• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kizlar..
kurallari okudum saolasin..
bugün benim acimdan iyi bi gün degildi..sabah kizim erkenden uyandirdi bende doktorundan randevu aldim asiya götüdüm eve geldigimde 12ydi bi kahve yaptim sekersiz sütsüz bi kav parca diet cikolatayla ictim..sonrada esim aradi pizza yaparmisin diye hamuru hazirladim beraber yaptik ve yedik domates marullla destekledim yoksa dün öglenden beri dogrudürüst bisey yememistim..2-3 dilim pizza yemis oldum..aksam yemedim.greyfurt ve ananas suyunu maden suyuna katip 2-3 bardak ictim..sonra yine kahve bir kac parca cikolata..günüm böle gecti

geçmiş olsun... afiyet olsun canım ama çok olmuş sanki birazcık... ya eve pizza girince bende dayanamıyorum bitene kadar yiyorum :((

kendimi çok yorgun hissediyorum hanımlar,başım ağrıyo gözlerim yaşarıyo burnum akıyo ve nefes alırken tıkanıyorum :(( biraz önce bitki çayı içtim yumuşatır diye ama en güzeli yatıp dinlenmek,yaa çok muhabbet etmeyin kıskanıyorum olmayınca:1rolleyes:hepinize iyi geceler a.s

Arkadaşlar geçmişi uykuyamayacam sanberk rahatsız burnu kapalı uyamıyor sürekli yanında duruyorum.Ad geçmiş olsun canım çok çok dikat et kendine.

kahvaltı yarım yumuta.1 dilim ekmek,çay
ara 1 mandalina
öğlen 1 tabak soğan yemeği 1 dilim ekmek,ara 1 mandalina,daha sonra 1 elma,sütlü kahve de içtim.
akşam patates yemeği 1 dilim ekmek,yarım bardak nar suyu.

Arkadaşlar geçmişi uykuyamayacam sanberk rahatsız burnu kapalı uyamıyor sürekli yanında duruyorum.Ad geçmiş olsun canım çok çok dikat et kendine.

ara 1 mandalina
öğlen 1 tabak soğan yemeği 1 dilim ekmek,ara 1 mandalina,daha sonra 1 elma,sütlü kahve de içtim.

Sanberkime geçmiş olsun canım.

Kahvaltı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir, domates
Hepinize iyi günler

bugün hafif bi kahvaltı yaptım
nihayet geçen hafta ki kiloma ulaştım belki yarına kadar biraz daha gider

fikriyeceğim çok geçmiş olsun
dosbacığı msevindim demekki onlar şişlikmiş

benimde acayip ödem oldu ama kadife ceketim vardı uzun zamandır giyemiyodum hatta düğmesi kapanmıyordu en azından artık oluyor ona seviniyorum bu akşam misafirliğe gidecem ama dikkat edecem bu sabah börek yedim ne birtanede süt içtim bugün ki karbonhidrat ve yağ hakkımı tüketmiş bulunuyorum cokmuydu hayır 1 kare bile etmezdi ama olssun

bugün yine kimseler yok e ben çok sıkıldım ara öğün olarak birkaç dilim ayva yemeyi planlıyorum bakalım

evet artık kimsecikler olmuyo melzeyitcim... ad,sen ,ben öğle saatlerinde
önceden bahar oluyordu ama sanırım pc'nin olduğu oda soğuk oluyormuş
kendimiz çalar kendimiz oynarız artık :))
bende ara yapmadım daha ama birazdan 1 elma yerim artık
öğle hafif atlatmam lazım akşama balık var ve ızgara olmayacak cinsten,yağ da kızartmam lazım :((
az yerim ama yinde öğlen yemesem ii olur

haklısın dosbacığım kendimiz çalar oynarız ben birtane sütümü içtim şimdi mavi yeşilimi yiyorum 2 tane

haklısın dosbacığım kendimiz çalar oynarız ben birtane sütümü içtim şimdi mavi yeşilimi yiyorum 2 tane

mavi yşilin hangi ürününü yiyorsun??
ayva yemeyi düşünüyorum demiştin sanırım tam diyet meyvesiymiş kalorisi en az olan yiyecekler arasında

mavi yeşilin elmalısı var canım onu yiyorum ayva yemedim öğleden sonra ancak yerim bisküvi tıkadı
yemekte yarım kase domates çorbası
ve yarım porsiyon menemen 1 dilim ekmek yedim

mavi yeşilin elmalısı var canım onu yiyorum ayva yemedim öğleden sonra ancak yerim bisküvi tıkadı
yemekte yarım kase domates çorbası
ve yarım porsiyon menemen 1 dilim ekmek yedim

afiyet olsun canım
ben mavi-yeşilin mısır gevreğini yiyorum ama tatlı isteğimi de kaysılısı ile bastırıyorum
bende öğle yemeği hazırlamadım 1 dilim ekmek biraz peynir 3 zeytin yedim

selam kızlar bugün pek gelemedim malum kdv nin son günü harıl harıl işlerle uğraştım harbiden yoğundum.özlemişim bu yoğunluğu. neyse hadi bugün yediklerimi yazayım.
sabah kahvaltı yapamadım işyerine geldim ve 1 bardak çay4 ad kepekli üzümlü bisküvi yedim.1 fincan yeşil çay içtim.
ara olarak form un pirinç patlaklı bisküvisini yadim.
öğlen; 3 yemek kaşığı pilav,2ad tavuk şinitsel ince kk.dan birazcık geniş. kürdan kebabı yedim.1 porsiyon da salata yedim. öğleyi çok abarttım farkındayım kızlar. en azından pilav ve kürdan olmazsa iyiydi. az önce 1 ad pikolata yedim.
abııııyyy ne çok karıştırmışım. akşama bişey yemeyeyim bari.tabi boğazım durursa akşamda balık alırım diyordu eşim ne yaptı bilmiyorum almamıştır inşallah.

bu arada kızlar çok teşekkürederim alakanıza. fikriyecim şanberki öp benim için inşllah iyileşir biran önce geçmişolsun tatlıma. melankolim sanada çok geçmişolsun hayatım, inşallah şimdi iyisindir.

teşekkürler adcım bugün daha iiyim,sporda çok ter attım o rahatlattı.
bugün yediklerimi yazayım;
sabah: bir tane 8 kek ve 4 tane yulaflı bisküvi şekersiz çay ile
öğle: bir kase mercimek çorbası bol limonlu ve yanında salat
akşam: bir kepçe çorba,çok az mantar,az şeker fasulye yemeği yanında birkaç kaşık yoğurt,çok azda buğlama patates(biraz çok gözüküyor ama porsiyonlarım küçüktü)
bir kaç saat sonra bitki çayımıda içerim ve bu günüde tamamalamış olurum a.s

selam arkadaşlar.Bugün giremedim kkya.akşam sanberk pek uyamadı sbah 4 e kadar uyumadım ben de,bugün o öğlende uyurken ben de onunla beraber uyudum.Tabi bu sefer işlerim kaldı ve nette açamadım.
Bugün yediklerimi yazıyım sabah 1 bardak süt.6 tane zeytin.1 dimi ekmek.ara ve öğlen yok çünkü uyudum ikindide 2 tane mandal,na 2 kayısı yedim.
Akiam yemeği 3 tane köfte,1 dilim ekmek,yarım bardak meyvesuyu.
akşam çok kötü kaçamak yaptım,300ckal çikolata yedim.((((((((((((((((((

arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.Suan sanberk daha iyi burnu hala akıyor ama dr götürmedim.eğer düzelme olmasa yarın dr götürcem herhalde.

yok be gulüüüm,sana diyorum ama senden farklımıyım sanki, ''dinime küfreden müslüman olsa bari''. ama senin kiler biraz sık oluyor,üzüldüğün için diyorum çiçeeem. hadi değiştir bakalım stratejiyi ne uygulıcan banada söyle.

inşallah 2010 senin yılın olur hayatım. bol şans diliyorum. :Saruboceq:
bende gözaltıma kapatıcı sürmeden duramıyorum morluk olduğu için çok sinir oluyorum.

ah bhr cım o saç dökülmesini hala çekiyorum dr a gittim bir sürü tahliller falan neticede hepsi normal çıktı bir tek çinkoya baktırmadım oda çok pahalıydı zaten bir dünya bayıldım onuda sonra yaptıtırım dedim,ama keşke ilk onu yaptırsaydım belkide sorun ondardır.ki eksik olması çok sakıncalıymış. ama ben stresime bağlıyorum birazda çünkü ne zaman üzülsem ağlasam saçımın çok döküldüğünü farkettim.yani 2 olasılığım vardı. sende gittiğinde muhakkak ilk çinkoya baktır hayatım. dr bana çinko hapı verdi ama düzenli kullanan kim şimdi biraz düzelttim alıyorum devamlı. ama inan sağ taraftaki saçım solumdan daha az. mafoldumben

de tabi ki canım uyar ki ben de nerde yanlış yaptığımı bileyim bu hafta daha dikkatliydim en azından tatlı ve kızartma tarzı şeyler tüketmedim haftasonu olan kaçamakları kurtarmak için tartılmadım da daha bakalım yarın ne çıkacak :bbo:
saç dökülmesine gelince gerçekten beni strese sokuyo yarın sabah gidicem tahlil yaptırıcam tekrar umarım dediğin gibi çinko vitamin eksikliğinden falandır canım en azından kullanınca durur dökülme falan
2010 umarım hepimizin isteklerinin gerçekleşeceği bir yıl olur 2009 benim için zor geçen bir yıl oldu hastaneler işsizlik stres doluydu o yüzden 2010 un güzelliklerle gelmesini diliyorum Rabbimden :Saruboceq:

bu arada herkese selam. size geçen gece başıma gelen olayı anlatmak istiyorum kızlar. pazartesi günü işlerim yoğun diye çıkıp yemek yemedim bol su içtim,elma yedim,ıhlamur içtim. akşamda evde oğlumun tabağındakilerin birkaç kaşık kalanını yedim. 2 gündür wc ye gitmedim çok şişim var diye şu bekunisten yuttum. oturmaya arkadaşlar geldi çay sohbet fakan bende evde gofret var diye ondan çıkardım. tabi ben akıllısı gofretten 4 bilemediniz 5 tane yedim. ama yedikten sonra ağır geldiğini farkettim yemeseydim keşke dedim. neyse gece saat 2 sularında lavaboya kalktım ama sırtım acayip üşüyor,hırka alayımda wc ye öule gireyim dedim. hani ilaç aldım işim uzun sürer diye. :kedi: ama bu arada ben nefes alamamaya başladım,kalbimi birileri almış sıktıkça sıkıyor,geçer dedim derin nefes almaya çalıştım ama nafile. zor nefes alıyorum yani.eşime seslendim bağırarak kalk diye. tansiyonumdan şüphelendim acaba düştümü diye,eşim apar topar tansiyomu ölçtü 11-8 di küçüğüm çıkmıştı. ama ben çırpınıyorum derin nefes alabilmek için, eşim taksiyi aradı,valideyi aradı bu sırada benim vücut ısım düştükçe düştü birden buz kestim, midem coşmaya başladı,klozete koşup midemdekileri hepsini çıkardım, ama ne çıkarma. bir müddet sonra hafif hafif kendime gelmeye başladım. nefes almam rahatlamıştı. dedim gerek yok gitmeyelim düzeliyorum ama ısrarla gittik acile,tansiyoonumu falan ölçtüler normal çıktı. dr a anlattım sıkıntımın ne olduğunu oda tahlil yapmaya gerek görmedi öylelikle eve geldik.
ama resmen diyebilirimki gittim ve geldim. kendimden ümidi kesmiştim açıkçası o gün bugün sanırım dedim. hatta bir ara eşime,oğluma iyi bak,hakkını helal et dediğimide hatırlıyorum.
işte böyle,bu tansiyon ne berbat bişeymiş anladım açıkçası.Allah başa vermesin.

canım çok çok geçmiş olsun hayat aslında ne kadar kısa o yüzden çok iyi değerlendirmek gerekiyor ama stres sıkıntı dolu bi yaşam içerisindeyiz göremiyoruz bu acı gerçeği kendine dikkat et tatlım tansiyon problemin varsa sık sık kontrol ettir ihmal etme olur mu :1hug:

Baharcım, umuyorum dr moralini düzeltir. Yarın kursa yazılacak olmana çok sevindim. İşe bir taraftan başlayacaksın. Bence sana iyi gelecek.

umarım canım kursa henüz yazılmadım araştırıyorum bakalım muhtemelen ocakta yazılırım biraz daha bakayım aceleye gelmesin bana iyi geleceğine eminim en azından kendimi derslere verirsem herşeyi kafama takmam

kızlar galiba hasta oluyorum,iki gündür ara ara baş ağrılarım oldu ama salladım,dün gece boğazıma bişeyler takılıyormuş gibi oldum ve gece tıkandım,şimdi ise ara ara bunum akıyo ve az az öksürük var,hiç sevmiyorum hasta olmayı böyle zırt pırt :bbo:

bende bu sabah aynı şikayetlerle kalktım canım boğazım çok yanıyo yutkunmakta zorluk çekiyorum umarım ilerlemez bir de hastalıkla uğraşmayalım

ara 1 mandalina

geçmiş olsun canım nesi var minik sanberkciğin

evet artık kimsecikler olmuyo melzeyitcim... ad,sen ,ben öğle saatlerinde
önceden bahar oluyordu ama sanırım pc'nin olduğu oda soğuk oluyormuş
kendimiz çalar kendimiz oynarız artık :))
bende ara yapmadım daha ama birazdan 1 elma yerim artık
öğle hafif atlatmam lazım akşama balık var ve ızgara olmayacak cinsten,yağ da kızartmam lazım :((
az yerim ama yinde öğlen yemesem ii olur

canım gündüzleri geç kalkıyorum artık evin işleri yemek falan derken odanın soğuğunda çok duramıyorum girsem de çok kalamıorum ne yazık ki o yüzden akşamları açıyorum çoğunuz akşam saatleri burda oluyo hepinizi birden bulma imkanım oluyo yerimseniben

Back