• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hadi canım iyi geceler,ben de kaçıyorum.Güzel torumlarını için teşekkürler arkadaşım.

Kızlar, akşam ne kadar güzel sohbet etmişsiniz ::)))

Şimdi aşure başladı e ben cuma günü memlekete gidecem orda yapıp daıtırsam olurmu?Geçen burda yaptım ama dağtıcam kimse yok var ama çok az bi binadaki komşulara hepsi de kapıyı açmadılar,bakkalcıya götürdüm 2 aile arkadaşlarımız var onlara da.Ne yapsam en iyi nasıl olur?yardım....

Sen de aynı yönde karar vermişsin. Bence de köyde dağıt aşureni. Sevdiklerin ve tanıdıkların arasında daha güzel olur

sağol canım inşallah, bir kaç plaketim var laf aramızda karşınızda genç araştırmacı ödülü almış biri duruyor :))
adcım ben de düzene oturtamadım geç uyuyor benim hiç yaşam alanım kalmıyor o uyuyunca bilg. başına otururdum çalışırdım falan şimdi ne zaman otursam kalk diye bağırıyor şimdi idare ediyor şaşırdım babası ilgileniyor. Gerçi haklısın melis de bu ara geç yatıyor ama geç de kalkıyor benimde işime geliyor aslında. Ne yapsak dokunmayalım bari biraz 10.30a doğruya çekmeye çalışalım barı çok geç birçocuk için bence.
arz talep dengesizliğinden kaynaklı krizler bunlar canım dolayısıyla ihracata dayalı dış piyasaya konomiler daha çok etkileniyorlar, Türkiye de etkileniyor tabi ama bir çok ülke daha fazla etkileniyor. Konuşuruz bir ara :))
Kolay gelsin canım en iyisi test yapmak bi,zim derslerde zor ama okuması kolay. Bizimde p.tesi başlıyor sınavlar bugün itibariyle lisans derslerim bitti çok şükür sadece y.lisanlara devam edeceğim. Çocuklarımla hüzünlü bir ayrılış yaşadık :)

Melisim, daha da plaketler alırsın inşallah. Ahh canım, ah. Test daha kolay da olmuyor işte. Nasıl yazıyorlar, bi görelim diyoruz :)))

Baharcım.Melzeyit nasılsınız canım.Aclık var mı?
Ben akşam kocaman bir tabak soğan yemei yedim ben 1 dilim ekmek yedim diye düşündüm ama eşim yok 2 tane yedin diyor,dalgamı geçiyor benimle anlamadım.Bundan sonra 1 dilimi alcam yanıma yoksa sohbette anlamıyorum ne yediğimi.kötü tarafı puding yedim.uf bu tatlılar omasaydı....yarın kendimi toparlamam lazım 2 dilim ekmek limitim olcak.yoksa böyle olmaz gitigde kilo alıyorum ...yakında 90 giderim.
Fikriyecim, aslında puding gene en masum tatlı. Ama akşam olması işi biraz bozmuş. Ben de aşureyi bitirdim.

Ben de memlekette yapmak istiyordum ama oluyormu bunu bilmiyordum.İyi orda yapsam daha iyi orda bir köyde oturuyoruz nerdeyse tüm köya dağtıyoruz daha güzel olur.Geçen sene kime dağtıcagıma şaşırmıştım,bide kapıyı açmayan oldu çok üzülmüştüm.
Boşver, kapıyı açmayan açmasın. Onun ayıbı. Yüzü kızarsın. Köyde daha sıcak bir ortamda dağıtırsınız.

işletmeyi bitirince kendi alanımda bi yerlere gelemezsem o alanda ilerlemeye çalışıcam canım ama artık beklemekten sıkıldım mumarım 2010 da yerleşirim ve düzenim yerine oturur artık

haklısın canım makyaj kesinlikle bambaşka yapıyor sadece görünüm olarak değil psikolojik olarak da daha rahat hissediyor insan kendini evde bile siyah göz kalemi sürmezsem rahat edemem olmazsa olmazımdır opuyorumnanaktan

Baharım, 2010 da iş hayatın inşallah tam istediğin gibi olur. İçine sinen KPSS kursu bulabildin mi canım? Ya da sen yazdın, ben mi kaçırdım :))
Resimlerinden de anladım canım, favori makyaj ürünün siyah kalem :)) Çok da yakışıyor.
Ben gözaltlarım biraz mor olduğu için kapatıcısız makyaj yapamam ve göz kalemi de sürerim. Neyse, resimlerimi eklediğimde görürsünüz :) Hele bi bilgisayar yapılsın.

iyi aksamlar kizlar...
kizim 18 aylik meliscim..
bugün bi toplantiyakatildi ikram vardi kactim..eve geldigimde 8i gecmisti bisey yiyemedim..acimmmmmm..bu aksami atlatmam lazim...

Neyse ki dün bitti, güne güzel bir kahvaltıyla başlarsın canım.

fikriyecim ekledim facebooka başka facebooku olan ve isteyen varsa özelden yollayabilir eklerim hemen :)

Benim de facebook'um var...

kızlar offf mutszum ben kilo aldım biraz 59akadar düşmüştüm ama aldım işte birşeyler yapmak istiyorum olmuyor bir türlü :( olayı kafamda bitirmeliyim yeniden.

Melisim, iş temposu fazla olunca rejim sekteye uğruyor. Derslerin azalmaya yüz tuttuğu için bence şimdi daha rahat rejime konsantre olursun. Sıkma canını.

Kızlar, afiyetler aşureyi bitirdim. Artık kaç bin kalori aldım, bilmem.
Kahvaltım standart. 2 dilim ekmek, peynir ve 1 kaşık zeytin ezmesi.
Okuldan sonra spor var. Hepinize muazzam güzel bir gün...

günaydııııın a.s.
geç kalktım güzel bi kahvaltı yaptım öğle yemeği yemem artık akşama ne yemek yapacağımı bilmiyorum
sizler nasılsınız.:??

merhaba ben ne yedim 1 dilim kaşar peyniri 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

ara 3 tane light bisküvi

öğlen arkadaşlar güveç yaptırmışlar 1 tabak güveç oda sebze olarak 8-9 kaşık eder

2 dilim ekmek

ama tatlı yedim birkaçtane neyse akşama telafi ederim

Kızlar, akşam ne kadar güzel sohbet etmişsiniz ::)))

Melisim, daha da plaketler alırsın inşallah. Ahh canım, ah. Test daha kolay da olmuyor işte. Nasıl yazıyorlar, bi görelim diyoruz :)))
Benim de facebook'um var...

Melisim, iş temposu fazla olunca rejim sekteye uğruyor. Derslerin azalmaya yüz tuttuğu için bence şimdi daha rahat rejime konsantre olursun. Sıkma canını.

Kızlar, afiyetler aşureyi bitirdim. Artık kaç bin kalori aldım, bilmem.
Kahvaltım standart. 2 dilim ekmek, peynir ve 1 kaşık zeytin ezmesi.

evet güzel sohbet ettik :)
inşallah canım hepimiz nice başarılara imza atarız inşallh.
Çok yazarlar çok bu öğrenci milleti:) bir soru sorarsın tüm bildiklerini yazarlar.
adiyet olsun ee aşura ayı arada olur mecbu yiyeceğiz. Ben hnüz açılışı yapmadım :)

günaydııııın a.s.
geç kalktım güzel bi kahvaltı yaptım öğle yemeği yemem artık akşama ne yemek yapacağımı bilmiyorum

günaydın canım. Benim de kardeşim gelmişti eve annemlere kahvaltıya çağırayım dedim ama sonra hadi dışarı çıkalım dedim değirmen pastanesinde brunch yaptık yedim herşeyden ama çok doymuşum öğlen yemeği bile yemedim henüz hiç aç değilim.

ara 3 tane light bisküvi

öğlen arkadaşlar güveç yaptırmışlar 1 tabak güveç oda sebze olarak 8-9 kaşık eder

2 dilim ekmek

afiyet olsun canım.

selam kızlar dün ne kadar çok kaynatmışsınız öyleeee kaydirigubbakcemile3 bende bir ara girdim ama yazacak fırsat bile bulamadım doktora gitmem gerekiyo tahlilleri yenilemek için ama ona bile isteksizim saçlarım dökülüyo moralim bozuk o yüzden ihmal edemem daha fazla eskisinin yarısı kadar kaldı nerdeyse psikolojim berbat anlayacağınız yarın da kursa kaydolmak için dışarı çıkıcam ona bile istek yok yani iyice eve kapanmışım eskiden evde durmazdım bir gün bile :( neyse canlarım sizin de içinizi kararttım tekrar girerim sonra kimseler yok zaten öptüm hepiniz

aa melisciğim o değirmen size yakınmı benim eşimin yiğeni orayı anlata anlata bitiremiyor bide anısı var sahibiyle ilgili ama gelince bende istiyiorum

adcığım vallahi hafif atlattım 6- kaşık kurufasulye ve yarım kase yoğurt tava yoğurdu kesinlikle tavsiye ediyorum
4 kaşık pilav ve 2 tane kornişon salatalık turşusu yoksa kordişonmuydu hehehee
şimdi kızımmı yedirecem bakalım ondan kalanları yersem belki az daha yemiş olurum
valla hayatım sen bu hafta sürpriz yapacaksın sanırım. maşallah diyorum sadece.
tava yoğurdun tadı diğer yoğurtlara göre gerçekten güzeldir. özellikle sütaş ın 6 kg tava yoğurdu daha da bir güzeldir. bakır kaplardadır. zaten ondan esinlenip 1 kg lık 2 kg lık plastik kaplarda tava yoğurt yapmaya başladılar. ama eşim kaymaklı yoğurt sevmiyor diye uzun zamandır alamıyorum,alsamda kendim tüketemem. kaymaksıza devam artık.
bu günlükte bu kadar bu arada suyumu içiyorum 2lt,sporumuda yaptım güzeeelce,ehh birde kuaföre gittim manikür ve saç kesimi kendimi çok iyi hissediyorum zemuszemus
melankolim gerçekten çok iyi gidiyorsun,tebrikederim canım.
bakımda yapılmış ooohh keyfine diyecek yok. sıhhatler olsun hayatım.
haklısın canım bak utandım şimdi pis boğazlı olduğum için :kedi:
yok be gulüüüm,sana diyorum ama senden farklımıyım sanki, ''dinime küfreden müslüman olsa bari''. ama senin kiler biraz sık oluyor,üzüldüğün için diyorum çiçeeem. hadi değiştir bakalım stratejiyi ne uygulıcan banada söyle.

yazayım aldığım kiloları mor olarak 63 kilocuk oluvermişim hangi ara aldım bilmem ki eşim sen bu aralar kk ye girmiyorsun diyor valla utancımdan girecek yüzmü var dedim biraz verip öyle geleyim diyordum ama baktım vermek ne mümkün durmadan alıyorum artık allı morlu geldim
ahada sopa sana. :oklava:
bizden koparsan alırsın öyle kiloları,tamam kabul ediyorum öyle bir ayda 5 kilo,2 günde 2 kilo gibi iddealarımız yok, kaydirigubbakcemile3 istediğin kiloya ulaşmak uzun sürüyor ama geç olsun temiz olsun dimi. kaydirigubbakcemile

Tırtılı zorlayarak kelebek yapamazsınız, kendİ İÇİnden gelen bİr deĞİŞİm olduĞu zaman muhteŞem bİr kelebek olur
aramızda kaÇ kİŞİ muhteŞem bİr kelebek olmaya karar verdİ
sİzİ bİlmİyorum ama tırtıllıktan sonrakİ o engÜzel kelebeklerden bİrİ yolunda İlerlİyorum(bahar hanım duyrulur)
ben diyorum var bu hatunda bişiyler diye :delphin:

Ben de kahvaltıda 2 dilim light ekmek, 1 parça peynir yedim. Öğlen 1 tost yedim. Akşam da meyve ve ayran (ayrı zamanlarda) yemeyi planlıyorum.Bugün okul çıkışı bir arkadaşla gezdik. Ruj alacaktım. Oradaki kız çok hafif makyaj yaptı. Pudra ve allık sürdü ve hemen yüzüm değişti yaa. Makyaj insanı hemen değiştiriyor.Kızlar, dünya kadar okumam gerken sınav var. Öğrencileri de alıştırmışım, dün sınav yaptım, bugün neden okumadınız diyorlar.
2 hafta sonra da 3. sınavlarım var. Yani bunları bir an önce okumam lazım ama elim varmıyor. Her sınav kağıdı 3 sayfadan oluşuyor. Hazırlarken iyi de okuması ne olacak, bilmem.
kesinlikle hayatım makyaj çok değiştiriyor. bir ruj bir kapatıcı olsa insanın yüzüne renk geliyor. ben her zaman sade makyajdan yanayım aksini gördüğüm insanları boya fıçısına benzetiyorum zaten kaydirigubbakcemile3
eğitimci olmal çok zor hayatım Allah kolaylık versin.sen en iyisi üşünme başla okumalara bir iki gider öyle bakmışsın hepsi bitmiş. belkide bitirdin ben yazasıya kadar. kaydirigubbakcemile3

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz 2 gündür giremiyorum cok calisiyorum kayinvalidem burda yarinda gezmeye gidiyoruz kendinize iyi bakin simdiden hepinize iyi seneler
iyi gezmeler hatun. opuyorumnanaktan kilo verme nasıl gidiyor. aman diyim karamanlım sakın boşlayıpda kilo alma bak o kadar idolümüz oldun valla çok hesap verirsin bize habrın ola. :kedi:

sağol canım inşallah, bir kaç plaketim var laf aramızda karşınızda genç araştırmacı ödülü almış biri duruyor :))
adcım ben de düzene oturtamadım geç uyuyor benim hiç yaşam alanım kalmıyor o uyuyunca bilg. başına otururdum çalışırdım falan şimdi ne zaman otursam kalk diye bağırıyor şimdi idare ediyor şaşırdım babası ilgileniyor. Gerçi haklısın melis de bu ara geç yatıyor ama geç de kalkıyor benimde işime geliyor aslında. Ne yapsak dokunmayalım bari biraz 10.30a doğruya çekmeye çalışalım barı çok geç birçocuk için bence.
yakışıııırrrr. daha iyilerini alırsın inşalah hayatım.
oğlum erken kalktığı zaman iyi oluyordu. evdeyken değilde çalışırken. çünkü o erken kalkınca kahvaltısını ben yaptırabiliyorum dolayısı ile ne yediğini biliyorum yada ben daha çok uğraşıp faydalı şeyler yemesini sağlayabiliyorum. diğer türlü pek uğraşmıyorlar malesef. hafta sonu diyorum erken kaldırıyım uykusunu istediğim duruma getirmeye çalışayım ama bende kalkamıyorumki.kış ayında olmuyor malesef hayatım. sıcacık yataktan çıkası gelmiyor insanın. artık olduğu kadar diyorum.

Şimdi aşure başladı e ben cuma günü memlekete gidecem orda yapıp daıtırsam olurmu?Geçen burda yaptım ama dağtıcam kimse yok var ama çok az bi binadaki komşulara hepsi de kapıyı açmadılar,bakkalcıya götürdüm 2 aile arkadaşlarımız var onlara da.Ne yapsam en iyi nasıl olur?yardım....
memlekette yap bencede hayatım, bol bol kapı burda hiç uğraşma derim bende ama ordada baya kapı varmış anacım. en iyisi nerde yaptığın mutlu edecekse seni orda yap en iyisi.
işletmeyi bitirince kendi alanımda bi yerlere gelemezsem o alanda ilerlemeye çalışıcam canım ama artık beklemekten sıkıldım mumarım 2010 da yerleşirim ve düzenim yerine oturur artık
haklısın canım makyaj kesinlikle bambaşka yapıyor sadece görünüm olarak değil psikolojik olarak da daha rahat hissediyor insan kendini evde bile siyah göz kalemi sürmezsem rahat edemem olmazsa olmazımdır opuyorumnanaktan
inşallah 2010 senin yılın olur hayatım. bol şans diliyorum. :Saruboceq:
bende gözaltıma kapatıcı sürmeden duramıyorum morluk olduğu için çok sinir oluyorum.
kuru fasulyem çok lezzetli oluyor artık kuru fasulyeyi ıslatın ve bir gün suda beklesinsonra yiyeceğin kadar poşetlere koy derin dondurucuna at
yapacağın zaman çıkart dolaptan bekletmeden düdüklüye soğanını etini salçasını suyunu koy suuyunu ayarlamayı unutma kapat ağzını düdüklünün o fısss sesi çıkınca 25 bilemedin 28 dakika süper lezzetli bir kuru fasulye sana aşurede bukadar kolay işte ilk yaptığımda bende korkuyodum ama zor değilmiş
bacım kullandığın düdüklü eski tipmi yeni tipmi. benim yok validede var ama eski tip. seninde eskiyse sen pişirme zamanlarını iyi biliyorsun anladığım kadarıyla birde kullanımı bacım hani diyiversen,tabi eski tipse.

kızlar offf mutszum ben kilo aldım biraz 59akadar düşmüştüm ama aldım işte birşeyler yapmak istiyorum olmuyor bir türlü :( olayı kafamda bitirmeliyim yeniden.
al bendende o kadar.ne olcak bilmiyorum.
Kızlar, afiyetler aşureyi bitirdim. Artık kaç bin kalori aldım, bilmem.Kahvaltım standart. 2 dilim ekmek, peynir ve 1 kaşık zeytin ezmesi.
afiyet olsun hayatım,benim yerimede yemiş kabul ediyorum seni ve ben yemiyorum. kaydirigubbakcemile3
günaydııııın a.s.
ara 3 tane light bisküvi
2 dilim ekmek
afiyet olsun bacularım. a.s.

selam kızlar dün ne kadar çok kaynatmışsınız öyleeee kaydirigubbakcemile3 bende bir ara girdim ama yazacak fırsat bile bulamadım doktora gitmem gerekiyo tahlilleri yenilemek için ama ona bile isteksizim saçlarım dökülüyo moralim bozuk o yüzden ihmal edemem daha fazla eskisinin yarısı kadar kaldı nerdeyse psikolojim berbat anlayacağınız yarın da kursa kaydolmak için dışarı çıkıcam ona bile istek yok yani iyice eve kapanmışım eskiden evde durmazdım bir gün bile :( neyse canlarım sizin de içinizi kararttım tekrar girerim sonra kimseler yok zaten öptüm hepiniz

ah bhr cım o saç dökülmesini hala çekiyorum dr a gittim bir sürü tahliller falan neticede hepsi normal çıktı bir tek çinkoya baktırmadım oda çok pahalıydı zaten bir dünya bayıldım onuda sonra yaptıtırım dedim,ama keşke ilk onu yaptırsaydım belkide sorun ondardır.ki eksik olması çok sakıncalıymış. ama ben stresime bağlıyorum birazda çünkü ne zaman üzülsem ağlasam saçımın çok döküldüğünü farkettim.yani 2 olasılığım vardı. sende gittiğinde muhakkak ilk çinkoya baktır hayatım. dr bana çinko hapı verdi ama düzenli kullanan kim şimdi biraz düzelttim alıyorum devamlı. ama inan sağ taraftaki saçım solumdan daha az. mafoldumben

bu arada herkese selam. size geçen gece başıma gelen olayı anlatmak istiyorum kızlar. pazartesi günü işlerim yoğun diye çıkıp yemek yemedim bol su içtim,elma yedim,ıhlamur içtim. akşamda evde oğlumun tabağındakilerin birkaç kaşık kalanını yedim. 2 gündür wc ye gitmedim çok şişim var diye şu bekunisten yuttum. oturmaya arkadaşlar geldi çay sohbet fakan bende evde gofret var diye ondan çıkardım. tabi ben akıllısı gofretten 4 bilemediniz 5 tane yedim. ama yedikten sonra ağır geldiğini farkettim yemeseydim keşke dedim. neyse gece saat 2 sularında lavaboya kalktım ama sırtım acayip üşüyor,hırka alayımda wc ye öule gireyim dedim. hani ilaç aldım işim uzun sürer diye. :kedi: ama bu arada ben nefes alamamaya başladım,kalbimi birileri almış sıktıkça sıkıyor,geçer dedim derin nefes almaya çalıştım ama nafile. zor nefes alıyorum yani.eşime seslendim bağırarak kalk diye. tansiyonumdan şüphelendim acaba düştümü diye,eşim apar topar tansiyomu ölçtü 11-8 di küçüğüm çıkmıştı. ama ben çırpınıyorum derin nefes alabilmek için, eşim taksiyi aradı,valideyi aradı bu sırada benim vücut ısım düştükçe düştü birden buz kestim, midem coşmaya başladı,klozete koşup midemdekileri hepsini çıkardım, ama ne çıkarma. bir müddet sonra hafif hafif kendime gelmeye başladım. nefes almam rahatlamıştı. dedim gerek yok gitmeyelim düzeliyorum ama ısrarla gittik acile,tansiyoonumu falan ölçtüler normal çıktı. dr a anlattım sıkıntımın ne olduğunu oda tahlil yapmaya gerek görmedi öylelikle eve geldik.
ama resmen diyebilirimki gittim ve geldim. kendimden ümidi kesmiştim açıkçası o gün bugün sanırım dedim. hatta bir ara eşime,oğluma iyi bak,hakkını helal et dediğimide hatırlıyorum.
işte böyle,bu tansiyon ne berbat bişeymiş anladım açıkçası.Allah başa vermesin.

Son düzenleme:
neyse kızlar ben kaçıyorum gece gelmeye çalışırım ama sanmıyorum. ogün gece acilden geldikten sonra oğlum uyandı sağolsun 1 saat uyutmak için uğraştım.dün gecede uyuyup uyandım sonra uykum kaçtı.geç uyudum anlayacağınız yorgunum ama belli olmaz gelebiliyimrde. öpüldünüz.
çok konuşmayın yaa oku oku bitiremiyorum sayfaları. kafamçokkarıştı

adcım canım büyük geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın
canım çalıştığın için ara yapamıyorsun sanırım sonuçta ana yemekleri de çok yemiyorsun tansyon ve kan şekeri hızlı değişim gösteriyor... ben de diyetisyenden önce ii hissetmediğim oluyordu ama aralar bana çok iyi geldi... canım daha çok genciz ve bu vücuda nasıl bakrasak o da bize ilerde onu verir bu yüzden doktorunu ihmal etme...

kızlar öğle yemeği yemeyecektim ama arkadaş aradı sana geliyorum diye yaş pasta aldım hemen bi kaç hazır bişi... ama dayanamadım pastadan yedim :( pişmanım
akşam dayanabilirsem bişey yemek istemiyorum ya da sadece çorba :((

adcım canım çok geçmiş olsun,ALLAH beterinden korusun ve bir daha yaşatmasın RABBıM(amiiiinn)
bugün ne yediğimden başlayayım;
sabah: 4 tane yulaflı bisküvi yanında şekersiz çay
öğrencimin ısrarlarına dayanamadım ve evlerine gittim öğlen
öğlen: 5-6 çatal patates kızarması yanında 2 tuzlu krep ve 2 lokma peynir(kahvaltı gibi oldu birazkaydirigubbakcemile3)
bu arada sporumu yaptım ve çok yoruldum
akşam: bir tabak şeker fasulyesi yemeği içinde az patates ve havuç üzeri maydanozlu yanında da bir kase yoğurt yarım dilim ekmekle
bu günlükte yeme olayını bitirmiş durumdayım,öğrencilerim bana zayıfladığımı söylediler ve çok mutlu oldum,kıyafetlerimden de anlıyorum.adetim bitsin tartılcam sonucu çok merak ediyorum:uhm:

mantı var bugün mantı kocaman bir kase yiyecem ve gelecem kocaman bir bardakta kola dermişim 4-5 kaşık mantı ve çorba içecem ikiside kaebonhidrat çorba yapmasan tek mantı yetmezmi yeter çok bilee

ara olarak 1 tane süt7-8 fındık 3-4 badem yedim adcuğum bacım ne yaptın öyle çokkkk geçmiş olsun hım düdüklü eski tip benim
başı varya hani ilk buharı çıkınca dakika arasında pişer sen yapacağın gün sor bana özelden anlatırım

Merhabalar kızlar, bugün topiğimiz pek sessiz. Standart bir gün geçti. Spora gidemedim. Çünkü sınav okumam lazımdı. Aslında spora gitmeye üşendim. İşin doğrusu bu.
Bize herhalde haftaya yeni bir ingilizceci gelecek. Sevindim. 4 saat ders verdim. Programım nisbeten hafifleyecek. Öğleye doğru 1 bardak ayran ve çubuk kraker yedim. Öğlen 1 light sandviç ekmeği arası peynir yedim. (ekmeğin içi çıkarılmış)
Birazdan tavuk yiyeceğim ve arkasından meyve.

Baharcım, umuyorum dr moralini düzeltir. Yarın kursa yazılacak olmana çok sevindim. İşe bir taraftan başlayacaksın. Bence sana iyi gelecek.

kesinlikle hayatım makyaj çok değiştiriyor. bir ruj bir kapatıcı olsa insanın yüzüne renk geliyor. ben her zaman sade makyajdan yanayım aksini gördüğüm insanları boya fıçısına benzetiyorum zaten kaydirigubbakcemile3
eğitimci olmal çok zor hayatım Allah kolaylık versin.sen en iyisi üşünme başla okumalara bir iki gider öyle bakmışsın hepsi bitmiş. belkide bitirdin ben yazasıya kadar. kaydirigubbakcemile3
Canım, sınıflardan biri bitti, diğeri de yarıladı :) Daha iki sınıf kaldı. Ben de makyaj konusunda senin gibi düşünüyorum. Yağlıboya tablo gibi gibi gezmemek lazım.

bu arada herkese selam. size geçen gece başıma gelen olayı anlatmak istiyorum kızlar. pazartesi günü işlerim yoğun diye çıkıp yemek yemedim bol su içtim,elma yedim,ıhlamur içtim. akşamda evde oğlumun tabağındakilerin birkaç kaşık kalanını yedim. 2 gündür wc ye gitmedim çok şişim var diye şu bekunisten yuttum. oturmaya arkadaşlar geldi çay sohbet fakan bende evde gofret var diye ondan çıkardım. tabi ben akıllısı gofretten 4 bilemediniz 5 tane yedim. ama yedikten sonra ağır geldiğini farkettim yemeseydim keşke dedim. neyse gece saat 2 sularında lavaboya kalktım ama sırtım acayip üşüyor,hırka alayımda wc ye öule gireyim dedim. hani ilaç aldım işim uzun sürer diye. :kedi: ama bu arada ben nefes alamamaya başladım,kalbimi birileri almış sıktıkça sıkıyor,geçer dedim derin nefes almaya çalıştım ama nafile. zor nefes alıyorum yani.eşime seslendim bağırarak kalk diye. tansiyonumdan şüphelendim acaba düştümü diye,eşim apar topar tansiyomu ölçtü 11-8 di küçüğüm çıkmıştı. ama ben çırpınıyorum derin nefes alabilmek için, eşim taksiyi aradı,valideyi aradı bu sırada benim vücut ısım düştükçe düştü birden buz kestim, midem coşmaya başladı,klozete koşup midemdekileri hepsini çıkardım, ama ne çıkarma. bir müddet sonra hafif hafif kendime gelmeye başladım. nefes almam rahatlamıştı. dedim gerek yok gitmeyelim düzeliyorum ama ısrarla gittik acile,tansiyoonumu falan ölçtüler normal çıktı. dr a anlattım sıkıntımın ne olduğunu oda tahlil yapmaya gerek görmedi öylelikle eve geldik.
ama resmen diyebilirimki gittim ve geldim. kendimden ümidi kesmiştim açıkçası o gün bugün sanırım dedim. hatta bir ara eşime,oğluma iyi bak,hakkını helal et dediğimide hatırlıyorum.
işte böyle,bu tansiyon ne berbat bişeymiş anladım açıkçası.Allah başa vermesin.

Canım, geçmiş olsun. Bi daha yaşamazsın inşallah..

adcım canım çok geçmiş olsun,ALLAH beterinden korusun ve bir daha yaşatmasın RABBİM(amiiiinn)
bugün ne yediğimden başlayayım;
sabah: 4 tane yulaflı bisküvi yanında şekersiz çay
öğrencimin ısrarlarına dayanamadım ve evlerine gittim öğlen
öğlen: 5-6 çatal patates kızarması yanında 2 tuzlu krep ve 2 lokma peynir(kahvaltı gibi oldu birazkaydirigubbakcemile3)
bu arada sporumu yaptım ve çok yoruldum
akşam: bir tabak şeker fasulyesi yemeği içinde az patates ve havuç üzeri maydanozlu yanında da bir kase yoğurt yarım dilim ekmekle
bu günlükte yeme olayını bitirmiş durumdayım,öğrencilerim bana zayıfladığımı söylediler ve çok mutlu oldum,kıyafetlerimden de anlıyorum.adetim bitsin tartılcam sonucu çok merak ediyorum:uhm:

Melankolicim, çok güzel devam ediyorsun. Tebrikler.

mantı var bugün mantı kocaman bir kase yiyecem ve gelecem kocaman bir bardakta kola dermişim 4-5 kaşık mantı ve çorba içecem ikiside kaebonhidrat çorba yapmasan tek mantı yetmezmi yeter çok bilee

ara olarak 1 tane süt7-8 fındık 3-4 badem yedim adcuğum bacım ne yaptın öyle çokkkk geçmiş olsun hım düdüklü eski tip benim
başı varya hani ilk buharı çıkınca dakika arasında pişer sen yapacağın gün sor bana özelden anlatırım

Afiyet olsun şekerim. Düzen altüst olmuş :)))

kızlar galiba hasta oluyorum,iki gündür ara ara baş ağrılarım oldu ama salladım,dün gece boğazıma bişeyler takılıyormuş gibi oldum ve gece tıkandım,şimdi ise ara ara bunum akıyo ve az az öksürük var,hiç sevmiyorum hasta olmayı böyle zırt pırt :bbo:

yarım tabak mantı yedim 2 yudum fanta içtim 2 bardak su içtim evet birz kuruyemiş yedim ama çok değil

slm kizlar..
kurallari okudum saolasin..
bugün benim acimdan iyi bi gün degildi..sabah kizim erkenden uyandirdi bende doktorundan randevu aldim asiya götüdüm eve geldigimde 12ydi bi kahve yaptim sekersiz sütsüz bi kav parca diet cikolatayla ictim..sonrada esim aradi pizza yaparmisin diye hamuru hazirladim beraber yaptik ve yedik domates marullla destekledim yoksa dün öglenden beri dogrudürüst bisey yememistim..2-3 dilim pizza yemis oldum..aksam yemedim.greyfurt ve ananas suyunu maden suyuna katip 2-3 bardak ictim..sonra yine kahve bir kac parca cikolata..günüm böle gecti

slm kizlar..
kurallari okudum saolasin..
bugün benim acimdan iyi bi gün degildi..sabah kizim erkenden uyandirdi bende doktorundan randevu aldim asiya götüdüm eve geldigimde 12ydi bi kahve yaptim sekersiz sütsüz bi kav parca diet cikolatayla ictim..sonrada esim aradi pizza yaparmisin diye hamuru hazirladim beraber yaptik ve yedik domates marullla destekledim yoksa dün öglenden beri dogrudürüst bisey yememistim..2-3 dilim pizza yemis oldum..aksam yemedim.greyfurt ve ananas suyunu maden suyuna katip 2-3 bardak ictim..sonra yine kahve bir kac parca cikolata..günüm böle gecti

Canım, düzen biraz bozulmuş ama yarına toparlarsın. Karbonhidratı yarın biraz daha az tutarsan sanırım bi şey olmaz

Back