• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benden başka kise yok aşağıda canlarım ben yatar kocişlede konuşmuyorum ya kızıma sarılayımda yatayım hehehehe:)))))))))))))))))))))))

halaa barışmadınmı kocişle yapma canım Şeniz
kızına sarıl yat tabi de kocişi de bırakma.
iyi geceler tatlım görüşürüz.

meliscim kahvaltım biraz karışık oldu
azıcık peynir zeytin
1 çay kaşığı reçel ve pekmez
1 dilim ekmek
2 yk melemen
1 yumurta
7-8 dilim patates kızartması !!!!
ay ne çok yemişim
ama saat 8:30 da başladık 12 de kalktk
öğle ise
ayyy çok utandım
1 minik kase sarımsak köfte
1 dilim süt tatlısı

akşam sadece 1/2 kase çorba
biraz öncede 1 elma
:((

meliscim kahvaltım biraz karışık oldu
azıcık peynir zeytin
1 çay kaşığı reçel ve pekmez
1 dilim ekmek
2 yk melemen
1 yumurta
7-8 dilim patates kızartması !!!!
ay ne çok yemişim
ama saat 8:30 da başladık 12 de kalktk
öğle ise
ayyy çok utandım
1 minik kase sarımsak köfte
1 dilim süt tatlısı

akşam sadece 1/2 kase çorba
biraz öncede 1 elma
:((

neyse dosbacım önemli olan akşamın akşamı hafif atlatmışsın ya o iyi.

kızlar offf mutszum ben kilo aldım biraz 59akadar düşmüştüm ama aldım işte birşeyler yapmak istiyorum olmuyor bir türlü :( olayı kafamda bitirmeliyim yeniden.

ben geldim
sanberk biraz rahatsız da ona baktım.
FerdacımMelisin fotoraflara baktım,41 kere maşallah.Canım daha küçücükken çok akılı bakıyormuş akılı olcağını belli.Annesine çekmış herhalde..

kızlar offf mutszum ben kilo aldım biraz 59akadar düşmüştüm ama aldım işte birşeyler yapmak istiyorum olmuyor bir türlü :( olayı kafamda bitirmeliyim yeniden.

eh keşeke biz de senin gibi mutsuzl olalım 59 kiloluyuz diye..ah nerdeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile2

fikriyecim fotolarına baktım ne kadar güzelmişsin hayran kaldım özellikle gebelik düğün fotolarına bir de özel bir gün varmış galiba çok süslüsün.
biraz da sanberkin fotolarını ekle de bakalım.

ahh canım bende 65 i görmüştüm ama bende toparlanamıyorum
izin mi alsam diye düşündüm ama o zaman çok daha kötü oluyor ...
bugün arkadaşım 1.5 yaşındaki bebişine rağmen 53 kilo idi sanırım nasıl moralim bozuldu ... ve o haline rağmen sürekli yaramaz oğlunun peşinden koşturuyo sürekli yürüyüşünü yapıyor ve hatta sabah sporunu bırakmıyormuş kendimden utandım

dosbacım kahvaltın biraz fazla olmuş fakat akşama doğru yemeği azltmışsın,akşam da çok iyi bitimişsin.ışte hepimiz böyle yapmalıyiz.Ben ise tam tersi yapıyorum gündüzeleri hafif atlayıp akşamları b i oturuyorum gözün ne gördüyse............

ben geldim
sanberk biraz rahatsız da ona baktım.
FerdacımMelisin fotoraflara baktım,41 kere maşallah.Canım daha küçücükken çok akılı bakıyormuş akılı olcağını belli.Annesine çekmış herhalde..

nesi var sanberkin?
evet canım çok cin gibi bakıyordu ilk doğdu hastanede bile öyleydi öyle de gitti cadı inşallahchep öyle açıkgöz ve akıllı olur. Sanberkim de çok tatlım ama çok da yok fotosu ekle de bakalım.

eh keşeke biz de senin gibi mutsuzl olalım 59 kiloluyuz diye..ah nerdeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile2

yok canım 59dum şimdi işte 61.5 62 arasıyım kilo aldım ondan mutsuzum.

kızlar ben yatıyorum hepinize ii geceler diliyorum ve hepinizi öpüyorum

Ferdacım sanberkin de var ayrı bir album var sanberk diye.O süslü fotom balo gecesinden.

dosbacım kahvaltın biraz fazla olmuş fakat akşama doğru yemeği azltmışsın,akşam da çok iyi bitimişsin.İşte hepimiz böyle yapmalıyiz.Ben ise tam tersi yapıyorum gündüzeleri hafif atlayıp akşamları b i oturuyorum gözün ne gördüyse............

canım geceler uzun olduğu için dayanamıyoruz
akşam kaçamakları oluyor ama ben bu sabahı ancak böyle telafi edebildim

Sanberk ishal oldu bugün.Zaten ne yedirdinizde yazdım.Hep Melis aklımdaydı bugün hem sanberkin ishalinden biraz Melise geçsin diyordum.Öyle ikisinin durumu dengelenir hehe

canım geceler uzun olduğu için dayanamıyoruz
akşam kaçamakları oluyor ama ben bu sabahı ancak böyle telafi edebildim
evet canım işte gece kaçamakları olmasa burda olmazdık herhalde.Ama bir taraftan da iyi ya yoksa nasıl tanışırdık:)))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile5

Sanberk ishal oldu bugün.Zaten ne yedirdinizde yazdım.Hep Melis aklımdaydı bugün hem sanberkin ishalinden biraz Melise geçsin diyordum.Öyle ikisinin durumu dengelenir hehe

ayy evet ne güzel olur off bıktm ben de herşeyine çok dikkat etmem gerekiyor bir gün dikkat etmeyeyim ilte sonuç bugün yine oldu :(
sen muz yedir hemen kolayı var.

evet mezunıyet gecesinden.:lepi:

çok güzel.

sanberk var bide sanberk 1 yaşında diye albumları var

bakıyorum ohhh çok şeker hepsi bayıldım.

Back