• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar naılsınız
öğlen hafif atlattım akşamda balık salata turşu
güzeldi bakalım sabah nasıl olcak durumum ??

evet artık kimsecikler olmuyo melzeyitcim... ad,sen ,ben öğle saatlerinde
önceden bahar oluyordu ama sanırım pc'nin olduğu oda soğuk oluyormuş
kendimiz çalar kendimiz oynarız artık :))
bende ara yapmadım daha ama birazdan 1 elma yerim artık
öğle hafif atlatmam lazım akşama balık var ve ızgara olmayacak cinsten,yağ da kızartmam lazım :((
az yerim ama yinde öğlen yemesem ii olur

haklısın dosbacığım kendimiz çalar oynarız ben birtane sütümü içtim şimdi mavi yeşilimi yiyorum 2 tane

Aşkolsun kızlar, kalbimiz sizinle kaydirigubbakcemile3
Sabahları benden sonra ilk mesajı dosbik atıyor ve o mesaj telefonuma geliyor. Daha sonra yazılanlar ben siteye bir daha girene kadar gelmiyor ve merak ediyorum, neler yapıyorsunuz diye, sadece ortalıkta yokum zemuszemus

Kızlar, bugün midem kötü. İlaç içtim. Umuyorum yarına daha iyi olacak. Öğleye doğru 1 tost yedim ve ayran içtim. Akşamüstü 2 mandalina yedim. Akşam da az tavuk ama midem çok rahatsızlık veriyor. Bazen gastritim azıyor, umarım canımı sıkmaz.
Size dün yazmıştım, bizim okula yeni bir ingilizceci geliyor diye. Ona 4 saatimi vereceğim. Bugün öğrendim ki bir kişi daha gelecekmiş. Şu anda dersine girdiğim sınıfları çok seviyorum ve gönlümden hiç birini vermek geçmiyor ama mecbur vereceğim. Bugünlere şükür ama ilk defa sınıf vereceğim diye içim burkuldu. Neyse, herşeyin hayırlısı..

herkese iyi aksamlar..yogun günler benim icin bazen bakip yazamadan cikiyorum..kizim biraz huzursuz disten mi yoksa 2 yas ergenligine mi adim atiyor anlamadim..ama erken daha
bugünkü menümü yazayim heran cikmam gerekebilir.
sabah:1 yumurta
yarim domates
1 dilim ekmek
biraz peynir
3-4 zeytin
2 ceviz ici yedim kalktigimda

ara:elma cipsi(kurutulmus elma dilimleri)
greyfurt suyu
light yogurt

öglen evde degildim yiyemedim

aksam:1 kaniyarik (kücük ve az yagli yapamaya calistim)
3-4 kasik pilav
azcik ekmek
yesl salata

1 tane incir
3,4 findik
bi kac parca diet cikolata

benim hafta benim icin diete adimdi aslinda dün sabah tartildim verdim görülüyodu ama ne yazikki barsaklarim tutuldu umarim yarin sabah tartiyi etkilemez

Aşkolsun kızlar, kalbimiz sizinle kaydirigubbakcemile3
Sabahları benden sonra ilk mesajı dosbik atıyor ve o mesaj telefonuma geliyor. Daha sonra yazılanlar ben siteye bir daha girene kadar gelmiyor ve merak ediyorum, neler yapıyorsunuz diye, sadece ortalıkta yokum zemuszemus

Kızlar, bugün midem kötü. İlaç içtim. Umuyorum yarına daha iyi olacak. Öğleye doğru 1 tost yedim ve ayran içtim. Akşamüstü 2 mandalina yedim. Akşam da az tavuk ama midem çok rahatsızlık veriyor. Bazen gastritim azıyor, umarım canımı sıkmaz.
Size dün yazmıştım, bizim okula yeni bir ingilizceci geliyor diye. Ona 4 saatimi vereceğim. Bugün öğrendim ki bir kişi daha gelecekmiş. Şu anda dersine girdiğim sınıfları çok seviyorum ve gönlümden hiç birini vermek geçmiyor ama mecbur vereceğim. Bugünlere şükür ama ilk defa sınıf vereceğim diye içim burkuldu. Neyse, herşeyin hayırlısı..
benimde midem hassas,stresli zamanlarda dehset oluyor,bana en iyi ilik su ve bal geliyor tavsiye ederim canim ilavlardan iyidir bi dene istersen...

kizlar eger stresli bi hayatiniz varsa ne yapsaniz nafile saclar dökülür cünkü vitamin ve mineraller yeterli alinsada streste vucud yeterince kullanamiyor..en iyisi hic birseyi fazla kafaya takmamak..

baharım insan birkaç gün bile evde otursa canı dışarı çıkmak istemez çok normal sen kendini biraz zorla arada çık arkadaşlarınla buluş ne bileyim fatura yatırmaya falan çık evde oturma. Sıkıldığın için stres olduğun için saçın dökülüyordur.

melzeyitcim burada çok fazla değirmen pastanesi var acaba hangisini diyor? ahh bir gel sen nerelere götürürüm arkadaşım. mantı mı yedin :kedi: ceketine girmen harika bir şey.

adcım biz de sıkça tava yoğurdu alırız eşim çok seviyor ama bakır kapta olanları burada hiç görmedim. Canım biz anneler biraz fazla düşüyoruz üzerlerine. Melis bugün biraz rahatsızdı sabah çok ateşli uyandı çok ağladı gitmeyeyim diye ama çok önemli bir dersim vardı gitmesem olmaz biraz gecikmeli olsam da gittim. kahvaltı yapmak istemedi ben olsan karalar bağlar otururdum ahh yumurtasını peynirini yemedi diye ama aç da kalırdı herhalde. Bakıcısı ne istiyorsa onu verdi dediki birşeyler yesinde güç toplasın yumurtasını da yarın yer bir gün yemese ne olacak. Bisküvi kek vs yedi kahvaltıda, yol boyu düşündüm o iyisini yapıyor ben hem kendimi hem melisi çok sıkıyorum galiba :( Bu arada geçmiş olsun hayatım, ilaçtan olmuş olabilir belki.

dosbacım yaşpasta mı yedin :kedi:akşam ne yaptın ? ohhh ne güzel geçen haftaki kllona ulşamışsın.

melankoli ayy tartıl artık şekerim ben de çok merak ediyorum kilonu. Geçmiş olsun umarım daha iyisindir.

scapulacım arada 2-3 dilim pizzadan birşey olmaz sadece tartılma gününden bir gün önce olması kötü olmuş :kedi: kızının huzursuzluğu dilten olabilir. Galiba benimkinin de öyle.
kilo vermiş olarak görünmen çok güzel umarım yarına daha da iyi sonuş alırsın.

fikriyecim geçmiş osun umarım sanberk daha iyidir. melisde de yine ateş var başka bir şey yok geçen hafta da olmuştu 2 gün ateş biraz boğaz kızarıklığı sonra geçmişti, şimdi yine öyle ne oluyor anlamadım bunlara.

Nachtigallcim ben de aynı sen gibiyim tüm gün buraya gelmek istiyorum ama ün.de hem çok vaktim olmuyor hem de herşeyi takip ediyorlar diye girmek istemiyorum acil durumlar hariç. Sınıflar arasında seçim yapman çok zor tabi hem senin hem onlar için. Ama çok trahatlayacaksın iyi olacak kendine biraz vakit ayırabilirsin.

kızlar merhaba,
küçükkuzum biraz rahatsız ateşi var ve bu da halsizlik yapıyor. onu uyutup geldim kimseye rastlayamadım neyse yarın konuşuruz artık.

kızlar misafirlikten geldim çok yorgunm hemen yatacam
ne yediğimi yazayım eve gelince süt birkaç fındık bugün az yedim hehee
misafirlikte bir tane börek kabak salatası brokoli karnıbahar salatası ve bir türk kahvesinin gereğini yaptım sizce çokmu bana az geldi ama hım 1 tane mercimek köfte ben bile kendime hayret ediyorum patatesli börek mercimek köftesi kurabiye daha neler vardı ama çok aç olduğum için börek yemek zorunda kaldım açlıktan gözüm dönmüştü
ama kendime mercimek köftesi için dur dedim ya hayretler içindeyim bu arada bişey söyleyimde gülün
hani geçen cuma arkadaş 5 kilo aldım demişti ya
bu hafta 4 kilo vermişmiş ben çok güldümmm artık onun yalancısıyım

melisciğim çok geçmiş olsun muhtemeln dişten olabilir o ateş hastalığını yeni atlattı çünkü ona hergün kuşburnu yedirsen diyorum iyi olabilir ama market işi değil ev yapımı değişikliği göreceksin canım

benimde midem hassas,stresli zamanlarda dehset oluyor,bana en iyi ilik su ve bal geliyor tavsiye ederim canim ilavlardan iyidir bi dene istersen...
Sağol cabım, tavsiyeni uygulayacağım.

Nachtigallcim ben de aynı sen gibiyim tüm gün buraya gelmek istiyorum ama ün.de hem çok vaktim olmuyor hem de herşeyi takip ediyorlar diye girmek istemiyorum acil durumlar hariç. Sınıflar arasında seçim yapman çok zor tabi hem senin hem onlar için. Ama çok trahatlayacaksın iyi olacak kendine biraz vakit ayırabilirsin.

Kesinlikle hem kendime daha fazla zaman ayıracağım hem de daha az koşturacağım canım.

kızlar merhaba,
küçükkuzum biraz rahatsız ateşi var ve bu da halsizlik yapıyor. onu uyutup geldim kimseye rastlayamadım neyse yarın konuşuruz artık.

Geçmiş olsun melisime. Geçmiş olsun. Umuyorum şimdiye toparlamıştır.

Kızlar 600 gr almışım. Olacağı buydu. Off. 61,8 im. Oranım 0,8.
Bu hafta spora gidemedim, sebze yiyemedim. İşte sonuç..

ama ben tartılmayı unuttum sabit geçelim bari sabah aceleyle kalktım ancak ufff ya özürdilerim

günaydın kızlar
ya inanamıyorum tartı berbat gösteriyo ... akşam turşu yedim ondan mı acaba
yada ben diyetisyene tekrar başlamalıyım
ya da takımım eskisi gibi hareketlensin bende daha az yiyeyim
kilomu yazıyorum 68.2 çok üzgünüm

Son düzenleme:
bu sabah mutfak tartımı çıkardım tekrar
25gr ekmek
20gr peynir
3 zeytin
1tk reçel
domates salatalık yeşillik
tekrar eski diyetime dönüyorum bakalım noolcak

günaydın kızlar
kilomu yazıyorum 68.4 çok üzgünüm

canım eğer diyetisyen düşünüyorsan bu sefer farklı birine git kardeşim gittiği diyetisyenden çok memnun kalmıştı fiyatıda çok uygun du istersen adını öğrenebilirim senin için

13.TAKIM 135. ETAP
ad1 (55.0 / 55.0 / 0.0 / 0.00%)
dosba (67.9 / 68.2
melis08 (61.9
fikriye_bg (72.0)
güzelimm (62.0 / )
Nachtigall ( 61.2 /)
genciza (62.0 Geri Dönmek Üzere Ayrıldı
bhr.87 (82
karamanlı Geri Dönmek Üzere Ayrıldı
melzeyit (78.0/78.0/0,0)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ()

unuttuğum olduysa melis düzeltir

kızlar misafirlikten geldim çok yorgunm hemen yatacam
ne yediğimi yazayım eve gelince süt birkaç fındık bugün az yedim hehee
misafirlikte bir tane börek kabak salatası brokoli karnıbahar salatası ve bir türk kahvesinin gereğini yaptım sizce çokmu bana az geldi ama hım 1 tane mercimek köfte ben bile kendime hayret ediyorum patatesli börek mercimek köftesi kurabiye daha neler vardı ama çok aç olduğum için börek yemek zorunda kaldım açlıktan gözüm dönmüştü
ama kendime mercimek köftesi için dur dedim ya hayretler içindeyim bu arada bişey söyleyimde gülün
hani geçen cuma arkadaş 5 kilo aldım demişti ya
bu hafta 4 kilo vermişmiş ben çok güldümmm artık onun yalancısıyım

harikasın canım iyi direnmişsin. Arkadaş çok hızlı :)

melisciğim çok geçmiş olsun muhtemeln dişten olabilir o ateş hastalığını yeni atlattı çünkü ona hergün kuşburnu yedirsen diyorum iyi olabilir ama market işi değil ev yapımı değişikliği göreceksin canım

off ne bileyim canım geçen hafta da böyle oldu hatta perşembe cuma aynı günlerdi cuma doktora götürmüştüm. Dişini patlatmış ama hala ateşi düşmedi :( Eşim de boğazı kötü diyor baktı dün eli sürekli ağzında kendisi yapıyor galiba antibiyotik başlasakmı diye bana soruyor. Adam günde 100 çocuk bakar acilde bana soruyor iyi de doktordur çok uzun süre pratisyenlik yaptı peinden gelen hastaları nöbetlerini sorup gelen hastaları vardı hala var ama işte terzi kendi söküğünü dikemiyormuş. Doktora götüreceğim birazdan yakın hemen götürürp gelirim ama her ateşi çıktığında doktora götürmekten çok rahatsızım karar veremiyorlar ne babam ne eşim delireceğim. Boğaz kültürü mü aldırsak antibiyotiğe mi başlasak diye bana soruyor offf yani.

Kesinlikle hem kendime daha fazla zaman ayıracağım hem de daha az koşturacağım canım.

Geçmiş olsun melisime. Geçmiş olsun. Umuyorum şimdiye toparlamıştır.

Kızlar 600 gr almışım. Olacağı buydu. Off. 61,8 im. Oranım 0,8.
Bu hafta spora gidemedim, sebze yiyemedim. İşte sonuç..

ne güzel işte benim de 3 saatlik bir dersim bitecek 2. dönem ben de mutluyum .)
ateşi var hala canım ama bugün biter herhalde dişmiş. Teşekkürler.
Ben de kilo almışım utanıyorum ne olduk böyle canım yaa kendimize dur dememiz lazım sen de 59ları gördün ben de.

ama ben tartılmayı unuttum sabit geçelim bari sabah aceleyle kalktım ancak ufff ya özürdilerim

kesin kilo vermişsindir nasıl unutursun çok merak ediyordum yarın yaz bari :)

günaydın kızlar
kilomu yazıyorum 68.2 çok üzgünüm

offf dosbam benden de o kadar sabah önlemimi aldım gece uyumadan yarın hiç abur cubur yemeyeceğim diye yemin ettim. bir yemin ettmki bozamam :) sabah bol domates 1 yımurta 1 dilim peynir yedim. yeşil çay içiyorum. Ben suyu da kesmiştim bütün bunlar ondan oluyor.

bu sabah mutfak tartımı çıkardım tekrar
25gr ekmek
20gr peynir
3 zeytin
1tk reçel
domates salatalık yeşillik
tekrar eski diyetime dönüyorum bakalım noolcak

ben de ben de döndüm. Hadi hayırlısı.

kızlar hepinizden birer çürük domates bekliyorum ve çok utanarak yazıyorum 62.5 kiloyum ben bu kilodan 59a düşene kadar canım çıkmışltı çok iradesizim :tomato::tomato::tomato:

günaydın tatlım kendimi de ekleyeyim hemen utanarak :)

13.TAKIM 135. ETAP
ad1 (55.0 )
dosba (67.9 / 68.2 / -0.3 / -0.44%)
melis08 (61.9 / 62.5 / -0.6 / -0.97%)
fikriye_bg (72.0)
güzelimm (62.0 / )
Nachtigall ( 61.2 / 61.8 / -0.6 /-0.98%)
genciza (62.0, Geri Dönmek Üzere Ayrıldı)
bhr.87 (82.0
karamanlı (64.7, Geri Dönmek Üzere Ayrıldı)
melzeyit (78.0 /78.0 /0.0 / 0.00%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ()

melis canım geçmiş olsun... evet evde 2 doktor ama kendi sökükleri işte...
benimde hep boğaz ağrılarım olmuş... bademcik hep problemim olmuştu... doktorum almama taraftarıydı ama ilkokulda sürekli ateşli yatardım en son 5.sınıfta artık bu bademcikleri alalım ateş zarar veriyo dedi ve o günden sonra bi daha bademcik sorunum olmadı :roflol: yani korktu sanırım bi daha da ağrımadı
umarım melisinki sadece diştendir...

canım eğer diyetisyen düşünüyorsan bu sefer farklı birine git kardeşim gittiği diyetisyenden çok memnun kalmıştı fiyatıda çok uygun du istersen adını öğrenebilirim senin için

canım aslında diyetisyenimden memnundum ama yeri bana çok uzak ... arabam yok ve haftada 2 defa kontrol çok yorucu olmaya başlamıştı... eğer kardeşininki bana yakınsa neden olmasın... bana özelden ismini söyler misin netten bi bakayım... ben balgattayım belki yakındır bana....

Back