• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın
Geçen hafta 67.3
Bugün 67.2
Fark - 100 gram

Bu hafta yanlislarim oldu çok kilo veremedim ama almamak bile mutlu etti şu an beni pazartesi hedefim 67.

Günaydın...
Çok Da Yanlışın Olmadı Aslında. Ama Ben Kendimde Şunu Gördüm. Çok temiz diyet yapmaya çalıştığımda...hiç kaçamak yapmadan bir mini çiko bile yemeden.. vücut buna alışıyor ve en ufak sapmada sonuç inanılmaz sarsıcı oluyor. Sen Öğlen Ve Akşamı Çok Hafif Geciriyordun okuduğum listelerinde. Vücudu alıştırmamak arada şaşırtmak iyi geliyor. Yine de ekside olman güzel. Dukan express yapmayı düşünür müsün. Benim arada uyguladığım ve olumlu sonuç aldığım bir diyet. İnternette bolca bilgi var. Bir bak istersen...
Günün güzel geçsin :eğlence:

Günaydın...
Çok Da Yanlışın Olmadı Aslında. Ama Ben Kendimde Şunu Gördüm. Çok temiz diyet yapmaya çalıştığımda...hiç kaçamak yapmadan bir mini çiko bile yemeden.. vücut buna alışıyor ve en ufak sapmada sonuç inanılmaz sarsıcı oluyor. Sen Öğlen Ve Akşamı Çok Hafif Geciriyordun okuduğum listelerinde. Vücudu alıştırmamak arada şaşırtmak iyi geliyor. Yine de ekside olman güzel. Dukan express yapmayı düşünür müsün. Benim arada uyguladığım ve olumlu sonuç aldığım bir diyet. İnternette bolca bilgi var. Bir bak istersen...
Günün güzel geçsin :eğlence:
Bakayım bı hemen,psikolojik sinirim 65. Onu .altına önden daha kolay olacak sanki her sey

ben adana antakya ve g.antep yöresindeyim :)
adanalıyım. eşim antepli. iş gereği 20 yıldır antakyadayız... börülceye lubye diyorlar bizde. aşur buğday ve kırmızı etle yapılan bir yemek. çok lezzetli. anadoluda keşkek diye biliniyor. aşuru bilmeyenler olabilir diye keşkek dedim. senin memleket nire? T Toprakliyagmur
Annem adana babam adıyaman kayinvalidem anamur :)

1527179195619.webp

KARATAY CAN CAN ;))

Gecen hafta : 71.500
Bu hafta : 69.900
Giden : 1.600
Yuzde : 2.23

HOSGELDIN 6LARRRRR :halay:

ada81 ada81 N Nisaca polokey2244 polokey2244 merryangel merryangel M melis08 @Paytakpikap
Günaydın kızlar unutmadan 1-2 ağustosun mesaj sayılarını atar mısınız?:KK25:

Kızlar sizde mesaj sayılarını kaç gündür söylememe rağmen yollamadınız? cankizzzz cankizzzz bekolim bekolim Sekerpare87 Sekerpare87 M Mimozaacicegi :sinirli::KK20:

Kızlar sizede ben söylemeden bile düzenli olarak yolladığınız için teşekkürler, elinize sağlık solmez solmez latiska latiska anneyim83 anneyim83 :KK36::KK19::sampiyon:
canım ben dün ayın 1 ni göndermiştim bi perşembe kaldı onu gönderecem bi bak istersen notlarına ;)

canım ben dün ayın 1 ni göndermiştim bi perşembe kaldı onu gönderecem bi bak istersen notlarına :KK66:
Evet notlarımda var biliyorum 1 ini yolladığını :confused: zaten 1-2 ağustos yazdım yani 2 yi yollamadigin için sen 2 yi yolla olarak oku onu:KK53::KK70: tamam canım bekliyorum

Sanırım2 ya da 3 msj yazmıştım
Canım daha öncede anlattım yine anlatayım.
Ornek olarak = Cuma: 2 mesaj Cumartesi : 0 mesaj Pazartesi: 4 mesaj gibi gününü de sayısını da yazman gerekiyor. Profilinden okuyup. Mesaj sayıları çok önemli aktivasyon için listede olabilmen için bende kimsenin hakkına girmek istemem kafama göre cuma4 müş ondan sonra 0mış yazamam ki. Mesajları bana sayıp günü gününe yazar mısın hepimiz öyle yapıyoruz 0 olsa bile gününün karşısına 0 yazıyoruz canım:KK36:

Back
X