Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharcığım inşallah kazanırsın olmazsa başka bir alanda iş bak kendine
canım tabiki dualarımız seninle. ama başka yerlerdede şansını dene hayatım. özel sektörde de gelişim sağlayabilirsin. basamakları yavaş yavaş ama yoğrularak çıkarsın.
boşa vakit kaybetme derim.
Tırtılı zorlayarak kelebek yapamazsınız, kendİ İÇİnden gelen bİr deĞİŞİm olduĞu zaman muhteŞem bİr kelebek olur
aramızda kaÇ kİŞİ muhteŞem bİr kelebek olmaya karar verdİ
sİzİ bİlmİyorum ama tırtıllıktan sonrakİ o engÜzel kelebeklerden bİrİ yolunda İlerlİyorum(bahar hanım duyrulur)
Ben de kahvaltıda 2 dilim light ekmek, 1 parça peynir yedim. Öğlen 1 tost yedim. Akşam da meyve ve ayran (ayrı zamanlarda) yemeyi planlıyorum.
Bugün okul çıkışı bir arkadaşla gezdik. Ruj alacaktım. Oradaki kız çok hafif makyaj yaptı. Pudra ve allık sürdü ve hemen yüzüm değişti yaa. Makyaj insanı hemen değiştiriyor.
Kızlar, dünya kadar okumam gerken sınav var. Öğrencileri de alıştırmışım, dün sınav yaptım, bugün neden okumadınız diyorlar.
2 hafta sonra da 3. sınavlarım var. Yani bunları bir an önce okumam lazım ama elim varmıyor. Her sınav kağıdı 3 sayfadan oluşuyor. Hazırlarken iyi de okuması ne olacak, bilmem.
dosbacım özelden msj atmıştım ama cvp yollamadın(
bugün çok yoğundu,sabah kursum öğleden sonra koşturmaca,bu arada neler yediğimide yazayım;
sabah: 5-6 adet yulaflı bisküvi şekersiz çay ile
iş sonrası koştur sohbetime gitim
öğlen: 4 tane form bisküvi
spora gittim bu arada yaptığımız hareketlerden hala her tarafım pıt pıt atıyo:bbo:
akşam: bir tabak sade makarna,az pazı saplarının kavurması yarım dilim ekmekle
veeee bu günlük bu kadar bir kaç saat sonra yeşil çayımıda içerim,eşlik eden olursa daha güzel olur tabi :))
Kızlar, komşum geldi, elinde aşure. Sıcacık. 2-3 kaşık yerim herhalde
Şimdi aşure başladı e ben cuma günü memlekete gidecem orda yapıp daıtırsam olurmu?Geçen burda yaptım ama dağtıcam kimse yok var ama çok az bi binadaki komşulara hepsi de kapıyı açmadılar,bakkalcıya götürdüm 2 aile arkadaşlarımız var onlara da.Ne yapsam en iyi nasıl olur?yardım....
Baharcım.Melzeyit nasılsınız canım.Aclık var mı?
Ben akşam kocaman bir tabak soğan yemei yedim ben 1 dilim ekmek yedim diye düşündüm ama eşim yok 2 tane yedin diyor,dalgamı geçiyor benimle anlamadım.Bundan sonra 1 dilimi alcam yanıma yoksa sohbette anlamıyorum ne yediğimi.kötü tarafı puding yedim.uf bu tatlılar omasaydı....yarın kendimi toparlamam lazım 2 dilim ekmek limitim olcak.yoksa böyle olmaz gitigde kilo alıyorum ...yakında 90 giderim.
melisciğim tarifini vereyim sende yap sana göndermeyi çok isterim ama kargo almıyor yoksa melise bişeyler gönderecektim almadılar
Ben de memlekette yapmak istiyordum ama oluyormu bunu bilmiyordum.İyi orda yapsam daha iyi orda bir köyde oturuyoruz nerdeyse tüm köya dağtıyoruz daha güzel olur.Geçen sene kime dağtıcagıma şaşırmıştım,bide kapıyı açmayan oldu çok üzülmüştüm.
melzeyitim facebookda son yorum yaptığım fotoyu görebiliyorsan o dünden bir kare.
arkadaşlar dediğiniz gibi memelekette yaparsam en iyisi.Şeker bayramdaki arife orda yapmıştım.tüm gün arife dağtım her kapıda en az 10 dk durdum, 300 bin nifüslü bir köy bir aile ortalama 5 kişilik oluyor siz düşünüz eve dönem bilemedim.::::)))))))))))))))9
hemen bakacam canım bu arada bende annemin tarifini yapıyorum ama süper oluyor
baktım melisciğim çok güzel tebrik ediyorum seni ve arkadaşlarını ayrıca artık zayıflama için uğraşma derim
Hmmmmmmmmmmmm facebookunuz var bize haber vermiyorsunuz iyilülülülülülü
arkadaşlar dediğiniz gibi memelekette yaparsam en iyisi.Şeker bayramdaki arife orda yapmıştım.tüm gün arife dağtım her kapıda en az 10 dk durdum, 300 bin nifüslü bir köy bir aile ortalama 5 kişilik oluyor siz düşünüz eve dönem bilemedim.::::)))))))))))))))9
iyi aksamlar kizlar...
kizim 18 aylik meliscim..
bugün bi toplantiyakatildi ikram vardi kactim..eve geldigimde 8i gecmisti bisey yiyemedim..acimmmmmm..bu aksami atlatmam lazim...