- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
Burcu'm her gün bildigin sıgır gibi yiyip yiyip sporda hiiic yapmiyordum.:-/
Soyle hafta 1-2 olsa yine boyle olmazdı.açlık hissettigim 15 dakika bile olmuyordu cnm.:-/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burcu'm her gün bildigin sıgır gibi yiyip yiyip sporda hiiic yapmiyordum.:-/
canım sen diyestisyene gidiyordun değil mi bnce akşam böle dolu dolu yerken ekmeğe hiç gerel yok ve ekmeğini tam bugday ve çavdar dönüşümlü kullan ve bana göre kilo vermek için günde 6 dilim ekmek çok ki ekmek karbonhidrat yani şeker biliyorsun bence akşam ekmeğini kes öğlende 1 dilim ye çünkü gaet doyurucu yiyosun
Kizlar temizlik yaptim yoruldum. Namaz kilip yürüyüse cikmak istiorum. Sabah hava bitaz kapaliydi simdi fena görünmüo gökyüzü. Gitsin artik kilolar bu is cok uzadi.
Ama kizlar müsterisi oldugum alisveris yaptgm magazada bile bayan beni bayadir görmemisti sen cok zayiflamissin dedi ayyy bi mutlu oldum böyle beni direkt tanimayan bile kilo verdigini farkediyor![]()
Selam kızlar ben geldim hafif ve yapımı kolay bi menu önerir misiniz![]()
ne güzel :) benim de inan en mutlu olduğum an birinin zayıflamışsın dediği an :) çok motive edici oluyor insanların böyle söylemesi.
bugün pek kimse yok galiba :/
sabah çok yoğundum ancak işlerimi hafifletip pc başına geçebildim bende :) sabahla öğle arasında 1 meyve yemem gerekiyordu ama fırsat bulamadım. şimdi yiyeyim en iyisi :)
Selam kızlar ben geldim hafif ve yapımı kolay bi menu önerir misiniz![]()
Canim saat 15ten sonra meyve yememeyr dikkat et. Metabolizmamiz yavadladigi icin icindeki seker bizde depolaniyor galiba nedeni buydu![]()
aslında bu gün ayran detoksu yapacaktım hatta akşamdan buğday ıslamıştım ama sabah o kadar kötü uyandım ki detoks yattı o ıslattıgım buğdayı kaynatıp çorba yapsam olur mu ki
Cnm o bugdayi hasla icene yogurt koy.guzel oluyor.
Birde o liste ise yaradimi? Protein diyetimi? Sordum ama gozunden kacti sanirim.![]()
Cnm o bugdayi hasla icene yogurt koy.guzel oluyor.
Birde o liste ise yaradimi? Protein diyetimi? Sordum ama gozunden kacti sanirim.![]()
bugün annemle alışverişe çıktık uzun zamandır kendime bişey almamıştım hep zayıfliyim ondan sonra alışveriş yapıcam diyodum .38 beden pantolon aldım o kadr mutluyum ki :)) 3 ay öncesi 42 bedenin içine zar zor giriyodum
Benim kurtarıcım her zaman karnıbahar ya da brokoliyi haşlayıp yoğurtla karıştırıp yemek :) çok doyurucu oluyor :)
Ama tabi en kolayı salata,yoğurt,1 köfte ve 1 dilim ekmek :)
Aynen canim
Canim saat 15ten sonra meyve yememeyr dikkat et. Metabolizmamiz yavadladigi icin icindeki seker bizde depolaniyor galiba nedeni buydu
Eget tavuk varsa salca ve azcik yagla firina ver cacikla ye canim. Yada cirba ve cacik
bugün annemle alışverişe çıktık uzun zamandır kendime bişey almamıştım hep zayıfliyim ondan sonra alışveriş yapıcam diyodum .38 beden pantolon aldım o kadr mutluyum ki :)) 3 ay öncesi 42 bedenin içine zar zor giriyodum