- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Eline saglik canimSalı:1
Çarşmba:3
Perşembe:3

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline saglik canimSalı:1
Çarşmba:3
Perşembe:3
Maşallah 30 mesaj rekorperşembe : 30 msj
Birprensess
ben şimdi kahvaltıya geçiyorum görüşürüz) sonra gelip uzun uzun okuyacam kim ne kadar vermiş
)
Tebrik ederim canım maşallahEki Görüntüle 2175462
KARATAY CAN CAN)
Gecen hafta : 71.500
Bu hafta : 69.900
Giden : 1.600
Yuzde : 2.23
HOSGELDIN 6LARRRRR![]()
Tebrik ederimMerhaba arkadaslar Gunaydin herkese insallah bol eksili birgun Olur hepimiz icin
Gecen hafta:72.7
Bu hafta:71.7
Giden: 1 kg
Günaydın cnmGünaydın Hemşoooo![]()
Tebrik ederim canım. Seni 1-2 kere gördüm galiba burda çok gelmiyor musun yoksa benim mi gözümden kaçıyor acaba menülerini falan görmüyorumGeçen cuma 111.0
Bu cuma 109.5
2 hafta hic kilo veremedim bu hafta mutlu oldum
meslektaşız desene![]()
Evet sık giremiyorum sınavlarım vae bi bitsin gelicem insallahTebrik ederim canım. Seni 1-2 kere gördüm galiba burda çok gelmiyor musun yoksa benim mi gözümden kaçıyor acaba menülerini falan görmüyorum
Bende iktisat mezunuyum alandan atanmaya çalışıyorum zamanında üniversite hocam çok dedi gel kal üniversite de diye ben alanı tercih ettim 4 yıl oldu hep eleniyorum.Yaa ne güzel hangi fakültedesin? Ben iktisat fakültesindeyim.
Ayy ne güzel ya,öğretmenim ben de lisede. Çok istiyorum yüksek lisans yapmayı ama bir türlü zaman ayırıp da adım atamadım.Yaa ne güzel hangi fakültedesin? Ben iktisat fakültesindeyim.
1 ağu 5@ada81 N Nisaca @polokey2244 @merryangel M melis08 @Paytakpikap
Günaydın kızlar unutmadan 1-2 ağustosun mesaj sayılarını atar mısınız?
Kızlar sizde mesaj sayılarını kaç gündür söylememe rağmen yollamadınız? @cankizzzz @bekolim @Sekerpare87 @Mimozaacicegi
Kızlar sizede ben söylemeden bile düzenli olarak yolladığınız için teşekkürler, elinize sağlık @solmez @latiskaanneyim83
![]()
Bir an önce olur inşallah canım. İşe girmek zor gerçekten.Bende iktisat mezunuyum alandan atanmaya çalışıyorum zamanında üniversite hocam çok dedi gel kal üniversite de diye ben alanı tercih ettim 4 yıl oldu hep eleniyorum.
Çok güzel. Eğitimciler çokmuş grupta. Yüksek lisans çok şey katar aslında.Ayy ne güzel ya,öğretmenim ben de lisede. Çok istiyorum yüksek lisans yapmayı ama bir türlü zaman ayırıp da adım atamadım.