• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz 2 gündür giremiyorum cok calisiyorum kayinvalidem burda yarinda gezmeye gidiyoruz kendinize iyi bakin simdiden hepinize iyi seneler

dosbacım özelden msj atmıştım ama cvp yollamadın :((
bugün çok yoğundu,sabah kursum öğleden sonra koşturmaca,bu arada neler yediğimide yazayım;
sabah: 5-6 adet yulaflı bisküvi şekersiz çay ile
iş sonrası koştur sohbetime gitim
öğlen: 4 tane form bisküvi
spora gittim bu arada yaptığımız hareketlerden hala her tarafım pıt pıt atıyo:bbo:
akşam: bir tabak sade makarna,az pazı saplarının kavurması yarım dilim ekmekle
veeee bu günlük bu kadar bir kaç saat sonra yeşil çayımıda içerim,eşlik eden olursa daha güzel olur tabi :))

Melankolicim, spora başladıktan sonra kendinde bir farklılık görüyor musun? Mesela daha sıkılaştığını farkediyo musun?
Bu arada çok güzel besleniyosun, böyle devam :))

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz 2 gündür giremiyorum cok calisiyorum kayinvalidem burda yarinda gezmeye gidiyoruz kendinize iyi bakin simdiden hepinize iyi seneler
İyi gezmeler canım. Yediklerine dikkat et kaydirigubbakcemile3

Melankolicim, spora başladıktan sonra kendinde bir farklılık görüyor musun? Mesela daha sıkılaştığını farkediyo musun?
Bu arada çok güzel besleniyosun, böyle devam :))

sağol canım,tabi canım farketmezmiyim değişikliği a.s beli sıkan pantolonum vardı şimdi çok rahat,eteğim vardı popodan çok yapışık şimdi öle değiller,tam gaz devam inş. çok hırslıyım bu konuda ALLAH bozmasın inş.

Son düzenleme:
Kızlar, komşum geldi, elinde aşure. Sıcacık. 2-3 kaşık yerim herhalde

yaaaaaaaaaaaaaa aşureeeeeeeeeee namnamnammmm çok severim başlamışmı aşure ayııı ayyy çok sevindim uufff ya perşembe ev ziyareti cuma ev ziyareti cumartesi çalışıyorum pazar yine çay vvarrr ee nezaman yapacam dur bakayım cuma gidilecek kişiye göre cuma günü yyapayım herkes bi arada olacak ya dağıtmak zorunda kalmayım aradan çıkartıyım bu arada canım sınav kağıtlarında bol kepçemisin yoksa sezarın hakkı sezaramı
aşure yediğimizde 4 dilim ekmek 1 bardak süt ve 2 meyve hakkımızı yemiş oluyoruz hatırlatayımmmm

sağol canım,tabi canım farketmezmiyim değişikliği a.s beli sıkan pantolonum vardı şimdi çok rahat,eteğim vardı popodan çok yapışık şimdi öle değiller,tam gaz devam inş. çok hırslıyım bu konuda ALLAH bozmasın inş.

Devam şekerim devam..
yaaaaaaaaaaaaaa aşureeeeeeeeeee namnamnammmm çok severim başlamışmı aşure ayııı ayyy çok sevindim uufff ya perşembe ev ziyareti cuma ev ziyareti cumartesi çalışıyorum pazar yine çay vvarrr ee nezaman yapacam dur bakayım cuma gidilecek kişiye göre cuma günü yyapayım herkes bi arada olacak ya dağıtmak zorunda kalmayım aradan çıkartıyım bu arada canım sınav kağıtlarında bol kepçemisin yoksa sezarın hakkı sezaramı
aşure yediğimizde 4 dilim ekmek 1 bardak süt ve 2 meyve hakkımızı yemiş oluyoruz hatırlatayımmmm

O zaman aşure yedik mi bütün gün bi şey yemeyelim. Bırakayım bari yemeyi...
Aşureyi yaparken fazla kaçırma aman :))
Canımcım, sezarın hakkı sezara...Zaten neye not vereceğimi nereden not kıracağımı bilirler onlar :))) Minikler onlar minikler..

dosbacım özelden msj atmıştım ama cvp yollamadın :((
bugün çok yoğundu,sabah kursum öğleden sonra koşturmaca,bu arada neler yediğimide yazayım;
sabah: 5-6 adet yulaflı bisküvi şekersiz çay ile
iş sonrası koştur sohbetime gitim
öğlen: 4 tane form bisküvi
spora gittim bu arada yaptığımız hareketlerden hala her tarafım pıt pıt atıyo:bbo:
akşam: bir tabak sade makarna,az pazı saplarının kavurması yarım dilim ekmekle
veeee bu günlük bu kadar bir kaç saat sonra yeşil çayımıda içerim,eşlik eden olursa daha güzel olur tabi :))

ah canm makarna bisküvi ne yaptın sen bu arada hiç aranda yok spor yapıyorsun ama kas kaybetmeyesin dikkat et süt yoğurt menünden eksik etme

kyınvalidemi aman beya allah yardımcın olsun:))) iyi gezmeler canım umarım güzel bir tatil olur ki tahminim akraba ziyaretleri mi sana ve ailene bebişlerinle kocaman mutlu yıllar

oo hadi bakalım maşşallah amin allah bozmasın bu gazla sende karamanlım gibi zayıflayıp döneceksin sonrada mezun olacaksın inşallah

Devam şekerim devam..

O zaman aşure yedik mi bütün gün bi şey yemeyelim. Bırakayım bari yemeyi...
Aşureyi yaparken fazla kaçırma aman :))
Canımcım, sezarın hakkı sezara...Zaten neye not vereceğimi nereden not kıracağımı bilirler onlar :))) Minikler onlar minikler..

ye gitsin şekerim birgünden bişey olmaz zaten bişey yememişsin tost hairç normal dilim tost ekmeğimidir yoksa normal ekmekmi ona göre tart biç ye

Melzeyitim, senin günün nasıldı?

benim gün rutin şiyok güç yok işler biraz kesat:))))
ama dün kocamla kız yüzünden tartıştık konuşmuyorum bi süre sıkkın olurum ama ohh canıma değsin çıldırsın dursun konuşmayımdaaa :)))))))))))) hehehe çok mu kötüyüm uooo kdeğilim bazen hak ediyolar

tamam ozaman ye gitsin şekerim 2 dilim kare tost ekmeği norma ekmek olur meyvenide yememişsin zaten sütte içmemişsin kız ye gitsin banabahaneler buldurup durma o aşure için bütün gün aç gezerim ben sen biliyomusun

E, o zaman ben çay yapayım da tam zevkle yiyeyim. Hadi ben mutfağa gidiyorum. Geleceğim tekrar.

ama dün kocamla kız yüzünden tartıştık konuşmuyorum bi süre sıkkın olurum ama ohh canıma değsin çıldırsın dursun konuşmayımdaaa :)))))))))))) hehehe çok mu kötüyüm uooo kdeğilim bazen hak ediyolar

Hehehe:)) Konuyu bilmiyorum ama kız için tartıştıysanız muhtemelen haklısındır. O da biraz düşünür, muhakeme eder kafasında :))

melike bilgisayarın başına oturmuş bulunmakta ben ne yedim
4-5 kaşık şehriye pilavı
avcumun yarısının yarısı kadar balık yerim diye düşündüm ama onuda zor yuttum
ama balık yağında pişmiş soğanlarını yedim birkaç şam fıstığı yedim şimdide yeşil çay içecem öptüm ilerleyen saatlerde gelirimm

melike bilgisayarın başına oturmuş bulunmakta ben ne yedim
4-5 kaşık şehriye pilavı
avcumun yarısının yarısı kadar balık yerim diye düşündüm ama onuda zor yuttum
ama balık yağında pişmiş soğanlarını yedim birkaç şam fıstığı yedim şimdide yeşil çay içecem öptüm ilerleyen saatlerde gelirimm
Tamam canım, Afiyet olsun.

Şimdi aşure başladı e ben cuma günü memlekete gidecem orda yapıp daıtırsam olurmu?Geçen burda yaptım ama dağtıcam kimse yok var ama çok az bi binadaki komşulara hepsi de kapıyı açmadılar,bakkalcıya götürdüm 2 aile arkadaşlarımız var onlara da.Ne yapsam en iyi nasıl olur?yardım....

haklisin meliscim ama bu benim azaltmis halim yumusak bi gecis yapayim istedim kan sekerimi ayarlayarak arada ucurum olunca yoksunluk sendromu yasiyorum..birde cok az yiyerek verdigimde o düzeni ilk bozmamda kilo aliyorum hep öylede yasanmazki..
ama bi ara elma dietini deneme niyetindeyim..

haklısın canım diyete yeni başladın esnek geçiş yapman daha iyi. Bebiş ne kadardı canım?

gününün güzel geçmesine sevindim canım bu arada kilo aldığını söyleyen kızı bir dahai gidişine kadar tekrar şaşırt istersen aldığın birkaç kiloyu vererek ne dersin :jeyyar:
ben de bu puanla yerleşmekten ümiimi kestim tekrar hazırlanmaya karar verdim canım ne yazık ki evde hazırlanmak yeterli olmuyo bu hafta birkaç yerle görüşücem sanırım ocakta başlar sınav eylülde umarım 90 üzerinde bir puan alırım dua edin hepiniz canlarım :Saruboceq:

sağol canım. offf sorma şaşırtmak istiyorum çok gıcık kız görmese olmuyor. Güzel çalış baharım 90 üzeri al ve en güzel işler yerleş inşallah.

gününün güzel geçmesine çok sevindim hayatım.dilerim sanada plaket verenler olur eminimki eline çok yakışmıştır.
benim zibidide aynı saatlerde yatıyor hayatım. yazın olsaydı iyiydi ama kışın bende çok yorgun oluyorum herkes gibi,onun uyuduğu saatler işime geliyor dokunmuyorum. önceden 6 da kalkar akşamda 8-9 gibi bazen 6 gibi uyuduğu uyurdu sonra sabaha kadar devam. ama şimdi nerdee. evde olsam belki düzene koyardık ama çalışırken olmuyor ki malesef.

sağol canım inşallah, bir kaç plaketim var laf aramızda karşınızda genç araştırmacı ödülü almış biri duruyor :))
adcım ben de düzene oturtamadım geç uyuyor benim hiç yaşam alanım kalmıyor o uyuyunca bilg. başına otururdum çalışırdım falan şimdi ne zaman otursam kalk diye bağırıyor şimdi idare ediyor şaşırdım babası ilgileniyor. Gerçi haklısın melis de bu ara geç yatıyor ama geç de kalkıyor benimde işime geliyor aslında. Ne yapsak dokunmayalım bari biraz 10.30a doğruya çekmeye çalışalım barı çok geç birçocuk için bence.

Meliscim, günün hakikaten çok güzel geçmiş. İTO başkanı beklenen ikinci kriz ile ilgili neler düşünüyor? Türkiyeyi etkiler miymiş? Tabi buradan uzun uzun anlatamazsın :) İkinci çocuk konusunda kesinlikle haklısın. Evde yatılı biri çok iyi olur. Kesinlikle çalışırken çok zor olur.
Ben de buluşacağınız zaman size katılmak isterim.
Sen kuaför kıza bakma. Bir-iki kilo fazlalık anlaşılmaz. O kızın gözleri bulanmıştır.

Ben de kahvaltıda 2 dilim light ekmek, 1 parça peynir yedim. Öğlen 1 tost yedim. Akşam da meyve ve ayran (ayrı zamanlarda) yemeyi planlıyorum.
Bugün okul çıkışı bir arkadaşla gezdik. Ruj alacaktım. Oradaki kız çok hafif makyaj yaptı. Pudra ve allık sürdü ve hemen yüzüm değişti yaa. Makyaj insanı hemen değiştiriyor.
Kızlar, dünya kadar okumam gerken sınav var. Öğrencileri de alıştırmışım, dün sınav yaptım, bugün neden okumadınız diyorlar.
2 hafta sonra da 3. sınavlarım var. Yani bunları bir an önce okumam lazım ama elim varmıyor. Her sınav kağıdı 3 sayfadan oluşuyor. Hazırlarken iyi de okuması ne olacak, bilmem.

arz talep dengesizliğinden kaynaklı krizler bunlar canım dolayısıyla ihracata dayalı dış piyasaya konomiler daha çok etkileniyorlar, Türkiye de etkileniyor tabi ama bir çok ülke daha fazla etkileniyor. Konuşuruz bir ara :))
Kolay gelsin canım en iyisi test yapmak bi,zim derslerde zor ama okuması kolay. Bizimde p.tesi başlıyor sınavlar bugün itibariyle lisans derslerim bitti çok şükür sadece y.lisanlara devam edeceğim. Çocuklarımla hüzünlü bir ayrılış yaşadık :)

aa çok sessiz bi gün
sabah kahvaltıdan akşama kadar misafirim vardı çok yoruldum ve çok kattım karıştırdım

neler yedin ki :kedi:

iyi seneler tatlım iyi gezmeler çok özletme kendini.

Kızlar, komşum geldi, elinde aşure. Sıcacık. 2-3 kaşık yerim herhalde

ayyy çok severim.

ohhh harika bir haber melankolim. İnşallah devamı gelir.

melzeyitim sen aşure yapmayıda mı biliyorsun. bana da yolla bana da :)
değişim çok fenaymış 1 kase aşuremi bunlar. Hiç bir şey yememeiz lazım gün içinde.

kızma kocişe yaaa yazık. Bazen çok gıcık oluyorlar ama olsun ne yapalım.

Şimdi aşure başladı e ben cuma günü memlekete gidecem orda yapıp daıtırsam olurmu?Geçen burda yaptım ama dağtıcam kimse yok var ama çok az bi binadaki komşulara hepsi de kapıyı açmadılar,bakkalcıya götürdüm 2 aile arkadaşlarımız var onlara da.Ne yapsam en iyi nasıl olur?yardım....

memlekette yap bence canım daha iyi en azından bildiğin insanlara dağıtmış olursun sevinirler buradakilere bir de yaranamazsın İstanbuldakiler bir alemdir.

Back