Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet artık kimsecikler olmuyo melzeyitcim... ad,sen ,ben öğle saatlerinde
önceden bahar oluyordu ama sanırım pc'nin olduğu oda soğuk oluyormuş
kendimiz çalar kendimiz oynarız artık :))
bende ara yapmadım daha ama birazdan 1 elma yerim artık
öğle hafif atlatmam lazım akşama balık var ve ızgara olmayacak cinsten,yağ da kızartmam lazım(
az yerim ama yinde öğlen yemesem ii olur
haklısın dosbacığım kendimiz çalar oynarız ben birtane sütümü içtim şimdi mavi yeşilimi yiyorum 2 tane
benimde midem hassas,stresli zamanlarda dehset oluyor,bana en iyi ilik su ve bal geliyor tavsiye ederim canim ilavlardan iyidir bi dene istersen...Aşkolsun kızlar, kalbimiz sizinle kaydirigubbakcemile3
Sabahları benden sonra ilk mesajı dosbik atıyor ve o mesaj telefonuma geliyor. Daha sonra yazılanlar ben siteye bir daha girene kadar gelmiyor ve merak ediyorum, neler yapıyorsunuz diye, sadece ortalıkta yokum zemuszemus
Kızlar, bugün midem kötü. İlaç içtim. Umuyorum yarına daha iyi olacak. Öğleye doğru 1 tost yedim ve ayran içtim. Akşamüstü 2 mandalina yedim. Akşam da az tavuk ama midem çok rahatsızlık veriyor. Bazen gastritim azıyor, umarım canımı sıkmaz.
Size dün yazmıştım, bizim okula yeni bir ingilizceci geliyor diye. Ona 4 saatimi vereceğim. Bugün öğrendim ki bir kişi daha gelecekmiş. Şu anda dersine girdiğim sınıfları çok seviyorum ve gönlümden hiç birini vermek geçmiyor ama mecbur vereceğim. Bugünlere şükür ama ilk defa sınıf vereceğim diye içim burkuldu. Neyse, herşeyin hayırlısı..
Sağol cabım, tavsiyeni uygulayacağım.benimde midem hassas,stresli zamanlarda dehset oluyor,bana en iyi ilik su ve bal geliyor tavsiye ederim canim ilavlardan iyidir bi dene istersen...
Nachtigallcim ben de aynı sen gibiyim tüm gün buraya gelmek istiyorum ama ün.de hem çok vaktim olmuyor hem de herşeyi takip ediyorlar diye girmek istemiyorum acil durumlar hariç. Sınıflar arasında seçim yapman çok zor tabi hem senin hem onlar için. Ama çok trahatlayacaksın iyi olacak kendine biraz vakit ayırabilirsin.
kızlar merhaba,
küçükkuzum biraz rahatsız ateşi var ve bu da halsizlik yapıyor. onu uyutup geldim kimseye rastlayamadım neyse yarın konuşuruz artık.
ama ben tartılmayı unuttum sabit geçelim bari sabah aceleyle kalktım ancak ufff ya özürdilerim
günaydın kızlar
ya inanamıyorum tartı berbat gösteriyo ... akşam turşu yedim ondan mı acaba
yada ben diyetisyene tekrar başlamalıyım
ya da takımım eskisi gibi hareketlensin bende daha az yiyeyim
kilomu yazıyorum 68.4 çok üzgünüm
kızlar misafirlikten geldim çok yorgunm hemen yatacam
ne yediğimi yazayım eve gelince süt birkaç fındık bugün az yedim hehee
misafirlikte bir tane börek kabak salatası brokoli karnıbahar salatası ve bir türk kahvesinin gereğini yaptım sizce çokmu bana az geldi ama hım 1 tane mercimek köfte ben bile kendime hayret ediyorum patatesli börek mercimek köftesi kurabiye daha neler vardı ama çok aç olduğum için börek yemek zorunda kaldım açlıktan gözüm dönmüştü
ama kendime mercimek köftesi için dur dedim ya hayretler içindeyim bu arada bişey söyleyimde gülün
hani geçen cuma arkadaş 5 kilo aldım demişti ya
bu hafta 4 kilo vermişmiş ben çok güldümmm artık onun yalancısıyım
melisciğim çok geçmiş olsun muhtemeln dişten olabilir o ateş hastalığını yeni atlattı çünkü ona hergün kuşburnu yedirsen diyorum iyi olabilir ama market işi değil ev yapımı değişikliği göreceksin canım
Kesinlikle hem kendime daha fazla zaman ayıracağım hem de daha az koşturacağım canım.
Geçmiş olsun melisime. Geçmiş olsun. Umuyorum şimdiye toparlamıştır.
Kızlar 600 gr almışım. Olacağı buydu. Off. 61,8 im. Oranım 0,8.
Bu hafta spora gidemedim, sebze yiyemedim. İşte sonuç..
ama ben tartılmayı unuttum sabit geçelim bari sabah aceleyle kalktım ancak ufff ya özürdilerim
günaydın kızlar
ya inanamıyorum tartı berbat gösteriyo ... akşam turşu yedim ondan mı acaba
yada ben diyetisyene tekrar başlamalıyım
ya da takımım eskisi gibi hareketlensin bende daha az yiyeyim
kilomu yazıyorum 68.2 çok üzgünüm
bu sabah mutfak tartımı çıkardım tekrar
25gr ekmek
20gr peynir
3 zeytin
1tk reçel
domates salatalık yeşillik
tekrar eski diyetime dönüyorum bakalım noolcak
canım eğer diyetisyen düşünüyorsan bu sefer farklı birine git kardeşim gittiği diyetisyenden çok memnun kalmıştı fiyatıda çok uygun du istersen adını öğrenebilirim senin için