• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melisciğim tarifini vereyim sende yap sana göndermeyi çok isterim ama kargo almıyor yoksa melise bişeyler gönderecektim almadılar

fikriyeciğim memleketinde yap ben 5.katta oturuyorum girişten başlıyorum konuşmadığım 1 kişi var onun dışında herkese dağıtıyorum bide işyerine götürüyorum 2 kocaman tencereden bir kase yedim yedim yoksa yiyemiyorum

Baharcım.Melzeyit nasılsınız canım.Aclık var mı?
Ben akşam kocaman bir tabak soğan yemei yedim ben 1 dilim ekmek yedim diye düşündüm ama eşim yok 2 tane yedin diyor,dalgamı geçiyor benimle anlamadım.Bundan sonra 1 dilimi alcam yanıma yoksa sohbette anlamıyorum ne yediğimi.kötü tarafı puding yedim.uf bu tatlılar omasaydı....yarın kendimi toparlamam lazım 2 dilim ekmek limitim olcak.yoksa böyle olmaz gitigde kilo alıyorum ...yakında 90 giderim.

Ben de memlekette yapmak istiyordum ama oluyormu bunu bilmiyordum.ıyi orda yapsam daha iyi orda bir köyde oturuyoruz nerdeyse tüm köya dağtıyoruz daha güzel olur.Geçen sene kime dağtıcagıma şaşırmıştım,bide kapıyı açmayan oldu çok üzülmüştüm.

baharcığım inşallah kazanırsın olmazsa başka bir alanda iş bak kendine

inşallaaaahhhhh :Saruboceq: canım özel sektörde baktım ama daha öncede bahsettim ya size hep şantiyelerde işler şantiyeye de gidemiyorum şartlarını az çok tahmin edersin

canım tabiki dualarımız seninle. ama başka yerlerdede şansını dene hayatım. özel sektörde de gelişim sağlayabilirsin. basamakları yavaş yavaş ama yoğrularak çıkarsın.
boşa vakit kaybetme derim.

işletmeyi bitirince kendi alanımda bi yerlere gelemezsem o alanda ilerlemeye çalışıcam canım ama artık beklemekten sıkıldım mumarım 2010 da yerleşirim ve düzenim yerine oturur artık

Tırtılı zorlayarak kelebek yapamazsınız, kendİ İÇİnden gelen bİr deĞİŞİm olduĞu zaman muhteŞem bİr kelebek olur

aramızda kaÇ kİŞİ muhteŞem bİr kelebek olmaya karar verdİ
sİzİ bİlmİyorum ama tırtıllıktan sonrakİ o engÜzel kelebeklerden bİrİ yolunda İlerlİyorum(bahar hanım duyrulur)

beeeennnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 merak etme uğraşıyorum canım 2 gündür kaçamak falan yok haftasonu olan kaçamakları temizlemekle uğraşıyorum yerimseniben

Ben de kahvaltıda 2 dilim light ekmek, 1 parça peynir yedim. Öğlen 1 tost yedim. Akşam da meyve ve ayran (ayrı zamanlarda) yemeyi planlıyorum.
Bugün okul çıkışı bir arkadaşla gezdik. Ruj alacaktım. Oradaki kız çok hafif makyaj yaptı. Pudra ve allık sürdü ve hemen yüzüm değişti yaa. Makyaj insanı hemen değiştiriyor.
Kızlar, dünya kadar okumam gerken sınav var. Öğrencileri de alıştırmışım, dün sınav yaptım, bugün neden okumadınız diyorlar.
2 hafta sonra da 3. sınavlarım var. Yani bunları bir an önce okumam lazım ama elim varmıyor. Her sınav kağıdı 3 sayfadan oluşuyor. Hazırlarken iyi de okuması ne olacak, bilmem.

haklısın canım makyaj kesinlikle bambaşka yapıyor sadece görünüm olarak değil psikolojik olarak da daha rahat hissediyor insan kendini evde bile siyah göz kalemi sürmezsem rahat edemem olmazsa olmazımdır opuyorumnanaktan

dosbacım özelden msj atmıştım ama cvp yollamadın :((
bugün çok yoğundu,sabah kursum öğleden sonra koşturmaca,bu arada neler yediğimide yazayım;
sabah: 5-6 adet yulaflı bisküvi şekersiz çay ile
iş sonrası koştur sohbetime gitim
öğlen: 4 tane form bisküvi
spora gittim bu arada yaptığımız hareketlerden hala her tarafım pıt pıt atıyo:bbo:
akşam: bir tabak sade makarna,az pazı saplarının kavurması yarım dilim ekmekle
veeee bu günlük bu kadar bir kaç saat sonra yeşil çayımıda içerim,eşlik eden olursa daha güzel olur tabi :))

maşallah canım çok güzel gidiyorsun spor da iyice yaradı sana daha dikkatli gitmeye başladın tebrik ederim yerimseniben

Kızlar, komşum geldi, elinde aşure. Sıcacık. 2-3 kaşık yerim herhalde

afiyet olsun canım :1hug:

Şimdi aşure başladı e ben cuma günü memlekete gidecem orda yapıp daıtırsam olurmu?Geçen burda yaptım ama dağtıcam kimse yok var ama çok az bi binadaki komşulara hepsi de kapıyı açmadılar,bakkalcıya götürdüm 2 aile arkadaşlarımız var onlara da.Ne yapsam en iyi nasıl olur?yardım....

bence kendi memleketinde dağıt canım hem uzun zamandır görüşmediğin insanlara da götürürsün görmüş olursun tanımadığın insanlara götürmekten daha iyidir

Baharcım.Melzeyit nasılsınız canım.Aclık var mı?
Ben akşam kocaman bir tabak soğan yemei yedim ben 1 dilim ekmek yedim diye düşündüm ama eşim yok 2 tane yedin diyor,dalgamı geçiyor benimle anlamadım.Bundan sonra 1 dilimi alcam yanıma yoksa sohbette anlamıyorum ne yediğimi.kötü tarafı puding yedim.uf bu tatlılar omasaydı....yarın kendimi toparlamam lazım 2 dilim ekmek limitim olcak.yoksa böyle olmaz gitigde kilo alıyorum ...yakında 90 giderim.

iyiyim şekerim sen nasılsın?
eşin kilolar konusunda takıntılı olduğunun bilincindeyse dalga geçmiş de olabilir kaydirigubbakcemile3 ahh tatlılar bayanların başının belasıııı kötükedihüso

melisciğim tarifini vereyim sende yap sana göndermeyi çok isterim ama kargo almıyor yoksa melise bişeyler gönderecektim almadılar

canım benim sağol annem de çok güzel yapar ama ben hiç denemedim sen nasıl yapıyorsun?

Ben de memlekette yapmak istiyordum ama oluyormu bunu bilmiyordum.İyi orda yapsam daha iyi orda bir köyde oturuyoruz nerdeyse tüm köya dağtıyoruz daha güzel olur.Geçen sene kime dağtıcagıma şaşırmıştım,bide kapıyı açmayan oldu çok üzülmüştüm.

bence memleket en iyisi istanbullulara yaranılmaz kapıyı bile açmamışlar senağlama

inşallah baharım istediğin yerlere gelirsin.

kızlar ben de bugün ne yedim yazayım sabah geç kalmıştım yoldan 1 çatal aldım yedim. öğlen yemek yiyemedim bir dersten diğerine koştum acıkmamıştım da. akşam yarım tabak kuru fasülye çok az makarna yedim.

hemen bakacam canım bu arada bende annemin tarifini yapıyorum ama süper oluyor
baktım melisciğim çok güzel tebrik ediyorum seni ve arkadaşlarını ayrıca artık zayıflama için uğraşma derim

Son düzenleme:
arkadaşlar dediğiniz gibi memelekette yaparsam en iyisi.Şeker bayramdaki arife orda yapmıştım.tüm gün arife dağtım her kapıda en az 10 dk durdum, 300 bin nifüslü bir köy bir aile ortalama 5 kişilik oluyor siz düşünüz eve dönem bilemedim.::::)))))))))))))))9

iyi aksamlar kizlar...
kizim 18 aylik meliscim..
bugün bi toplantiyakatildi ikram vardi kactim..eve geldigimde 8i gecmisti bisey yiyemedim..acimmmmmm..bu aksami atlatmam lazim...

bende nasipse cumartesi yapacam asureyi ogün asure günü..ogün oructa tutarim muhtemelen..insaallah gözüm dönmezde tabak tabak götürmem..

arkadaşlar dediğiniz gibi memelekette yaparsam en iyisi.Şeker bayramdaki arife orda yapmıştım.tüm gün arife dağtım her kapıda en az 10 dk durdum, 300 bin nifüslü bir köy bir aile ortalama 5 kişilik oluyor siz düşünüz eve dönem bilemedim.::::)))))))))))))))9

ayy nasıl imrendim hatta kıskandım seni çok keyifli bir gelenek

hemen bakacam canım bu arada bende annemin tarifini yapıyorum ama süper oluyor
baktım melisciğim çok güzel tebrik ediyorum seni ve arkadaşlarını ayrıca artık zayıflama için uğraşma derim

yaaa şöyle oldu canım yaaa eşimle ben de şaşırdık buradki çocuklar (benim yanımdaki işte konuşmayı yapan adamdı uzun boylu olan) en fazla 25 yaştırlar hepsi öğrencim ama benden iri duruyorlar zamane çocukları işte ben yanlarında küçücük kalmışım :)) yoksa zayıf olduğumdan değil.

Hmmmmmmmmmmmm facebookunuz var bize haber vermiyorsunuz iyilülülülülülü

saeni de ekleyelim şekercim özelden yolla bilgilerini.

:))) olsun tatlım en azından sevdiğin insanlara dağıtmışsın.

iyi aksamlar kizlar...
kizim 18 aylik meliscim..
bugün bi toplantiyakatildi ikram vardi kactim..eve geldigimde 8i gecmisti bisey yiyemedim..acimmmmmm..bu aksami atlatmam lazim...

benimki de 17 aylık oldu. fikriyenin gencizanın ve askitonunki de aynı bizler temmuz annesiyiz. Sen haziran sanırım. Allah bağışlasın benimki de kız.

evet ben haziran annesiyim canim..askitoyu ve gencizayi sanki hatirliyorum hamileyken temmuz annelerinede bakiyodum..askito iyi kilo vermis yanlis anlamadiysam..

simdi baktim takvimede 10 muharrem cumartesi..yani asure günü..

Back