6
Fark +300
ah canim basin sagolsun. Allah mekanini cennet eylesin

Kaptan I ben sonuncu olmuştum ya tarif falan yazıyorduk varmı hala nereye yazıyorduk 🙈

Evet canım yazman lazım maalesef. Hatırlatacaktım ben sana da sen daha erken davrandın. Linkleri atıyorum sana birazdan.

Souldfly Souldfly bu linkleri tıklayarak yaz canım. Bir tanesine sağlıklı bir yemek tarifi, diğerine ise neden kilo aldığını yazmalısın.

Takima kabul ettiginiz icin çok tesekurler
Kullanıcı Adı : Sibal57
İsim (İsteğe Bağlı ):Eda
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız:37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:Tokat
Boyunuz :170
Kilonuz:85.8
Hedef kilonuz :62
Kilo alma hikayeniz :Küçuklukten beri kiloya meyilli olmamin yani sira,dogumlarla alip bir turlu veremedigim,versemde sonunu getiremeyip tekrarlayan bir süreç,pko ve insülin direncimde var malesef
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Önce saglik,özguven,kendimle barismak icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet ama malesef sonunu getiremedim
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Kilo alma hikayeniz :Küçuklukten beri kiloya meyilli olmamin yani sira,dogumlarla alip bir turlu veremedigim,versemde sonunu getiremeyip tekrarlayan bir süreç,pko ve insülin direncimde var malesef
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet ama malesef sonunu getiremedim
hosgeldin canim insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin

Gel senle de kapışalım :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

akrepcim inanki o yürek bende yok şuan :KK43: bu konuyu cuma günü konuşalım tekrardan :KK51:
candy_candy candy_candy hoşgeldin mi desem ne desem bilemedim geçmiş olsun sağlık durumun için ama çok kilo almışsın maalesef ve muhtemelen artık bedenin bu yükü kaldıramıyor bence hayatında değişiklik yapmak istiyor ve bu başlangıcı yapamıyorsan psikolojik yardım alabilecegin biriyle baslayabilirsin. Ardından da kendini iyi hissetmeye başladığın süreçte zayıflamak için yardım alabilirsin. Kendimizi iyi hissetmemiz elbette ki çok önemli ama beden sagligin da önemli kendine iyi bakmaya baslamalisin

çok haklısın pesinusum kafa olarak hiç o kafalarda değilim aslında bugün başladım diyorum herkese ama içten içe bugünün de sonu belli diyorum sıfır inanç:110:

Hoşgeldiniz takıma umarım sağlıkla verebilirsiniz kilonuzu. Takımın yarısından fazlası öğretmen oldu sanki 🤭 bu arada ben de öğretmenim amasyanin bir ilcesinde

akrepcim inanki o yürek bende yok şuan :KK43: bu konuyu cuma günü konuşalım tekrardan :KK51:

çok haklısın pesinusum kafa olarak hiç o kafalarda değilim aslında bugün başladım diyorum herkese ama içten içe bugünün de sonu belli diyorum sıfır inanç:110:
Diyorum ya her şeyden önce kendi iyilik halimiz önemli bir yardım almayı düşün ama lütfen. Biz iyi olursak ailemize cevremize de faydalı oluruz.

Back
X