- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın
Geçen hafta 67.3
Bugün 67.2
Fark - 100 gram
Bu hafta yanlislarim oldu çok kilo veremedim ama almamak bile mutlu etti şu an beni pazartesi hedefim 67.
Afiyet olsun şimdiden..Ben arkadaşıma kahvaltıya gideceğim birazdan. Kizicigin uyanmasini bekliyorum.
Diyette olduğumu biliyor kacamaklik birsey yapmayacak sağolsun.
Bir kaç saat uğrayamam belki buralara merak etmeyin.
Bakayım bı hemen,psikolojik sinirim 65. Onu .altına önden daha kolay olacak sanki her seyGünaydın...
Çok Da Yanlışın Olmadı Aslında. Ama Ben Kendimde Şunu Gördüm. Çok temiz diyet yapmaya çalıştığımda...hiç kaçamak yapmadan bir mini çiko bile yemeden.. vücut buna alışıyor ve en ufak sapmada sonuç inanılmaz sarsıcı oluyor. Sen Öğlen Ve Akşamı Çok Hafif Geciriyordun okuduğum listelerinde. Vücudu alıştırmamak arada şaşırtmak iyi geliyor. Yine de ekside olman güzel. Dukan express yapmayı düşünür müsün. Benim arada uyguladığım ve olumlu sonuç aldığım bir diyet. İnternette bolca bilgi var. Bir bak istersen...
Günün güzel geçsin![]()
Annem adana babam adıyaman kayinvalidem anamur :)ben adana antakya ve g.antep yöresindeyim :)
adanalıyım. eşim antepli. iş gereği 20 yıldır antakyadayız... börülceye lubye diyorlar bizde. aşur buğday ve kırmızı etle yapılan bir yemek. çok lezzetli. anadoluda keşkek diye biliniyor. aşuru bilmeyenler olabilir diye keşkek dedim. senin memleket nire? T Toprakliyagmur
Tebriks...Merhaba arkadaslar Gunaydin herkese insallah bol eksili birgun Olur hepimiz icin
Gecen hafta:72.7
Bu hafta:71.7
Giden: 1 kg
Annem adana babam adıyaman kayinvalidem anamur :)
Tesekkur ederm. CanimTebriks...![]()
canım ben dün ayın 1 ni göndermiştim bi perşembe kaldı onu gönderecem bi bak istersen notlarınaada81 N Nisaca
polokey2244
merryangel M melis08 @Paytakpikap
Günaydın kızlar unutmadan 1-2 ağustosun mesaj sayılarını atar mısınız?
Kızlar sizde mesaj sayılarını kaç gündür söylememe rağmen yollamadınız?cankizzzz
bekolim
Sekerpare87 M Mimozaacicegi
Kızlar sizede ben söylemeden bile düzenli olarak yolladığınız için teşekkürler, elinize sağlıksolmez
latiska
anneyim83
![]()
Sanırım2 ya da 3 msj yazmıştımCanım cumadan beri hiç mi yazmadın? Ona göre listeye not alıyorum da mesaj sayıları yanlışlık olmasın
Evet notlarımda var biliyorum 1 ini yolladığınıcanım ben dün ayın 1 ni göndermiştim bi perşembe kaldı onu gönderecem bi bak istersen notlarına![]()
Salı:1Kızlar siz mesaj sayılarınızı yollamadınız? Cumadan itibaren salıya kadar olan sayılarınızı yollar mısınız kaptana ileteceğim.ada81
cankizzzz
bekolim
latiska
polokey2244
merryangel
Sekerpare87 @Paytakpikap M Mimozaacicegi
Canım daha öncede anlattım yine anlatayım.Sanırım2 ya da 3 msj yazmıştım