• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sanberk 16 aylık 8 günlük...:olmaz:lülülülülülü hemen gönderiyorum

melis 23 temmuz yani yarın 17 aylık sanberk küçükmüş canım :)

evet ben haziran annesiyim canim..askitoyu ve gencizayi sanki hatirliyorum hamileyken temmuz annelerinede bakiyodum..askito iyi kilo vermis yanlis anlamadiysam..

simdi baktim takvimede 10 muharrem cumartesi..yani asure günü..

evet bayaa kilo verdi ama şu an ikisi de dinlenmeye geçtiler izinliler.
cumartesimiymiş aşıure günü ben de cuma biliyordum hımmm.

oooo herkes burda :))
kızlar bebiş konusunu bi daha düşünmeliyim :)) bugün arkadaş kahvaltıya geldi bi bebişi var (1.5 yaşında) ama inanın 10 kişiye bedeldi... mahvoldum... peşinden koşmaktan bitap düştüm hehehe
inanın duş aldım uyudum ama hala kendime tam olaak gelmedim
hala 800gr fazlam var
aşure konuşulmuş bende yapamıyorum kargo almıyo ama annem otobüs ile gönderiyo :))

oooo herkes burda :))
kızlar bebiş konusunu bi daha düşünmeliyim :)) bugün arkadaş kahvaltıya geldi bi bebişi var (1.5 yaşında) ama inanın 10 kişiye bedeldi... mahvoldum... peşinden koşmaktan bitap düştüm hehehe
inanın duş aldım uyudum ama hala kendime tam olaak gelmedim
hala 800gr fazlam var
aşure konuşulmuş bende yapamıyorum kargo almıyo ama annem otobüs ile gönderiyo :))

öyle canım yaaa zor gerçekten.

arkadaşlar aşure günü deyince ilk günümü demek oluyor,yani ben 2 hafta sürüyor diye biliyorum.yanlış mı biliyorum.

muharren ayı 1 ay o ay boyunca yapılır ama muharremin 10u aşure günü.

dosacığım doğru biliyor kızlar aşure yapmak gerçekten çok kolay biraz zaman alıyor okadar bi gün öncede buğdayları ıslatın ertesi gün onları haşlayın tencerede suyunu göz kararı malzemenize göre koyun ben nohutla fasulyeyi beraber haşlıyorum sonra onları süzüp buğdayın içinde atıyorum içine kuru meyveleri ve atacağım meyvelri atıyorum ama kuru meyveleri ıslatın bira şişsin en son cevizini ve incirini atıyorum inmeye yakın rengi kararmasın diye şekerini unutmayın
baktınız sulu 1-2 kaşık nişastayla koyulaştırın baktınız koyu su katın sıcak olsun ama

afiyet olsun isteyen varsa gelirt yaparııım

dosacığım doğru biliyor kızlar aşure yapmak gerçekten çok kolay biraz zaman alıyor okadar bi gün öncede buğdayları ıslatın ertesi gün onları haşlayın tencerede suyunu göz kararı malzemenize göre koyun ben nohutla fasulyeyi beraber haşlıyorum sonra onları süzüp buğdayın içinde atıyorum içine kuru meyveleri ve atacağım meyvelri atıyorum ama kuru meyveleri ıslatın bira şişsin en son cevizini ve incirini atıyorum inmeye yakın rengi kararmasın diye şekerini unutmayın
baktınız sulu 1-2 kaşık nişastayla koyulaştırın baktınız koyu su katın sıcak olsun ama

afiyet olsun isteyen varsa gelirt yaparııım

melzeyitim çocuk oyuncağı gibi anlatmışsın.
Ben kuru fasülyeyi zor pişirdim geçen gün :)

melzeyitim çocuk oyuncağı gibi anlatmışsın.
Ben kuru fasülyeyi zor pişirdim geçen gün :)

kuru fasulyem çok lezzetli oluyor artık kuru fasulyeyi ıslatın ve bir gün suda beklesin
sonra yiyeceğin kadar poşetlere koy derin dondurucuna at
yapacağın zaman çıkart dolaptan bekletmeden düdüklüye soğanını etini salçasını suyunu koy suuyunu ayarlamayı unutma kapat ağzını düdüklünün o fısss sesi çıkınca 25 bilemedin 28 dakika süper lezzetli bir kuru fasulye sana

aşurede bukadar kolay işte ilk yaptığımda bende korkuyodum ama zor değilmiş

kuru fasulyem çok lezzetli oluyor artık kuru fasulyeyi ıslatın ve bir gün suda beklesin
sonra yiyeceğin kadar poşetlere koy derin dondurucuna at
yapacağın zaman çıkart dolaptan bekletmeden düdüklüye soğanını etini salçasını suyunu koy suuyunu ayarlamayı unutma kapat ağzını düdüklünün o fısss sesi çıkınca 25 bilemedin 28 dakika süper lezzetli bir kuru fasulye sana

aşurede bukadar kolay işte ilk yaptığımda bende korkuyodum ama zor değilmiş

öyle yaptım ben de canım hem nohut hem kurufasülye yaptım dolaba attım ama pişirince suyunu az koymuşum yanıyordu neredeyse dibi azıcık tutmuştu :((
dolapta her ikisi de var bir buğday kalıyor denesemmi ben de şöyle azıcık becerirsem yaparım yine.

öyle yaptım ben de canım hem nohut hem kurufasülye yaptım dolaba attım ama pişirince suyunu az koymuşum yanıyordu neredeyse dibi azıcık tutmuştu :((
dolapta her ikisi de var bir buğday kalıyor denesemmi ben de şöyle azıcık becerirsem yaparım yine.

dene bizede anlat küçük bir tencere dene bu akşamdan buğdayını ıslat yada sabah bakıcın ıslatsın akşam hepsini güzelce haşla hadi bakalım kolay gelsin

benden başka kise yok aşağıda canlarım ben yatar kocişlede konuşmuyorum ya kızıma sarılayımda yatayım hehehehe:)))))))))))))))))))))))

Back