• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben biraz çıkayım indirimler başlamış bi kaç alacağım bişey var öğleden sonra uğrarım... hava çok güzel belki şu ruh halime açık hava iyi gelir

günaydın kavaltımı ettim geldim.kahaltım 1 dilim ekmek,5 tane zetin,1 k.k peynir,kuşburnu çay.

Ferdacım Melise çok geçmiş olsun canım,ınşallah diştendir.Evet ya iki tane dr ailede ama kendi çocuğu gelince insan korkak oluyor:)
Sanberkin de burdu geçmedi daha ama daha iyi.bu sefer biz babasıyla hastalandık.Hep böyle oluyor ilk önce sanberkten başlıyor sonra ailede hepimizden geçiyor.Ama ilginç tarafı sanberk hafif geçirirken biz biraz daha ağır geçiriyoruz nedense?Ama öyleolsun yeterki sanberk iyi olsun:)))))))))))))

günaydın arkadaşlar çok kötü hastayım sırf size bildirimde bulunmak için açtım bilgisayarı :(
ferda ablacım benim kilomu aynı geçersen sevinirim tartılamadım dijital tartımın pili bitti sanırım çıkıp alacak halim bile yok bende merak ediyorum kaç kiloyum ama öğrenemedim :( geçmişi de okuyamıyorum bir ara daha ii hissettiğimde girer okurum öpüyorum hepinizi görüşürüz..

teşekkürler adcım bugün daha iiyim,sporda çok ter attım o rahatlattı.
bugün yediklerimi yazayım;
sabah: bir tane 8 kek ve 4 tane yulaflı bisküvi şekersiz çay ile
öğle: bir kase mercimek çorbası bol limonlu ve yanında salat
akşam: bir kepçe çorba,çok az mantar,az şeker fasulye yemeği yanında birkaç kaşık yoğurt,çok azda buğlama patates(biraz çok gözüküyor ama porsiyonlarım küçüktü)
bir kaç saat sonra bitki çayımıda içerim ve bu günüde tamamalamış olurum a.s
ne güzel hayatım sporla rahatlamışsın, keşke o imkan bendede olsa. sağlık açısından ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha gördük sayende.

selam arkadaşlar.Bugün giremedim kkya.akşam sanberk pek uyamadı sbah 4 e kadar uyumadım ben de,bugün o öğlende uyurken ben de onunla beraber uyudum.Tabi bu sefer işlerim kaldı ve nette açamadım.
Bugün yediklerimi yazıyım sabah 1 bardak süt.6 tane zeytin.1 dimi ekmek.ara ve öğlen yok çünkü uyudum ikindide 2 tane mandal,na 2 kayısı yedim.
Akiam yemeği 3 tane köfte,1 dilim ekmek,yarım bardak meyvesuyu.
akşam çok kötü kaçamak yaptım,300ckal çikolata yedim.((((((((((((((((((
çocuklar hastayken uyku hayal oluyor hayatım. onlar iyi olsunda yeter diyoruz.sen yine uyuyabilmişsin bırak işler kalsın hayatım.
fikriyecim çikolata yeme pikolata ye. reklam gibi oldu ama kalorisi düşük ayrıca doyuruyor çikolataya. gencizada yerdi devamlı bende bu sıralar başladım. iyi oluyor.

de tabi ki canım uyar ki ben de nerde yanlış yaptığımı bileyim bu hafta daha dikkatliydim en azından tatlı ve kızartma tarzı şeyler tüketmedim haftasonu olan kaçamakları kurtarmak için tartılmadım da daha bakalım yarın ne çıkacak :bbo:saç dökülmesine gelince gerçekten beni strese sokuyo yarın sabah gidicem tahlil yaptırıcam tekrar umarım dediğin gibi çinko vitamin eksikliğinden falandır canım en azından kullanınca durur dökülme falan
2010 umarım hepimizin isteklerinin gerçekleşeceği bir yıl olur 2009 benim için zor geçen bir yıl oldu hastaneler işsizlik stres doluydu o yüzden 2010 un güzelliklerle gelmesini diliyorum Rabbimden :Saruboceq:

canım çok çok geçmiş olsun hayat aslında ne kadar kısa o yüzden çok iyi değerlendirmek gerekiyor ama stres sıkıntı dolu bi yaşam içerisindeyiz göremiyoruz bu acı gerçeği kendine dikkat et tatlım tansiyon problemin varsa sık sık kontrol ettir ihmal etme olur mu :1hug:
inşallah canım tüm dilediklerin olur. ama şunu bilki hayatım stres baş düşman,tüm sağlımız için zararını biliyorsun haliyle böyle dışarıya çıkıyor. ama çinkodandır inşallahda vitamin takviyesiyle geçer diyorum gerçi benim hala geçmedi idare ediyoruz böyle.

Kızlar, bugün midem kötü. İlaç içtim. Umuyorum yarına daha iyi olacak. Öğleye doğru 1 tost yedim ve ayran içtim. Akşamüstü 2 mandalina yedim. Akşam da az tavuk ama midem çok rahatsızlık veriyor. Bazen gastritim azıyor, umarım canımı sıkmaz.
Size dün yazmıştım, bizim okula yeni bir ingilizceci geliyor diye. Ona 4 saatimi vereceğim. Bugün öğrendim ki bir kişi daha gelecekmiş. Şu anda dersine girdiğim sınıfları çok seviyorum ve gönlümden hiç birini vermek geçmiyor ama mecbur vereceğim. Bugünlere şükür ama ilk defa sınıf vereceğim diye içim burkuldu. Neyse, herşeyin hayırlısı..
miden nasıl oldu canım,bugün daha iyisindir inşallah. sen böyle yazınca aklıma ilk okul öğretmenimden ayrıldığım gün geldi,ne çok ağlamıştım. gerçi bütün sınıf ağlamıştı.öğretmeniminde gözleri dolmuştu
o an onunda çok üzüldüğünü anlamıştım. senide anlıyorum hayatım,inşallah her öğrencin için ayrı ve güzel bir yerin olur.
benim hafta benim icin diete adimdi aslinda dün sabah tartildim verdim görülüyodu ama ne yazikki barsaklarim tutuldu umarim yarin sabah tartiyi etkilemez
az yemek yemeğe başlayınca geniş olan bağırsaklar geç doluyor ve wc ye geç gidiliyor haliyle şişkinliği artıyor,en azından benim öyle hayatım.düzenede girmedi hala bakalım gidiyoruz böyle.
adcım biz de sıkça tava yoğurdu alırız eşim çok seviyor ama bakır kapta olanları burada hiç görmedim. Canım biz anneler biraz fazla düşüyoruz üzerlerine. Melis bugün biraz rahatsızdı sabah çok ateşli uyandı çok ağladı gitmeyeyim diye ama çok önemli bir dersim vardı gitmesem olmaz biraz gecikmeli olsam da gittim. kahvaltı yapmak istemedi ben olsan karalar bağlar otururdum ahh yumurtasını peynirini yemedi diye ama aç da kalırdı herhalde. Bakıcısı ne istiyorsa onu verdi dediki birşeyler yesinde güç toplasın yumurtasını da yarın yer bir gün yemese ne olacak. Bisküvi kek vs yedi kahvaltıda, yol boyu düşündüm o iyisini yapıyor ben hem kendimi hem melisi çok sıkıyorum galiba :( Bu arada geçmiş olsun hayatım, ilaçtan olmuş olabilir belki.
canım söylediğim tava yoğurdunu büyük olduğu için lokantalara verilirdi. marketlerde küçükleri satılırdı ama gerçekten çok lezzetli, adam lokantada yiyip beğenip almaya gelirdi ama evlere verilmediği için vermezdim. depozito olayından bayilere sıkıntı oluyordu.
valla haklısın melisim çok düşüyoruz üzerlerine ama istiyorum az yesin ama sağlıklı yesin. ama olmuyor malesef, ne alakaysa her öğleye doğru sütlü ekmeği vardı,(kolay yemek) dolayısıyla iştahı kesiliyor 2 hatta 3 saat sonra bile açıkmıyor bizimki,birde öyle kurnazki yemek yemediği zaman sevdiği şeyler verileceğini biliyor ya ona göre şerbetliyor bizi. birde çok yemek seçiyor yoruyor insanı.
bencede sanırım ilaçtan,aslında 1-2 defa kullandım ama bir daha kullanmıcam.

kızlar misafirlikten geldim çok yorgunm hemen yatacam
ne yediğimi yazayım eve gelince süt birkaç fındık bugün az yedim hehee
misafirlikte bir tane börek kabak salatası brokoli karnıbahar salatası ve bir türk kahvesinin gereğini yaptım sizce çokmu bana az geldi ama hım 1 tane mercimek köfte ben bile kendime hayret ediyorum patatesli börek mercimek köftesi kurabiye daha neler vardı ama çok aç olduğum için börek yemek zorunda kaldım açlıktan gözüm dönmüştü
ama kendime mercimek köftesi için dur dedim ya hayretler içindeyim bu arada bişey söyleyimde gülün
hani geçen cuma arkadaş 5 kilo aldım demişti ya
bu hafta 4 kilo vermişmiş ben çok güldümmm artık onun yalancısıyım
tebrikederim hayatı,hayır diyebilmişsin ne güzel.
4 kilo vermek zor değil hayatım. biliyorsun burdada verenler oldu,gerçi 3.300 gr ne zamandır 4 kg hesaplanıyor bilmiyorum ama neyse,bir bakmış ki aaaa verdiğim suymuş deyip hooop geriye geldi kilolar. sanırım o bayandada öyle oldu.

ama ben tartılmayı unuttum sabit geçelim bari sabah aceleyle kalktım ancak ufff ya özürdilerim
bende çok merak etmiştim kilonu. mafoldumben
bu sabah mutfak tartımı çıkardım tekrar
25gr ekmek
20gr peynir
3 zeytin
1tk reçel
domates salatalık yeşillik
tekrar eski diyetime dönüyorum bakalım noolcak
diyetisyeninde biz olalım hayatım,taktik ver anlat bakalım nasıl biriydi ona göre davranalım sana. kaydirigubbakcemile3

evet unuttum işte özür dilerim ama yarın bi arayazarım söz veriyorum baharcığım geçmiş olsun
dosbacığım hemen yerini öğreniyorum senin için ayyy indirim deme bana çıldıracam kkda biryer buldum urbanog (acaba reklam olurmu olmaz kkda var zati değilmi) ay inşallah olmaz bi bakın allah aşkına neler var neler hatta ingilizce öğretmenimiz bi baksada nasıl alışveriş yapılıyormuş bize anlattsa bide mail gönderse onlara kargo ücreti falan nasıl oluyormuş eee ingilizce olmayınca böyle ortada sap gibi kalıyorum ayyy bi bakın o siteye acayip şık çizmeler botlar hepsinden istiyorummm

Son düzenleme:
Asum canım ben pikolatı hiç görmedim.daha doğrusu hiç aramadım.Ben de alayım çiklata krizlerim gelince ondan yesem daha iyi.
Canım sanberk de öyle yapıyordu,yemek yemek istemiyordu çünkü arkasında aburcubur geleceğini biliyordu ben de inat ettim birj-kaç gün vermedim,resmen aç gezdi.sonunda ben kazandım tekrar yemeye başladı.Ama şuvarki büyünce daha akılı ve kurnaz olurlar ilerde nasıl kandırcam bilmiyorum....Şuana kesinlikle tvsiz yemek yemeği istemiyor,hatta beğnmediğise dey dey(değiştir) diyor ve komandayı alıyor:)))))))

ay ben o siteye hiç bakmayın en iyisi....heryerde imndirim ar bi süre alışveriş merkezlerinden uzak kalsam aile bütçeyiiçin çok iyi olur.

ben çıkıyorum arkadaşlar,oğlumla ilgilenmem lazım.dhaa türkçe şarkıları ezberlecem ona da söylemem lazım.:)))))) ne kadar komik bir durumdayım oğlumla beraber türkçe öğreniyoruz çok yakında beni geçecek ve hatlarımı göstercek:)))))))))) bu günleri sabırsızlıkla bekliyorum:))))))))))))

fikriyeceğim büyüdüğündede ya yiyeceksin doyacaksın yada aç kalacaksın diyeceksin
hım yemeyecek ozaman muhtemelen yemek vermeyeceksin o senin kararlı tavrını göreccek
ben kızıma ister yersin ister yemezsin bu seninle yemek arasındaki problem yersen sağlıklı bir çocuk olursun yemezsen hasta olursun ilaç ve iğneler seni bekler yemiyecem diyordu ozaman sana yemek yok kalk sofradan kızım git film izle biz yemek yiyeceğiz diyordum gidiyordu ilgi bekliyordu ama ilgide olmayınca anneceğim özürdilerim diyor geliyordu tıpış tıpış yiyordu yemezse aç yatırıyordum birkaç gün sonra meyvesini topladım şimdi mecbursun yiyeceksin diyorum ve yiyor

13.TAKIM 135. ETAP

ad1 (55.0 /55.3 /-0.3 /-0.55%)
dosba (67.9 / 68.2 / -0.3 / -0.44%)
melis08 (61.9 / 62.5 / -0.6 / -0.97%)
fikriye_bg (72.0/ 71.0/ 1.0/ 1.39%)
güzelimm (62.0 / )
Nachtigall ( 61.2 / 61.8 / -0.6 /-0.98%)
genciza (62.0, Geri Dönmek Üzere Ayrıldı)
bhr.87 (82.0 / 82.0/ 0.0/ 0.0%)
karamanlı (64.7, Geri Dönmek Üzere Ayrıldı)
melzeyit (78.0 /78.0 /0.0 / 0.00%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ()

Son düzenleme:
merhaba sevgili kardeş takımcığımız.. sizi epeydir ihmal ettik özür dileriz ama sağlık sorunları takım toparlanması vs derken ziyaretleri rafa kaldırdık.. umarım herkes iyidir...

melisim bugün buralardayım şekerciğim listeniz bitince bakarım bizimkide bir iki kişi kaldı vereceğim..

yüzde hesaplamasini nasil yapiyorsunuz??ben gece sahur yaptim bide barsaklarim tutuk buna ragmen 700gr vermisim,carsamba sabahi 1.100grdi demek bunlar bana 400grma maloldu
bu arada grubun en tombisi benim:))))
80.5di ilk gösterge
79.8son hali

domateslerden kaldıysa bende alayım,
nasıl düzene gireceğimi bilmiyorum,biryolunu bulmalıyım.koçluk yapacak birini istiyorum yemeden önce herşeyi ona sorucam ve beni yönlendirecek birini istiyorum.belki bu sefer faydalı olur.melzeyit gözüme seni kestiriyorum haberin ola.

scapula canım bu hafta paylaşım haftandı sanırım haftaya listede olacaksın,ne güzel vermişsin kilo,tebrikederim hayatım.

eski kilo - yeni kilo x 100 / eski kilo = sonuç

formül bu hayatım

Son düzenleme:
5.TAKIM 136.etap

chocolategirl ( 75.2 / 75.5 / -0.3 / 0.40% )
cedric ( 96.6 / 96.6 / 0.0 / 0.00% )
Pia ( 61.0 / 61.0 / 0.0 / 0.00% )
papatya73 ( 64.4 / 63.3 / 1.1 / 1.71% )
bijoux ( 62.9 / 61.5 / 1.4 / 2.23% )
elektra21 ( 92.9 / 89.7 / 3.2 / 3.44% ) (yeni üye)
acıgül ( 68.3 / 67.6 / 0.7 / 1.02% ) (yeni üye)
Serzenish ( 77.6 / 77.1 / 0.5 / 0.64% ) (yeni üye)

5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 599.2 / 591.8 / 7.4 / 1.24% )

Son düzenleme:
Back