bu arada herkese selam. size geçen gece başıma gelen olayı anlatmak istiyorum kızlar. pazartesi günü işlerim yoğun diye çıkıp yemek yemedim bol su içtim,elma yedim,ıhlamur içtim. akşamda evde oğlumun tabağındakilerin birkaç kaşık kalanını yedim. 2 gündür wc ye gitmedim çok şişim var diye şu bekunisten yuttum. oturmaya arkadaşlar geldi çay sohbet fakan bende evde gofret var diye ondan çıkardım. tabi ben akıllısı gofretten 4 bilemediniz 5 tane yedim. ama yedikten sonra ağır geldiğini farkettim yemeseydim keşke dedim. neyse gece saat 2 sularında lavaboya kalktım ama sırtım acayip üşüyor,hırka alayımda wc ye öule gireyim dedim. hani ilaç aldım işim uzun sürer diye. :kedi: ama bu arada ben nefes alamamaya başladım,kalbimi birileri almış sıktıkça sıkıyor,geçer dedim derin nefes almaya çalıştım ama nafile. zor nefes alıyorum yani.eşime seslendim bağırarak kalk diye. tansiyonumdan şüphelendim acaba düştümü diye,eşim apar topar tansiyomu ölçtü 11-8 di küçüğüm çıkmıştı. ama ben çırpınıyorum derin nefes alabilmek için, eşim taksiyi aradı,valideyi aradı bu sırada benim vücut ısım düştükçe düştü birden buz kestim, midem coşmaya başladı,klozete koşup midemdekileri hepsini çıkardım, ama ne çıkarma. bir müddet sonra hafif hafif kendime gelmeye başladım. nefes almam rahatlamıştı. dedim gerek yok gitmeyelim düzeliyorum ama ısrarla gittik acile,tansiyoonumu falan ölçtüler normal çıktı. dr a anlattım sıkıntımın ne olduğunu oda tahlil yapmaya gerek görmedi öylelikle eve geldik.
ama resmen diyebilirimki gittim ve geldim. kendimden ümidi kesmiştim açıkçası o gün bugün sanırım dedim. hatta bir ara eşime,oğluma iyi bak,hakkını helal et dediğimide hatırlıyorum.
işte böyle,bu tansiyon ne berbat bişeymiş anladım açıkçası.Allah başa vermesin.