- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
notebook u kucağıma aldım oturdum yarım saatten fazla oyun oynadım. şarjı bitti yarımdı zaten, ben yine de yapamadım. çok trajikomik ben tuvalet konusunda sıkıntı çeken biri değildim aslında.![]()
zeytin yağııııııııı deneee pişaman olmayacaksın:)))
kızlar bu hafta bana kim ceza verecek bilmiyorum ebru gelince söyler ama ben spor cezası verilecekse yürüyüş talep ediyorum; çünkü pazar gecesi yurda dönücem ve leslie tarzı bir şeyler yapamam. odaya giren çıkan belli olmuyor. rahat edemem. açık havada yürüyüş verirseniz ders başlamadan önce 1.5 saat civarı yürürüm dışarda sonra derse giderim.![]()
teşekkür ederim.yok mu başka ceza kızlar?
ama kaç kişi verecek bi düzenlense ya. funda ya da burcu ayarlayabilir misiniz? nurla bana paylaştırın kilo verenleri.
![]()
Sinirlerim bozuldu ya başladığımdan beri 1 kg. ın altında kilo vermeyen birisi olarak artıda çıktım.bu haftaki hedefim 71.2. hiç bu kadar hırs yapmamıştım. 2 kg vericem inşallah.
![]()
özlemcim günlük en az 45 dk açık hava yürüyüşü diyelim o zaman sana:)
Huu kizlar aclik sekerim 112 cikmis normalmi?
Gittigim doktor bugun yok Internettn baktim sonuclara cnm.Max 110 diyo.
7-8 ay once saglik ocaginda 110 cikmisti.
:-/ bilemedim seker hastasi adayiyim yani.
Doktorda tuhaf geldi bana.
Insulin direncinden bahsettim,daha once doktor boyle boyle demisti dedim anlamadi.
Bisey cikmazsa diyetisyene yollarim dedi.
O diyetisyenlerde fotokopi verip yollio.
canım bi dahiliye doktoruna gitsen nasıl olur özel hastane üniversite hastanesi devlet hastanesi falan?